CHARLIE BETS

Charlie bets: Combo bet ο Ολυμπιακός πριν τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει με την αναμέτρηση στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της αναμέτρησης.

Charlie bets: Combo bet ο Ολυμπιακός πριν τον ΠΑΟΚ

(19:30) Σαν σίφουνας πέρασε ο Ολυμπιακός από την Τρίπολη. Κέρδισε 4-0, είχε δημιουργία, ταχύτητα στα άκρα, κυριάρχησε στις στημένες φάσεις, έδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι δύσκολο να βρει πραγματικό ανταγωνισμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πραγματικά δύσκολα ο φετινός Παναιτωλικός δεν έχει καταφέρει να βάλει σε κανέναν από τους μεγάλους. Στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ το τελικό 1-0 κολακεύει την προσπάθεια της ομάδας του Αγρινίου. Τιμωρημένος για την ομάδα του Δέλλα ο Λιάβας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει με καλή ψυχολογία και με τη μέγιστη διαφορά την Τετάρτη στην Τούμπα όπου θα έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Δεν έχω κανένα δείγμα που να με κάνει να πιστεύω πως μπορεί να τον δυσκολέψει η ομάδα του Παναιτωλικού ακόμα και αν αποφασίσει ο Μαρτίνς να πάει σε ελεγχόμενο ροτέισον. Επιστρέφει στην αποστολή ο Χασάν. Ανεβαίνει με over 1,5 η τιμή στο διπλό στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ