CHARLIE BETS

Charlie bets: Για το 7/7 ο Αστέρας Τρίπολης

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο Ριέρα πανηγυρίζει γκολ του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 22η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων του Σαββάτου και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Για το 7/7 ο Αστέρας Τρίπολης

(17:15) Την πιο κρίσιμη στιγμή η ομάδα του Ράσταβατς βρήκε φόρμα, έκανε ένα σερί με 6 κολλητές νίκες και καθάρισε με την είσοδο της στα playoffs. Η εικόνα όμως των μεγάλων δίνει το δικαίωμα για να προσπαθήσουν οι Αρκάδες για τον μεγάλο τον ουσιαστικό στόχο που είναι η τετράδα και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τιμωρημένος ο στόπερ Σουάρεθ.

Εύκολο δεν είναι, όμως υπάρχει ένα περιβάλλον που δίνει δικαίωμα στην ελπίδα. Η Λαμία βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο με τον Γρηγορίου, όμως δεν είναι στο επίπεδο του Αστέρα και έχει δύο καλές απουσίες, καθώς ο σημαντικός μέσος Μπεχαράνο και ο βασικός μπακ Σκόνδρας είναι τιμωρημένοι. Ο άσος καταγράφει ανοδική πορεία και στο 2.05 στην Interwetten κρίνεται δίκαιος με βάση τη δυναμική των δύο ομάδων.

Charlie bets: Για το 7/7 ο Αστέρας Τρίπολης

(19:30) Πλησίασε το μεγάλο μπαμ ο Απόλλων στην Τούμπα, όμως και το τελικό 2-2 είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Παράσχου μετρά μόλις 1 βαθμό στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια έχει συνολικά μαζέψει 4 πόντους στη Ριζούπολη και 15 εκτός έδρας. Πρόκειται για ακραία απόκλιση που δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει ξανά σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα τουλάχιστον πρώτης κατηγορίας. Χάνει τη σεζόν ο μπακ-χαφ Βιτλής.

Παίζει πάντως μόνιμα καλά και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που τελικά πήρε. Ο Ατρόμητος άλλαξε προπονητή. Ο Παντελίδης είναι πιο επιθετικής φιλοσοφίας από τον Κάναντι, μπήκε δυνατά η ομάδα του στην πρεμιέρα του με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός αυτό την έκανε πιο αδύναμη πιο εύθραυστη στο κλείσιμο του αγώνα και έχασε δίκαια στο τέλος ένα παιχνίδι που ήλεγχε για μεγάλο διάστημα. Τιμωρημένος ο στόπερ Γκαλβάο.

Συνολικά έχω καλύτερα δείγματα από την ομάδα του Παράσχου, την έχω δει να χάνει στη Ριζούπολη παιχνίδια που ήταν ανώτερη και περιμένω να αρχίσει να παίρνει βαθμούς και στο γήπεδο της. Χαμηλή η τιμή στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων, ανέβηκε στο 1.47 στην Interwetten, περιμένω όμως να μην ηττηθεί η ομάδα του Παράσχου.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ