CHARLIE BETS

Charlie bets: Για τον διπλασιασμό στο Περιστέρι

Ο Αγκάγιεφ πανηγυρίζει κόντρα στη Λάρισα
Ο Αγκάγιεφ πανηγυρίζει κόντρα στη Λάρισα EUROKINISSI

H δράση για τα playoffs και τα playoffs της Super League Interwetten συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Για τον διπλασιασμό στο Περιστέρι

(15:00) Όσο τα πρωταθλήματα πηγαίνουν προς το τέλος τους το κίνητρο δεν γίνεται να το αγνοείς. Ο Παναιτωλικός στον Βόλο παίζει για τη ζωή του, οι παίκτες του Λόπεθ είναι άνετοι και απλά περιμένουν να ολοκληρωθεί η σεζόν. Με βάση όμως την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών ο Βόλος είναι ανώτερος. Δεν παίζουν για τον Βόλο οι πολύτιμοι χαφ Μαρτίνες (τραυματίας) και Μπαριέντος (τιμωρημένος). Εκτός και ο γκολκίπερ Κλέιμαν. Τέλος η σεζόν για τον πολύτιμο χαφ του Ατρομήτου Τσιγγάρα.

Αν μπορούσα να βρω βαθμολογικό κίνητρο θα έβρισκα και αξία στο 2.20 στον άσο της Interwetten. Το γεγονός πως το κίνητρο το έχει η κατώτερη ομάδα η οποία με βάση την εικόνα που έχει δείξει σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αξίζει να χάσει την κατηγορία με οδηγεί στο No Bet.

Charlie bets: Για τον διπλασιασμό στο Περιστέρι

(17:15) Θυμάμαι το παιχνίδι των δύο ομάδων για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Στις 27 Φεβρουαρίου στη Ριζούπολη στον πάγκο των δύο ομάδων ήταν ακόμη οι Παράσχος - Σίμος. Ο ΟΦΗ είχε παίξει μονότερμα τον Απόλλωνα, είχε χάσει απίθανες ευκαιρίες για καθαρή νίκη, όμως ένα λάθος του Σωτηρίου στο φινάλε του αγώνα έδωσε μία απρόσμενη νίκη στους γηπεδούχους. Τραυματίας για τον Απόλλωνα ο εξτρέμ Τσιλούλης.

Από εκείνη την ημέρα έχουν αλλάξει προπονητές και οι δύο ομάδες. Στον πάγκο του Απόλλωνα βρίσκεται ο Χάβος, του ΟΦΗ ο Νιόπλιας. Το γεγονός πως η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση έχει δημιουργήσει συνθήκες να είναι περισσότερο στην τσίτα και να έχουν κάνει μεγαλύτερη πρόοδο οι Κρητικοί. Εκτός ο χαφ Νέιρα. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ξεκινάμε λοιπόν με αφετηρία την εικόνας των δύο ομάδων στο άδικο 2-1 του πρώτου γύρου και βλέπουμε πως σήμερα η πίεση έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τον ΟΦΗ. Αντίθετα, οι παίκτες του Χάβου ψάχνουν με σκόρπιες ισοπαλίες τους λίγους βαθμούς που χρειάζονται για να σώσουν τη χρονιά. Το Χ2Δ προσφέρεται στο 1.53 στην Interwetten.

Charlie bets: Για τον διπλασιασμό στο Περιστέρι

(19:30) Ο Ατρόμητος έχει ξεχάσει από πότε έχει να κερδίσει. Αγνοεί τη χαρά της νίκης από τις 31 Ιανουαρίου και ένα τυχερό διπλό στα Γιάννενα. Με τον Σάββα Παντελίδη το ρεκόρ που τρέχει είναι 0-4-4. Η διαφορά πάντως από τον απευθείας υποβιβασμό είναι στους 9 βαθμούς και από τα μπαράζ στους 8. Με ήττα πάντως από την ΑΕΛ και με βάση τη φόρμα που βρίσκονται οι Περιστεριώτες θα υπάρξει πίεση. Νοκ άουτ ο αρχηγός Κιβρακίδης και ο χαφ Χαρίσης. "Κόπηκε" ο μπακ Τομάσεβιτς και ο γκολκίπερ Γιαννιώτης.

Η ομάδα του Φέστα το περασμένο Σάββατο έχασε την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Πάντως υπάρχει ένα θετικό. Πάγια εκτός ο χαφ Σπαρβ. Η ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα σκοράρει. Μετράει έξι στη σειρά παιχνίδια που έχει πετύχει γκολ. Το γεγονός αυτό και η ανάγκη που έχει ο Ατρόμητος να πάρει έστω τον βαθμό, με κάνει να βρίσκω αξία στο 1.97 που δίνεται στην Interwetten το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ