CHARLIE BETS

Charlie bets: Εντυπωσιακό το εκτός έδρας ρεκόρ του Άρη

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η 14ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ολοκληρώνεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Δευτέρας.

Charlie bets: Εντυπωσιακό το εκτός έδρας ρεκόρ του Άρη

(17:15) Ο Βόλος έχει μία αλλεργία στο παιχνίδι του. Προσφέρει δύο όμορφες ώρες σε όποιον κάθεται στον καναπέ του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα του. Έχει καλή κυκλοφορία μπάλας, επιθετικότητα από τα μπακ, βάζει ρίσκο στο παιχνίδι του και αμυντικά είναι ένα εύθραυστο σύνολο. Είναι σημαντική η απώλεια του Ουάρντα το τελευταίο διάστημα, όμως είναι φανερό πως ανεβαίνει ο Νίνης και από εδώ και μπρος θα πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Ο Ατρόμητος είναι πιεσμένος και έχει ανάγκη να πάρει αποτέλεσμα στον Βόλο. Η επιστροφή του Κάναντι δεν έχει δώσει τα αποτελέσματα που περίμενε η διοίκηση της ομάδας και ο Αυστριακός προπονητής είναι υπό κρίση. Ο τρόπος παιχνιδιού του Βόλου περιμένω να οδηγήσει σε ακόμα ένα γεμάτο με φάσεις και γκολ παιχνίδι της ομάδας του Λόπεζ. 9/10 τελευταία παιχνίδια του Βόλου έχει επαληθευτεί το αμφίσκορο που δίνεται σε τιμές ισορροπίας στην Interwetten.

Charlie bets: Εντυπωσιακό το εκτός έδρας ρεκόρ του Άρη


(19:30) Τρένο πάει η ομάδα του Μάντζιου που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Άρης έχει καταφέρει να περάσει με νίκες από πολύ πιο δύσκολες έδρες από αυτήν της Λαμίας. Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών με 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 παιχνίδια. Εκτός αποστολής Σάκιτς και Κάτσε.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος φάνηκε πως η Λαμία είναι η χειρότερη ομάδα όχι μόνο της φετινής Super League Interwetten αλλά που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Ο νεαρός Πετράκης προσπάθησε να την κάνει πιο επιθετική τα κατάφερε στα νούμερα, όχι όμως στα αποτελέσματα, η επιλογή να επιστρέψει ο Τεννές αποδείχτηκε καταστροφική. Ο Γρηγορίου έχει αναλάβει εδώ και περίπου 20 ημέρες τη Λαμία χωρίς να έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Θα έχει πάντως πολλές σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα του, ενώ στα τεστ της Κυριακής εντοπίστηκε ένα μέλος θετικό στον κορονοϊό. Θα πρέπει να αποδεχτεί Κόπερφιλντ για να καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην συνέχεια. Το διπλό δίνεται σε δίκαιες τιμές στην Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ