CHARLIE BETS

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα

Ο Φερναντεθ του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη στο Κύπελλο
Ο Φερναντεθ του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Άρη EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και η αυλαία της 24ης αγωνιστικής ανοίγει με δυο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων και καταλήγει σε επιλογές με αξία για ποντάρισμα.

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα

(17:15) Όσοι διαβάζετε τη στήλη γνωρίζετε πως από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τον τρόπο που δουλεύει ο ΟΦΗ. Υπάρχει μία ελαφρότητα, μία έλλειψη πίεσης που ποτέ δεν βοηθά στην εξέλιξη ενός συνόλου. Ο ΟΦΗ προέρχεται από 7 κολλητές ήττες και έχει φτάσει στο σημείο να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Χρειάζεται μία διαφορετική νοοτροπία για να σταθεροποιηθείς στην πρώτη εξάδα, όμως το επίπεδο της κρητικής ομάδας δεν είναι και για να παίξει μέχρι και το τέλος για την παραμονή. Με τις 7 κολλητές ήττες έπιασαν πάτο και μετά από καιρό το ρεπορτάζ είναι καλό. Επιστρέφει ο πιο επιδραστικός ποδοσφαιριστής της ομάδας ο χαφ Μεγιάδο και ο εξτρέμ Σαρδινέρο. Εκτός ο χαφ Νέιρα και ο νεοφερμένος επιθετικός Καστάνιος. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ο Απόλλων έχει σοβαρό πρόβλημα στη Ριζούπολη που έχει πάρει μόλις 7 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και προέρχεται από τους δύο χειρότερους του αγώνες τη φετινή σεζόν, εντός έδρας ήττα από τη Λαμία με 0-1 και την ήττα στο Βόλο με 2-0. Ποντάρισμα στο Χ2Δ που δίνεται στο 1.50 στην Interwetten.

Charlie bets: Η ευκαιρία του Αστέρα

(19:30) Ο Αστέρας τρέχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στην ιστορία του. Μετρά ένα αήττητο 8 παιχνιδιών με ρεκόρ 6-2-0. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκμεταλλεύτηκε το υπερβολικά φιλόδοξο 4-2-4 του Χιμένεθ και προηγήθηκε 2-0 νωρίς. Στη συνέχεια δέχτηκε έντονη πίεση ισοφαρίστηκε και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες ακόμα και για την ολική ανατροπή. Με το αήττητο ρεκόρ των 8 παιχνιδιών καπάρωσε την είσοδο του στα playoffs. Έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία για να φωνάξει πως δεν θα αρκεστεί μόνο σε αυτό το επίτευγμα. Ο Αστέρας έχει 36 βαθμούς, η τετράδα βρίσκεται στους 44 και ο ΠΑΟΚ στους 46. Με νίκη μπαίνει γερά στο κόλπο. Επιστρέφει ο μπακ Τασουλής και ο χαφ Καπίγια, εκτός ο στόπερ Πασαλίδης.

Εύκολο δεν είναι, αλλά ο ΠΑΟΚ μετρά σοβαρές απουσίες που αποδυναμώνουν την έτσι κι αλλιώς προβληματική άμυνα του. Ο καλύτερος του στόπερ Ίνγκασον είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κρέσπο παραμένει τραυματίας. Αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Μιχαηλίδη που μοιάζει δυσλειτουργικό. Στον άξονα ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής από αυτούς που παίζουν στο δίδυμο είναι ο Σβαμπ και είναι κι αυτός τιμωρημένος. Επίσης, από τα τελευταία ρεπορτάζ φαίνεται να προλαβαίνουν Τζόλης και Ζίβκοβιτς, που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις.

Καταλαβαίνετε πως ο Αστέρας έχει την ευκαιρία του να μπει στο κόλπο και οι τιμές φαβορί στο διπλό του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνονται στο ρεπορτάζ του αγώνα. Στο 2.20 δίνεται η διπλή ευκαιρία στο 1ΧΔ του Αστέρα από την Interwetten, που πιέστηκε ελαφρώς από το αρχικό 2.30.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


Photo credits: eurokinissi

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ