CHARLIE BETS

Charlie bets: Γκολ σε Τούμπα και Βόλο

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ο Τζόλης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η 23η αγωνιστική στη Super League Interwetten συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων της Κυριακής κα καταλήγει σε επιλογές για ποντάρισμα.

Charlie bets: Γκολ σε Τούμπα και Βόλο

(15:00) Την πιο μεστή του εμφάνιση το νέο έτος έκανε ο ΠΑΟΚ στο ουδέτερο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ και το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το 2-0. Όμως στο παιχνίδι με τη Λαμία έχει δύο καλές απουσίες στο κέντρο της άμυνας. Είναι τιμωρημένος ο Ίνγκασον, χτύπησε ο Κρέσπο και αναγκαστικά το δίδυμο του Γκαρσία θα είναι αυτό των Βαρέλα Μιχαηλίδη που μοιάζει δυσλειτουργικό. Τιμωρημένος και ο Βιεϊρίνια.

Η Λαμία προέρχεται από δύο μεγάλα αποτελέσματα, ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Τρίπολη και ένα μεγάλο διπλό στη Ριζούπολη. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα του Γρηγορίου έδωσε μάχη μέχρι τέλους και πήρε 4 πολύ σημαντικούς βαθμούς.

Η λογική λέει πως στην Τούμπα θα είναι πιο χαλαρή καθώς έρχονται μέσα στην εβδομάδα δύο τελικοί. Την Τετάρτη παίζει στη Λάρισα, την επόμενη Κυριακή εντός με τον ΠΑΣ. Υπάρχουν οι συνθήκες αν δεν της βγει το παιχνίδι να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Εκτός οι στόπερ Αντέτζο, Τζανετόπουλος, ο γκολκίπερ Επασί, ο μπακ Σκόνδρας, ο χαφ Τζανδάρης, ο χαφ Μπεχαράνο, ο εξτρέμ Ρόμανιτς και οι επιθετικοί Καραμάνος και Αραμπούλι.

Με βάση την βελτιωμένη εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα, αλλά και τις απουσίες που έχει στην άμυνα οι αποδόσεις στο over 2,5 έχουν ενδιαφέρον. Στην Interwetten δίνεται στο 1.60 να κερδίσει ο ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με over 2,5 τέρματα, στην ίδια τιμή και το απλό over 2,5, το οποίο έπεσε από το αρχικό 1.73. Ποτέ δεν ξέρει κανείς τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στο απλό over 2,5 στην τιμή που κυκλοφορεί.

Charlie bets: Γκολ σε Τούμπα και Βόλο

(15:00) Το διπλό στην Κρήτη ήταν δίκαιο και ήρθε με επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Βόλος προηγήθηκε 2-0, είχε ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα στο τέλος, όμως θα μπορούσε και να ισοφαριστεί.

Η αλήθεια είναι πως χαίρονται το ποδόσφαιρο οι παίκτες του Λόπεθ παίζουν χωρίς κανένα άγχος την μπάλα τους, παίρνουν δημιουργία χαμηλά από τους Μπαριέντος - Νίνη, επιθετικότητα από τους δύο ακραίους μπακ και με τους Δουβίκα - Πέρεθ γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή.

Ο Λόπεθ εφαρμόζει μία επιθετική πρόταση που δημιουργεί συνθήκες για ωραίο ποδόσφαιρο και από τη δική του ομάδα και από τους αντιπάλους. Ο Απόλλων είναι πιο μεστή πιο κυνική ομάδα. Δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτέλεσμα στη Ριζούπολη, αποδίδει πολύ καλύτερα μακριά από αυτή. Εκτός οι χαφ Σλίβκα και Τσαμπούρης. Σκοράρει πιο εύκολα εκτός έδρας και με βάση τη νοοτροπία που έχει ο Βόλος στο παιχνίδι του είναι εφικτό το αμφίσκορο το οποίο από αουτσάιντερ γύρισε σε φαβορί και πλέον κυκλοφορεί στο 1.85 στην Interwetten.

Charlie bets: Γκολ σε Τούμπα και Βόλο

(17:15) Ο ΠΑΣ έδειξε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα την περασμένη εβδομάδα. Έδειξε άδειος από δυνάμεις στο Περιστέρι με τον ΠΑΣ, ήταν εντυπωσιακός στο Αγρίνιο και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Γιαννίκη υποχρεώθηκε σε δύο μετακινήσεις σε παιχνίδια που έπρεπε να τα δώσει στους Ζωσιμάδες και προέρχεται από ένα παιχνίδι υψηλής έντασης την περασμένη Πέμπτη . Βαρύ το πρόγραμμα συνεχόμενες οι μετακινήσεις. Εκτός λόγω τιμωρίας ο αμυντικός Κάργας και ο μπακ Οικονομόπουλος, δεν παίζει ούτε ο χαφ Σιόντης.

Ο ΟΦΗ όμως δεν δημιουργεί την παραμικρή εμπιστοσύνη. Μετά την ήττα από τον Βόλο στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια. Είναι ιδανικό το χρονικό διάστημα που η ομάδα του Σίμου πηγαίνει να παίξει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα για να βρει ηρεμία. Χωρίς τον Μεγιάδο όμως δεν μπορώ να ποντάρω υπέρ του ΟΦΗ. Δεν είναι στα καλύτερα του ο ΠΑΣ, θα προτιμήσω να πάω πάσο. Καθαρό No bet.

Charlie bets: Γκολ σε Τούμπα και Βόλο

(19:30) Ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Αϊντχόφεν υποδέχεται ο Ολυμπιακός τον Άρη, γεγονός που δίνει ελπίδες στην ομάδα του Μάντζιου και τον άσο σε πιο υψηλές τιμές απ’ ό,τι θα δινόταν σε μία διαφορετική περίπτωση. Το γεγονός όμως πως οι ερυθρόλευκοι έχασαν την περασμένη αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό με κάνει να πιστεύω πως θα είναι προσεκτικοί και δεν θα διπλώσουν τα λάθη τους. Δεν παίζει για τον Άρη ο πολύτιμος χαφ Γκάμα.

Πριν δέκα ημέρες άλλωστε για τον θεσμό του κυπέλλου ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε με πολλές αλλαγές τον Άρη και επικράτησε πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 2-1. Όλα τα εγχώρια παιχνίδια εξαρτώνται από τις διαθέσεις των παικτών του Μαρτίνς. Υπάρχουν συνθήκες ευνοϊκές για τον Άρη, δεν μπορώ όμως να θυμηθώ πότε έκανε δύο κολλητές γκέλες στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Photo credits: eurokinissi


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ