CHARLIE BETS

Charlie bets: Φαβορί για κόντρα στην Τρίπολη

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πανηγυρίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα EUROKINISSI SPORTS

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ανοίγει με δυο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα και καταλήγει σε δύο επιλογές με αξία.

Charlie bets: Φαβορί για κόντρα στην Τρίπολη

(17:15 ) Ο Αστέρας πέτυχε μία μεγάλη, αλλά πολύ τυχερή νίκη στην Ριζούπολη. Σκόραρε χάρη στην εντυπωσιακή ικανότητα που έχει ο Μπαράλες στον αέρα και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε για να κρατήσει το αποτέλεσμα. Δέχτηκε μεγάλη πίεση, μπήκε μέσα στην περιοχή τους και το τελικό 0-1 ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός το τελευταίο διάστημα με τον Δέλλα έχει μία φανερή πρόοδο. Μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ χτύπησε και το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, που το έχασε 1-0, κούρασε σημαντικά και τον Ολυμπιακό που ηττήθηκε ξανά στο όριο 2-1.

Θυμίζω πως ο Αστέρας τρεις ημέρες πριν είχε ηττηθεί 4-0 στην Τρίπολη από την ομάδα του Μαρτίνς. Αν βγάλει την ίδια σκληράδα, κάνει την ίδια προσπάθεια με αυτή στο ΟΑΚΑ και την περασμένη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, ασφαλώς και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη. Υπερβολικές οι τιμές φαβοριτισμού που δίνονται υπέρ του Αστέρα, δεν δικαιολογούνται με βάση την αγωνιστική του εικόνα. Επιλογή το Χ2Δ στην Interwetten.

Charlie bets: Φαβορί για κόντρα στην Τρίπολη

(19:30) Η ΑΕΛ έχασε 2-0 από τον γεμάτο ελλείψεις Παναθηναϊκό και στο τέλος παίκτες και προπονητής έκαναν δηλώσεις και έλεγαν πως έπαιξαν καλά. Ασφαλώς είχαν στιγμές και διαστήματα που πίεσαν, όμως η έλλειψη ποιότητας ήταν φανερή και η αλήθεια είναι πως με τις απουσίες που είχε η ομάδα του Μπόλονι δεν ήταν εύκολο να ηττηθείς 2-0.

Ο Απόλλων εκτός έδρας παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα απ’ ό,τι στη Ριζούπολη και τρέχει ένα ρεκόρ πέντε παιχνιδιών χωρίς ήττα με τρεις νίκες στη σειρά. Έχει δύο καλές απουσίες, λείπει από το άξονα ο τιμωρημένος Φατιόν και από την επίθεση ο Ιωαννίδης. Οι δύο κομβικές απουσίες και το γεγονός πως το παιχνίδι είναι τελικός για την ΑΕΛ με κάνει να εγκαταλείψω την αρχική μου σκέψη που ήταν να ποντάρω στη διπλή ευκαιρία του Απόλλωνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει η ομάδα του Τάτση είναι μία οριακή νίκη στο 1-0 και επίσης φαντάζει δύσκολο μία από τις δύο ομάδες να πετύχει πάνω από 1 τέρμα. Πιστεύω λοιπόν πως το ποντάρισμα στο να μπουν λιγότερα από 2,5 τέρματα είναι μία ασφαλής συντηρητική επιλογή.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ