CHARLIE BETS

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Ατρόμητο για τη Super League Interwetten
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν γκολ EUROKINISSI

Η κανονική διάρκεια της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με κρίσιμες μονομαχίες. Δεσπόζει η μονομαχία μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, πληρώνουν τα γκολ στο Άρης - ΟΦΗ και Βόλος - ΑΕΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

(19:00) Ντεφορμάρισμα βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Παράσχου θα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση αν δεν είχε έρθει η τυχερή νίκη επί του ΟΦΗ. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πάντως είναι οριακό. Η ομάδα του Αγρινίου είναι μόλις 1 βαθμό πάνω από τα μπαράζ ο Απόλλων 6. Έχει πολλές μαζεμένες απουσίες στο σημερινό ματς και ουσιαστικά δεν έχει δεξί μπακ, ενώ μεταξύ άλλων θα λείψει και ο καλός εξτρέμ Αραγίμπι.

Καταλαβαίνετε πως το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα δημιουργήσει νέους συσχετισμούς στο ξεκίνημα των playouts. Συνολικά η ομάδα του Παράσχου έχει δείξει καλύτερα δείγματα και έχει παρουσιάσει μία εικόνα που αξίζει να έχει μία εύκολη παραμονή.

Όμως στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται σκασμένη, δημιουργεί με πολύ μεγάλη δυσκολία και το γεγονός αυτό απασχολεί και τη διοίκηση της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση μία νίκη επί του Παναιτωλικού θα ηρεμήσει την κατάσταση. Με βάση την κρισιμότητα του αγώνα το πρόβλημα που παρουσιάζουν στα τελευταία παιχνίδια οι γηπεδούχοι και την βεβαιότητα πως οι παίκτες του Δέλλα θα παίξουν για δύο αποτελέσματα φαντάζει δύσκολο το παιχνίδι να φύγει από το under 2,5 που δίνεται στο 1.50 στην Interwetten.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

(19:00) Δύο φορές μέσα σε τρεις ημέρες ο Μάντζιος και οι ποδοσφαιριστές του γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Με ακραίο τρόπο χάθηκε η πρόκριση από τον Ολυμπιακό και η νίκη στην Τούμπα. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και να αποκτήσουν σοβαρό πλεονέκτημα στην μάχη για την τετράδα. Χάθηκαν όμως όλα από την αδυναμία της άμυνας τους να ελέγξουν απλές ποδοσφαιρικές γιόμες. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο Μαντσίνι, εκτός Ματίγια, Κάτσε και Γκαρσία.

Σε κάθε περίπτωση με νίκη επί του ΟΦΗ εξασφαλίζει πως θα μπει στα playoffs στη δεύτερη θέση. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα φτάσει ο ΟΦΗ να παίζει για την παραμονή του. Η διοίκηση άργησε πολύ να πάρει αποφάσεις, χρειάστηκαν 9 συνεχόμενες ήττες να βρεθεί με τη θηλιά στο λαιμό για να πάει σε αλλαγή προπονητή. Δεν παίζουν λόγω τιμωρίας ο εξτρέμ Σολίς και ο μπακ Λυμπεράκης.

Η παρουσία του Νιόπλια αναμένεται να δώσει ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και μία διαφορετική προσέγγιση. Για την ακρίβεια ένα καλύτερο διάβασμα του αντιπάλου. Με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί η κρητική ομάδα μόνο μέσα από δικό της σκοράρισμα μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα . Στο 2.20 δίνεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην Interwetten.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

( 19:00) Ο Αστέρας τρέχει το καλύτερο ρεκόρ της ιστορίας τους. Ένα απίθανο 7-3-0 που τον έβαλε εύκολα στα playoffs, αλλά οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν εδώ. Για την ακρίβεια το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι πολύ σημαντικό. Αν κερδίσει η ομάδα του Ράσταβατς θα μπει με σοβαρές ελπίδες στα playoffs. Τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Μπαράλες, όπως και ο αμυντικός χαφ Ιγκλέσιας. Δεν παίζει ούτε στόπερ Σουάρεθ. Δύο κρούσματα κορονοϊού ανιχνεύθηκαν στα τεστ της Παρασκευής. Όλα τα υπόλοιπα αρνητικά στο δεύτερο τεστ που έγινε το Σάββατο.

Ασφαλώς και ο ΠΑΣ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομάδα του Γιαννίκη έβαλε σφραγίδα στην πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται με τις τρεις κολλητές νίκες επί του Παναθηναϊκού.

Γνωρίζω τις δυνατότητες του ΠΑΣ, γράφω για αυτές εδώ και καιρό θα ποντάρω όμως στο κίνητρο. Είναι δεδομένο πως δεν θα κινδυνέψει η ομαδάρα του Γιαννίκη, η συνέχεια στο πρωτάθλημα θα είναι διαδικαστική και πιθανότατα να μπει σαν στόχος η πρώτη θέση στα playouts. Για τον Αστέρα όμως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι κομβικό. Μία νίκη θα την κρατήσει γερά στη μάχη της τετράδας. Ο άσος έπεσε ελαφρώς και δίνεται στο 2.10 στην Interwetten.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη


( 19:00) Ο Ατρόμητος δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη με την αλλαγή προπονητή, με τον Παντελίδη στον πάγκο τρέχει ένα ρεκόρ 0-2-3. Το παιχνίδι με τη Λαμία είναι σημαντικό. Η διαφορά από την 13η θέση είναι στους 8 βαθμούς, από τη Λαμία στους 5. Αν χάσει στη Λαμία θα χρειαστεί να βρει φόρμα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Μετά από την ήττα στο Βικελίδης έγινε μία προσπάθεια συσπείρωσης και η αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι με τον Αστέρα υπήρξε βελτίωση. Αν κρατήσει αυτό το πρόσωπο η ομάδα του Παντελίδη θα πάρει αποτέλεσμα στη Λαμία. Η αλήθεια είναι πως το ρόστερ που υπάρχει δεν δικαιολογεί να μπει σε άσχημα σενάρια η ομάδα του Περιστερίου.

Πέτυχε μεγάλη νίκη η Λαμία την περασμένη Τετάρτη με τη Λάρισα. Η λογική λέει πως στα playouts θα δώσει μάχη για την παραμονή, που έχει μία δυναμική για να την κερδίσει από την στιγμή που ανέλαβε ο Γρηγορίου. Μακροχρόνια τα όποια αγωνιστικά προβλήματα. Το Χ2Δ δίνεται στο 1.53 από την Interwetten.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

(19:00) Η Λάρισα βρίσκεται με τη θηλιά στο λαιμό. Έχει πάρει επιθετική ώθηση από την προσθήκη του Ακούνια, μπορεί και σκοράρει πιο εύκολα στα τελευταία παιχνίδια, όμως η ήττα στη Λαμία την πλήγωσε πολύ.

Στόχος να καταφέρει να βάλει έστω μία ομάδα από κάτω στα playouts για να έχει μία δεύτερη ευκαιρία στα μπαράζ. Ασφαλώς δυνατότητες για να κάνει η ΑΕΛ ζημιά στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν. Δεν παίζουν λόγω τιμωρίας ο στόπερ Ζίζιτς, ο χαφ Μιλοσάβλιεβιτς, ο μπακ Ηλιάδης. Εκτός και ο μπακ Μπέρτος με τον χαφ Νικολιά. Δεν παίζουν οι στόπερ Σεμέδο, Παπαδόπουλος, δεν πρόλαβε ούτε ο Μπα. Στην αποστολή ο νεαρός Χριστοφιλόπουλος.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Μαρτίνς έχει πάρει προβάδισμα 14 βαθμών στο πρωτάθλημα, ο αγώνας με την ΑΕΛ γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ οπότε υπάρχουν οι συνθήκες για να μην πιεστεί ιδιαιτέρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ασφαλώς δεν προκύπτει από την εικόνα της ομάδας του Φέστα πως είναι σε θέση να το εκμεταλλευτεί. Επιλογή το No Bet.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

( 19:00) Πριν από 10 ημέρες δεινοπάθησε η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση. Είχε κερδίσει με 4-2 στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε πίσω στο σκορ και έδωσε μάχη για να κρατήσει την πρόκριση. Ο Βόλος είναι η πιο άνετη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν νιώθει την παραμικρή πίεση, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Είναι το αγωνιστικό του στυλ τέτοιο που περιμένω η ΑΕΚ να βρει χώρους για να χτυπήσει. Δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο μπακ Φεράρι. Εκτός ο χαφ Ριένστρα.

Η ομάδα του Χιμένεθ προέρχεται από ένα σοβαρό παιχνίδι με τον Απόλλωνα που έφερε μία καθαρή νίκη. Είναι σημαντικό να κερδίσει στον Βόλο προκειμένου να μπει με σοβαρό προβάδισμα στα playoffs για τη μάχη της τετράδας.

Καλές οι επιστροφές των Ολιβέιρα, Κρίστισιτς, εξέτισε και ο Χνιντ. Παραμένουν εκτός οι Σιμόες, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Τάνκοβιτς, Μπακάκης, τιμωρημένος ο Λόπεζ. Απουσίες λοιπόν που αδυνατίζουν σημαντικά την ΑΕΚ στο ανασταλτικό κομμάτι και σε συνδυασμό με τον τρόπο που αγωνίζεται ο Βόλος οδηγεί στο αμφίσκορο που καταγράφει ανοδική πορεία και πλέον δίνεται στο 1.97 στην Interwetten.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

(19:00) Αμφότεροι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Βρίσκονται και οι δύο σε οριακό σημείο. Ο Μπόλονι φλέρταρε την περασμένη εβδομάδα με την απόλυση, τελικά μπήκε μπροστά ο Ντρεοσί και αποφασίστηκε να του δοθεί ακόμα μία ευκαιρία.

Στην πράξη είναι τελειωμένος, απλά αν πάνε καλά τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ η αντικατάσταση προπονητή θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός ταπεινώθηκε γνωρίζοντας τρεις συνεχόμενες ήττες από τον ΠΑΣ σε δέκα ημέρες. Αντιμετωπίζει ενοχλήσεις ο Διούδης, αλλά βρίσκεται στην αποστολή. Εκτός ο Αλεξανδρόπουλος και ο Βέλεθ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες. Με την απόλυτη ταπείνωση φλέρταρε και ο ΠΑΟΚ.

Δημιουργήθηκαν συνθήκες διασυρμού, το πόδι του Βιεϊρίνια και η ανικανότητα της άμυνας του Άρη στον αέρα έσωσαν τον βαθμό και το γόητρο του ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής ο Πασχαλάκης. Και οι δύο ομάδες έχουν τα χάλια τους και οι δύο προπονητές βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Πραγματικά δεν βγαίνει εύκολα άκρη, δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε στοιχηματικά με δύο άρρωστες ομάδες. Ξεκάθαρο No Bet.

Photo Credits: Eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ