CHARLIE BETS

Charlie bets: Η αξία στα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΡΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Μπουχαλάκης πανηγυρίζει κόντρα στον Άρη για τη Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την ενδέκατη αγωνιστική και ο Τσάρλυ ψάχνει στοιχηματικές επιλογές με αξία από τα ματς. Πλούσιο θέαμα και γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος. Ματς υπομονής το Ατρόμητος - Άρης.

Charlie bets: Η αξία στα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος

(17:15) Τεράστια νίκη του Άρη στη Λάρισα, πολύ σημαντικό που πέτυχε δύο τέρματα ο Μάνος. Για τον τρόπο που παίζει ο Άκης Μάντζιος είναι πολύ σημαντικό ο Άρης να αρχίσει να παίρνει γκολ από τον σέντερ φορ του.

Στη μάχη που κάνει και ο Ατρόμητος του Κάναντι για την επιστροφή του στην Ευρώπη το παιχνίδι με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό. Το θέμα είναι αν μπορεί να είναι σε θέση η ομάδα του Περιστερίου να λυγίσει την πολύ δεμένη άμυνα που έχει δημιουργήσει ο Άκης Μάντζιος.

Μετά από ένα σερί από 4 συνεχόμενα παιχνίδια που τα κέρδισε στο 1-0 έφερε δύο κολλητά over 2,5 o Άρης. Στο Περιστέρι περιμένω να δούμε ένα σφιχτό παιχνίδι με προσεκτική τακτική από τους δύο προπονητές με λίγες φάσεις που θα κριθεί στο όριο. Λογικά σε τιμές φαβορί το under 2,5 από την Interwetten. 7/10 under 2,5 έχει φέρει ο Ατρόμητος, 4/5 εντός.

Charlie bets: Η αξία στα γκολ στο Ολυμπιακός - Βόλος

(19:30) Παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο με πολύ θάρρος ο Βόλος. Δέχεται και πετυχαίνει τέρματα, είναι ελαφριά ομάδα πίσω, όμως όταν παίρνει την μπάλα έχει μία σπάνια δημιουργία για μικρομεσαία ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια ο φετινός Βόλος είναι η χαρά του ποδοσφαιρόφιλου. Μπορεί να χαρίσει δύο όμορφες ποδοσφαιρικές ώρες σε όποιον κάτσει να παρακολουθήσει παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει αναγκαστικό rotation για να παρουσιάσει μία φρέσκια ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Πόρτο, Ραφίνια και Εμβιλά έμειναν εκτός αποστολής, ενώ ο Χασάν με τον Μπρούνο λόγο κορονοϊού παραμένουν εκτός. Ο Βόλος προέρχεται από 6 συνεχόμενα αμφίσκορα, παίζει την μπάλα του και δεν αποκλείεται να βοηθήσει και ο ίδιος με τον τρόπο που αγωνίζεται για να έρθει το παιχνίδι over 2,5.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ