CHARLIE BETS

Charlie bets: Η κριτική οδηγεί στα γκολ στο ντέρμπι

EUROPA LEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΜΠΡΑΓΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Ολιβέιρα απογοητευμένος στο ματς με την Μπράγκα για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Η ενδέκατη αγωνιστική στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ ψάχνει επιλογές με αξία από τα ματς της Κυριακής. Η κριτική οδηγεί τους Καρέρα - Μπόλονι σε πιο δημιουργικά σχήματα. Must win για τον ΠΑΟΚ. Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Charlie bets: Η κριτική οδηγεί στα γκολ στο ντέρμπι

(15:00) Πάνω που είχε βρει δυναμική ο Απόλλων ήρθε η απόλυτη αυτοκτονία. Δεν γίνεται συχνά στο ελληνικό πρωτάθλημα το 3-0, 3-3. Η ομάδα του Παράσχου προερχόταν από δύο σημαντικές ισοπαλίες σε Περιστέρι και Τρίπολη που βάσει της εικόνας τους μπορούσε και να τα κερδίσει. Έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη επί του Βόλου, όμως αποφάσισε να καταστρέψει τα πάντα. Είναι από τα αποτελέσματα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία ενός συνόλου.

Τα αποτελέσματα του ΟΦΗ έστρωσαν. Ένα διπλό λόγω αριθμητικής υπεροχής στον Βόλο και η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ φέρνουν ηρεμία στην ομάδα του Σίμου. Θα πόνταρα υπέρ της αν δεν υπήρχε κακό ρεπορτάζ από πλευράς απουσιών. Ο Γιώργος Σίμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του δέκα παίκτες. Ο λόγους για τους Σολίς, Ναμπί, Ντε Γκουζμάν, Φελίπε Σόουζα, Νίκο Μαρινάκη, Ρικάρντο Βαζ και Κοσμά Τσιλιανίδη Θοδωρή Μίγγο, Βαγγέλη Νοικοκυράκη αλλά και τον τιμωρημένο Μιγκέλ Μεγιάδο. Είναι κομβικοί ποδοσφαιριστές οι Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Ναμπί που θα λείψουν από το κέντρο της κρητικής ομάδας. Δεν βοηθούν σε ποντάρισμα υπέρ της, επιλογή το ΝΟ ΒΕΤ.

Charlie bets: Η κριτική οδηγεί στα γκολ στο ντέρμπι

(17:15) Πάντοτε είναι δύσκολο να ποντάρεις σε ομάδες που έχουν παίξει εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης πόσω μάλλον μετά από μία τόσο σκληρή βραδιά όπως αυτή που γνώρισε στην Κύπρο.

Ο Αστέρας όμως την περασμένη Κυριακή με την ΑΕΚ δέχτηκε στο γήπεδο του ευκαιρίες για να ηττηθεί με καθαρό σκορ. Το τελικό 1-2 τον κολακεύει υπερβολικά σαν αποτέλεσμα. Με την εικόνα που έδειξε η ομάδα του Ράσταβατς δεν μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστική στην Τούμπα, ειδικά από την στιγμή που είναι και τιμωρημένος ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής του, ο Μπαράλες.

Ο ΠΑΟΚ τελειώνει το 2020 με δύο δυνατά παιχνίδια. Ντέρμπι στο Βικελίδης με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική και στην Τούμπα με τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει το δικαίωμα να κάνει λάθος απέναντι στον Αστέρα. Ο Γκαρσία είναι υποχρεωμένος να δείξει πως είναι σε θέση στα δύσκολα να κρατήσει την ομάδα του. Με over 1,5 ανεβαίνει η τιμή του άσου στην Interwetten.

Charlie bets: Η κριτική οδηγεί στα γκολ στο ντέρμπι

(17:15) Ο ΠΑΣ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έχει πάρει μόλις 1 βαθμό. Μετά το διπλό στο Περιστέρι έχασε εντός έδρας από τη Λάρισα παίζοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες για να το πάρει στο όριο, έδωσε μάχη αλλά ηττήθηκε οριακά 2-1 στην Τούμπα και στο Γεντί Κουλέ. Μετά από αυτά τα αποτελέσματα το παιχνίδι με τη Λαμία είναι σημειωμένο για νίκη από τον Γιαννίκη, που βλέπει όμως πως έχει σημαντικές απουσίες. Θα πρέπει να βρει τρόπο να ανοίξει την άμυνα της Λαμίας χωρίς του Κριζμάν, Λεάο που δεν είναι διαθέσιμοι.

Ασφαλώς και δεν μας έχει δείξει το παραμικρό η Λαμία ειδικά από την ημέρα που έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, που να με κάνει να πιστεύω πως θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές απουσίες του ΠΑΣ. Άλλωστε το όπλο των γηπεδούχων είναι ο τρόπος που λειτουργούν σαν σύνολο, η πίεση ψηλά και η ένταση που εφαρμόζουν ένα σύγχρονο καθαρό 4-4-2 ταχύτητας και έντασης. Δίκαιες οι αποδόσεις στον άσο του ΠΑΣ από την Interwetten.

Charlie bets: Η κριτική οδηγεί στα γκολ στο ντέρμπι

(19:30) Μάσιμο Καρέρα και Λάζλο Μπόλονι έχουν δεχτεί κριτική το τελευταίο διάστημα. Οι φίλοι της ΑΕΚ έγιναν έξαλλοι με τον Ιταλό τεχνικό από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι με τη Ζόρια, τα πράγματα όμως δεν βελτιώθηκαν ούτε με την Μπράγκα. Τα ταπεινωτικά αποτελέσματα στην Ευρώπη δημιουργούν στον Ιταλό προπονητή την υποχρέωση να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να βγει από την πίεση.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν δικαιολογημένα παράπονα από την προσέγγιση του Ρουμάνου προπονητή στο πρώτο ημίχρονο στο Γ. Καραϊσκάκης. Η κριτική έχει ήδη οδηγήσει και τους δύο προπονητές σε πιο λειτουργικά σχήματα.

Την περασμένη αγωνιστική ο Μάσιμο Καρέρα στην Τρίπολη επανέφερε το καθαρό 4-2-3-1, είδε τους παίκτες του να πραγματοποιούν μία ελκυστική εμφάνιση, να δημιουργούν σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών και να παίρνουν μία σημαντική νίκη. Ακόμα και από τον φτωχό επιθετικά Αστέρα, η άμυνα της ΑΕΚ δέχτηκε γκολ και φυσικά η ίδια άξιζε περισσότερα από τα δύο τέρματα που πέτυχε. Με την Μπράγκα πίσω ήταν 'μπάτε σκύλοι αλέστε' δημιούργησε όμως και σημαντικό αριθμό ευκαιριών.

Ο Λάζλο Μπόλονι απέναντι στον Παναιτωλικό διαπίστωσε πως η παρουσία του Βιγιαφάνιες βοηθά σημαντικά για να κάνει πιο δημιουργικό το παιχνίδι της ομάδας του. Υπάρχουν λοιπόν οι συνθήκες για να δούμε ένα όμορφο ντέρμπι με πολλές φάσεις και γκολ και από τις δύο ομάδες. Δίκαιο το αμφίσκορο στην Interwetten.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ