CHARLIE BETS

Charlie bets: Γκολ στο Περιστέρι, ασιατικό στο ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ο Κώτσιρας σε ματς Κυπέλλου απέναντι στον Άρη EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 23η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων του Σαββάτου και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Γκολ στο Περιστέρι, ασιατικό στο ΟΑΚΑ

(17:15) Άθλια η χρονιά και για τις δύο ομάδες. Ασφαλώς το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο για την ΑΕΛ που έχει ριζώσει στην τελευταία θέση. Γίνεται πάντως μία προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία που έφερε ένα διαφορετικό πιο ροκ παιχνίδι σε σχέση με αυτά που έχουν συνηθίσει από την ΑΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ. Θετική η παρουσία του Ακούνια φαίνεται πως θα βοηθήσει σημαντικά και θα δώσει την επιθετική ώθηση που έλειπε από την ομάδα. Εκτός αποστολής για την ΑΕΛ ο χαφ Σπαρβ και ο στόπερ Τσόσιτς. Ετοιμοπόλεμος ο αρχισκόρερ Πινακάς. Τιμωρημένος ο φορ Ντουρμισάι.

Η επιστροφή του Παντελίδη έχει φέρει μία διαφορετική προσέγγιση, αλλά και δύο συνεχόμενες ήττες. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συνολικά μία επιθετική φιλοσοφία βάζει μεγαλύτερο ρίσκο στην πίεση ψηλά και στις γραμμές από τον Κάναντι. Στα δύο πρώτα παιχνίδια η συγκεκριμένη φιλοσοφία έκανε πιο ευάλωτη αμυντικά την ομάδα του και έφερε δύο ήττες. Δεν παίζει για τον Ατρόμητο ο τιμωρημένος ο στόπερ Γούτας, ο γκολκίπερ Γιαννιώτης και ο μπακ Κιβρακίδης.

Η παρουσία λοιπόν του Παντελίδη, η ανάγκη για ρίσκο που υπάρχει στην ΑΕΛ και η ώθηση που αναμένεται να της προσφέρουν οι επιθετικές προσθήκες, οδηγούν στο αμφίσκορο που δίνεται στο 1.90 στην Interwetten.

Charlie bets: Γκολ στο Περιστέρι, ασιατικό στο ΟΑΚΑ

(19:30) Είχε ευκαιρίες ο Αστέρας με τη Λαμία για να φτάσει στην έβδομη συνεχόμενη νίκη του, τέρμα που ακυρώθηκε οριακά, αλλά τελικά έμεινε στο 0-0 και έσπασε το θετικό του σερί. Δεν παίζει ο μπακ Τασουλής. Η ΑΕΚ με τα χίλια ζόρια και με πολλή τύχη κέρδισε την ΑΕΛ την περασμένη Δευτέρα. Μεσοβδόμαδα έλυσε την συνεργασία της με τον Λιβάγια και επίσης έχει να διαχειριστεί τις απουσίες -του αναγεννημένου με τον Χιμένεθ- Μπακάκη και των Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Σάκχοφ, Γαλανόπουλου. Στα θετικά η επιστροφή του Κρίστισιτς και του Σβάρνα.

Δεν δημιουργεί ασφάλεια το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ και ο Αστέρας είναι σε καλό φεγγάρι. Ακόμα και στο 0-0 με τη Λαμία ήταν δημιουργικός και το τελικό αποτέλεσμα τον αδικεί. Θα ποντάρω σε ασιατικό χάντικαπ υπέρ του Αστέρα. Πιστεύω πως η ομάδα του Ράσταβατς θα δώσει μάχη και ακόμα και αν ηττηθεί θα γίνει στο όριο. Ποντάρισμα στο +1,5 ασιατικό χάντικαπ υπέρ του Αστέρα, το οποίο στην Interwetten δίνεται στο 1.53, το οποίο πιέστηκε και έπεσε. Επιλογή που πληρώνει όλα τα αποτελέσματα υπέρ του Αστέρα και ήττα με ένα τέρμα διαφορά.

Photo credits: eurokinissi


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ