CHARLIE BETS

Charlie bets: Fun bet με μεγάλες αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Φάση σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μεταξύ Ενγκαμποτό και Σεμέδο για τη Super League Interwetten
Φάση σε ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός μεταξύ Ενγκαμποτό και Σεμέδο EUROKINISSI

H δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική των playoffs και το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να δεσπόζει. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε δυνατές επιλογές.

Charlie bets: Fun bet με μεγάλες αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

(15:00) Ο Άρης έχει την ευκαιρία να πάρει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη της Ευρώπης και να σκοτώσει έναν σημαντικό αντίπαλο. Αν αξιοποιήσει η ομάδα του Μάντζιου την άθλια αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, θα πάρει βαθμολογικό πλεονέκτημα 9 βαθμών από έναν από τους τρεις αντιπάλους του για τη μάχη της τετράδας. Πάγια εκτός ο στόπερ Μπεναλουάν, ο χαφ Κάτσε και ο μπακ Ιωάννου. Στην αποστολή παρά τις ενοχλήσεις ο Μήτρογλου.

Οι τρεις πρώτες θέσεις δίνουν σίγουρο εισιτήριο, το πιθανότερο πάντως είναι και η τέταρτη θέση να οδηγήσει στην Ευρώπη. Ο Χιμένεθ στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ παρέταξε την ομάδα του με στόχο να εξασφαλίσει το 0-0 και με την ελπίδα να βρει κάποιο τέρμα από επίθεση με λίγους ποδοσφαιριστές.

Έφθασε πολύ κοντά από το να πετύχει τον ρεαλιστικό του στόχο, όμως μία εκτέλεση φάουλ που δεν γίνεται να την αφήσει επαγγελματίας τερματοφύλακας να πάει στα δίχτυα έχασε 1-0. Ο Χιμένεθ παλεύει για να παραμείνει στην ζωή και να κρατήσει τουλάχιστον τη δουλειά του μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Στις απουσίες για την Ένωση προστέθηκε και ο μπακ Νατντσένκο. Παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λάτσι, Χνιντ, όπως και οι χαφ Σιμόες και Σάχοφ. Πάγια εκτός ο εξτρέμ Μαχαίρας.

Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι μέσα από μία πολύ συντηρητική ποδοσφαιρική λογική. Γνωρίζουμε πως και ο Μάντζιος έχει χτίσει την δική του ομάδα στηριζόμενος στην ένταση και στην πίεση στο μεσαίο μπλοκ που του προσφέρουν οι κεντρικοί του χαφ και επενδύοντας σε νίκες στο 1-0. Δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5. Είναι λογικό το να μπουν λιγότερα από 2,5 τέρματα να δίνεται σε τιμές φαβορί στο 1.60 στην Interwetten.

Charlie bets: Fun bet με μεγάλες αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

(17:15) Ο Γκαρσία στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ κατέβασε την ομάδα του με στόχο το 0-0 και τελικά κατάφερε στην τελευταία φάση να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Αν περάσει με διπλό από την Τρίπολη σβήνει οριστικά την ήττα στη Λεωφόρο και δημιουργεί τις βάσεις για να πετύχει τους δύο ρεαλιστικούς στόχους του που είναι η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου από το πρωτάθλημα.

Ασφαλώς τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε η παραμικρή σκέψη για οποιοδήποτε ρίσκο, στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επιτεθεί για να κερδίσει. Θυμίζω πως στις 27 Φεβρουαρίου που είχαν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει την αμυντική του ασφάλεια παίζοντας σε ψηλά μέτρα. Νοκ άουτ ο στόπερ Βαρέλα.

Πήρε κατοχή μπάλας 66.7%, πληγώθηκε από τις αντεπιθέσεις του Αστέρα και ηττήθηκε με 2-1. Έχει δει πολλές φορές το ίδιο έργο η ομάδα του Γκαρσία, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πως θα ξανασυμβεί. Η άμυνα του Αστέρα πάντως δείχνει εύθραυστη στα τελευταία παιχνίδια και δέχεται γκολ για έξι συνεχόμενους αγώνες. Στην ήττα με 2-0 στο Βικελίδης δημιούργησε πολλές φάσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και το τελικό αποτέλεσμα ήταν πλασματικό. Χωρίς κάποιο φρέσκο αγωνιστικό πρόβλημα.

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας το 1.95 που προσφέρει η Interwetten στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κρίνεται δίκαιο.

Charlie bets: Fun bet με μεγάλες αποδόσεις στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

(19:30) Ο Ολυμπιακός σε όλα τα εγχώρια παιχνίδια απόλυτα δικαιολογημένα έχει τον τίτλο του φαβορί. Το παιχνίδι πάντως με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους σίγουρους πρωταθλητές όπως αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ. Με ενοχλήσεις ο Παπασταθόπουλος, αλλά μπήκε στην αποστολή, επιστρέφει ο Βαλμπουενά μετά από ένα μήνα περίπου.

Ο Μπόλονι έχει μονιμοποιήσει σχήμα με 4 κεντρικούς χαφ. Η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση στον άξονα των Νιάς, Μαουρίτσιο και Αλεξανδρόπουλου θα στερήσει από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να βγάζει εύκολες κάθετες από τον άξονα και να δημιουργεί συνθήκες για επιθέσεις πάνω στην τελευταία γραμμή άμυνας του αντιπάλου, κάτι που κατάφερε πολύ εύκολα να πετύχει στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του δεύτερου γύρου με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης που τα κέρδισε με 3-0 και φυσικά στο 5-1 την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Γνωστές και μακροχρόνιες οι απουσίες των Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Σαβιέρ και Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό.

Η άποψη μου είναι πως αν κάποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να λυγίσει στο τέλος τον Παναθηναϊκό έχει λογική να ποντάρει σε νίκες στο 1-0 που δίνεται σε απόδοση 5.75 στην Interwetten και στο 2-1 στο 8.00.

Εκτιμώ πως ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι θα είναι για ακόμα μία φορά ανταγωνιστικός απέναντι στον Ολυμπιακό και αν ηττηθεί θα χάσει στο γκολ. Δεν βλέπω αξία σε σημείο, μόνο αυτές τις δύο επιλογές σε χαμηλό ποντάρισμα για fun bet.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ