CHARLIE BETS

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ στην Τούμπα, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ο Τζόλης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Η 13η αγωνιστική της Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής ψάχνοντας επιλογές με αξία.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ στην Τούμπα, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(15:00) Θα μπορούσε να φύγει με το διπλό ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο. Ήταν επιπόλαιος και δεν πάλεψε στον βαθμό που το έκανε ο φανερά κατώτερος αντίπαλος του. Σε κάθε περίπτωση όμως διατήρησε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους ανταγωνιστές του. Υποδέχεται μία από τις χειρότερες ομάδες μαζί με τον Παναιτωλικό και τη Λαμία της φετινής Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ άλλαξε προπονητή, όχι όμως και ιδέες. Με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο μετρά 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια και τρεις ήττες στην σειρά, σε παιχνίδια μάλιστα που είχε στοχεύσει για να διεκδικήσει αποτελέσματα. Στο Γ. Καραϊσκάκης η έτσι κι αλλιώς αδύναμη ΑΕΛ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Ο βασικός φορ Ντουρμισάι, το δίδυμο στον άξονα των Σπαρβ - Μιλοσάβλιεβιτς ο μπακ Φίλιπ και ο εξτρέμ Τρούγιτς θα εκτίσουν την τιμωρία τους, ενώ δίνονται αμφίβολοι οι Μούζεκ, Μπέρτος. Επιπρόσθετα, το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ένας ποδοσφαιριστής της ανιχνεύθηκε θετικός στον κορονοϊό. Καταλαβαίνετε πως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να πετύχει μία άνετη νίκη. Ασφαλής επιλογή το ποντάρισμα για νίκη του Ολυμπιακού με ασιατικό χάντικαπ -1,5.

Charlie bets: Καλοπληρωμένα γκολ στην Τούμπα, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(19:30) Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να κάνει καλές γιορτές και να μην επιτρέψει στον άμεσο αντίπαλο του για το πρωτάθλημα να ξεφύγει περισσότερους από 5 βαθμούς. Υπάρχει λοιπόν η υποχρέωση να γίνει επιθετικός και αν χρειαστεί να βάλει και ρίσκο στο παιχνίδι του.

Βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη του εποχή. Βελτιωμένος σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι. Η ομάδα του Μπόλονι εφαρμόζοντας ένα λειτουργικό 4-3-3 με τέσσερις κεντρικούς χαφ στο γήπεδο μπορεί και έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και να φτιάχνει συνεργασίες από τον άξονα για τις κινήσεις των ακραίων ποδοσφαιριστών.

Περιμένω ο Παναθηναϊκός χωρίς άγχος να κάνει ένα καλό παιχνίδι στην Τούμπα, να είναι απειλητικός και να βρει καθαρές ευκαιρίες. Η άμυνα του πάντως είναι δύσκολο να αντέξει την πίεση, που αναγκαστικά θα προσπαθήσει να ασκήσει η ομάδα του Γκαρσία.

Με βάσεις τις συνθήκες που υπάρχουν, δηλαδή την ανάγκη για ρίσκο από τον ΠΑΟΚ, τη φανερή βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και από το γεγονός πως στα 7/10 παιχνίδια με τον Γκαρσία στον πάγκο ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί γκολ, μου προκαλεί εντύπωση πως προσφέρεται το goal/goal σε τιμές αρκετά πιο υψηλές από τον διπλασιασμό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ