CHARLIE BETS

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Σανκαρέ και Καρλίτος πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό στη Super League Interwetten
Σανκαρέ και Καρλίτος πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 23η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Άθλια η χρονιά και για τις δύο ομάδες. Ασφαλώς το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για την ΑΕΛ που έχει ριζώσει στην τελευταία θέση. Γίνεται πάντως μία προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία που έφερε ένα διαφορετικό πιο ροκ παιχνίδι σε σχέση με αυτά που έχουν συνηθίσει από την ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ. Θετική η παρουσία του Ακούνια φαίνεται πως θα βοηθήσει σημαντικά και θα δώσει την επιθετική ώθηση που έλειπε από την ομάδα.

Η επιστροφή του Παντελίδη έχει φέρει μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά και δύο συνεχόμενες ήττες. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνολικά μία επιθετική φιλοσοφία βάζει μεγαλύτερο ρίσκο στην πίεση ψηλά και στις γραμμές από τον Κάναντι. Στα δύο πρώτα παιχνίδια η συγκεκριμένη φιλοσοφία έκανε πιο ευάλωτη αμυντικά την ομάδα του και έφερε δύο ήττες.

Η παρουσία λοιπόν του Παντελίδη, η ανάγκη για ρίσκο που υπάρχει στην ΑΕΛ και η ώθηση που αναμένεται να της προσφέρουν οι επιθετικές προσθήκες, οδηγούν στο αμφίσκορο που δίνεται στο 1.97 στην Interwetten.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Είχε ευκαιρίες ο Αστέρας με τη Λαμία για να φτάσει στην έβδομη συνεχόμενη νίκη του, τέρμα που ακυρώθηκε οριακά, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 και έσπασε το θετικό του σερί. Η ΑΕΚ με τα χίλια ζόρια και με πολλή τύχη κέρδισε την ΑΕΛ την περασμένη Δευτέρα. Μεσοβδόμαδα έλυσε την συνεργασία της με τον Λιβάγια και επίσης έχει να διαχειριστεί τις απουσίες -του αναγεννημένου με τον Χιμένεθ- Μπακάκη και των Σιμόες, Σάκχοφ Γαλανόπουλου. Στα θετικά η επιστροφή του Κρίστισιτς και του Σβάρνα.

Δεν δημιουργεί ασφάλεια το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ και ο Αστέρας είναι σε καλό φεγγάρι. Ακόμα και στο 0-0 με τη Λαμία ήταν δημιουργικός και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί. Θα ποντάρω σε ασιατικό χάντικαπ υπέρ του Αστέρα. Πιστεύω πως η ομάδα του Ράσταβατς θα δώσει μάχη και ακόμα και αν ηττηθεί θα γίνει στο όριο. Ποντάρισμα στο +1,5 ασιατικό χάντικαπ υπέρ του Αστέρα, το οποίο στην Interwetten δίνεται στο 1.70. Επιλογή που πληρώνει όλα τα αποτελέσματα υπέρ του Αστέρα και ήττα με ένα τέρμα διαφορά.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Την πιο μεστή του εμφάνιση το νέο έτος έκανε ο ΠΑΟΚ στο ουδέτερο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το 2-0. Όμως στο παιχνίδι με τη Λαμία έχει δύο καλές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Είναι τιμωρημένος ο Ίνγκασον, χτύπησε ο Κρέσπο και αναγκαστικά το δίδυμο του Γκαρσία θα είναι αυτό των Βαρέλα Μιχαηλίδη που μοιάζει δυσλειτουργικό.

Η Λαμία προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα, ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Τρίπολη και ένα μεγάλο διπλό στη Ριζούπολη. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα του Γρηγορίου έδωσε μάχη μέχρι τέλους και πήρε 4 πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Η λογική λέει πως στην Τούμπα θα είναι πιο χαλαρή καθώς έρχονται μέσα στην εβδομάδα δύο τελικοί. Την Τετάρτη παίζει στη Λάρισα, την επόμενη Κυριακή εντός με τον ΠΑΣ. Υπάρχουν οι συνθήκες αν δεν της βγει το παιχνίδι να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Με βάση την βελτιωμένη εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα, αλλά και τις απουσίες που έχει στην άμυνα οι αποδόσεις στο over 2,5 έχουν ενδιαφέρον. Στην Interwetten δίνεται στο 1.80 να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με over 2,5 τέρματα, στο 1.73 το απλό over 2,5. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στο απλό over 2,5 στο 1.73.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Το διπλό στην Κρήτη ήταν δίκαιο και ήρθε με επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Βόλος προηγήθηκε 2-0, είχε ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα στο τέλος, όμως θα μπορούσε και να ισοφαριστεί.

Η αλήθεια είναι πως χαίρονται το ποδόσφαιρο οι παίκτες του Λόπεθ παίζουν χωρίς κανένα άγχος την μπάλα τους, παίρνουν δημιουργία χαμηλά από τους Μπαριέντος - Νίνη, επιθετικότητα από τους δύο ακραίους μπακ και με τους Δουβίκα - Πέρεθ γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή.

Ο Λόπεθ εφαρμόζει μία επιθετική πρόταση που δημιουργεί συνθήκες για ωραίο ποδόσφαιρο και από τη δική του ομάδα και από τους αντιπάλους. Ο Απόλλων είναι πιο μεστή πιο κυνική ομάδα. Δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, αποδίδει πολύ καλύτερα μακριά από αυτή. Σκοράρει πιο εύκολα εκτός έδρας και με βάση τη νοοτροπία που έχει ο Βόλος στο παιχνίδι του είναι παράξενο που έστω και οριακά δίνεται αουτσάιντερ το αμφίσκορο στο 1.90 στην Interwetten.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Ο ΠΑΣ έδειξε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα την περασμένη εβδομάδα. Έδειξε άδειος από δυνάμεις στο Περιστέρι με τον ΠΑΣ, ήταν εντυπωσιακός στο Αγρίνιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Γιαννίκη υποχρεώθηκε σε δύο μετακινήσεις σε παιχνίδια που έπρεπε να τα δώσει στους Ζωσιμάδες και προέρχεται από ένα παιχνίδι υψηλής έντασης την περασμένη Πέμπτη . Βαρύ το πρόγραμμα συνεχόμενες οι μετακινήσεις.

Ο ΟΦΗ όμως δεν δημιουργεί την παραμικρή εμπιστοσύνη. Μετά την ήττα από τον Βόλο στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια. Είναι ιδανικό το χρονικό διάστημα που η ομάδα του Σίμου πηγαίνει να παίξει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρει ηρεμία. Χωρίς τον Μεγιάδο όμως δεν μπορώ να ποντάρω υπερ του ΟΦΗ. Δεν είναι στα καλύτερα του ο ΠΑΣ, θα προτιμήσω να πάω πάσο. Καθαρό No bet.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Κυριακή 19:30) Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Άρη, γεγονός που δίνει ελπίδες στην ομάδα του Μάντζιου και τον άσο σε πιο υψηλές τιμές απ’ ό,τι θα δινόταν σε μία διαφορετική περίπτωση. Το γεγονός όμως πως οι ερυθρόλευκοι έχασαν την περασμένη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό με κάνει να πιστεύω πως θα είναι προσεκτικοί και δεν θα διπλώσουν τα λάθη τους.

Πριν δέκα ημέρες άλλωστε για τον θεσμό του κυπέλλου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε με πολλές αλλαγές τον Άρη και επικράτησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Όλα τα εγχώρια παιχνίδια εξαρτώνται από τις διαθέσεις των παικτών του Μαρτίνς. Υπάρχουν συνθήκες ευνοϊκές για τον Άρη, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ πότε έκανε δύο κολλητές γκέλες στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Charlie bets: Επιστρέφει στις νίκες ο Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 19:30) Πέρα από την αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα δείχνει ενισχυμένος και στο σημαντικό παιχνίδι που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός γραμμών. Δεν έγινε το παιχνίδι την περασμένη Πέμπτη στους Ζωσιμάδες, δεν χρειάστηκε να παραμείνει η αποστολή, για να παίξει την επόμενη ημέρα το παιχνίδι. Έδωσε ξεκούραστος ο Παναθηναϊκός το ντέρμπι και είχε άριστη διαιτησία.

Στη συνέχεια υπήρξε το ιδανικό για εκείνον σενάριο με το να ορίζεται στο Αγρίνιο το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, εκεί δηλαδή που θα δώσει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Μαζεύτηκαν πολλά για να είναι τυχαία. Σε κάθε περίπτωση, δεν κατάφεραν οι παίκτες του Μπόλονι να εκμεταλλευτούν τις ευνοϊκές συνθήκες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει το μεγαλύτερο μέρος από την βασική ενδεκάδα που έχει δημιουργήσει και να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που ξεκίνησαν βασικοί την σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τη θέση τους στη βασική ενδεκάδα. Δεν κατάφεραν όμως να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να επιστρέψουν στις πρώτες επιλογές του προπονητή τους. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την ενδεκάδα που κερδίζει στο Αγρίνιο με στόχο να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνιση στο πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου.

Το διπλό 1,75 από την Interwetten. Εύθραυστος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, προσφέρει τη δυνατότητα στην ανεβασμένη ομάδα του Μπόλόνι να διατηρήσει το θετικό της μομέντουμ.

Photo credits: eurokinissi


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ