CHARLIE BETS

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

Ο Τζόλης σε φάση στο ντέρμπι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης
Ο Τζόλης σε φάση στο ντέρμπι με τον Άρη EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 25η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων και καταλήγει σε επιλογές με αξία για ποντάρισμα.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Σάββατο 15:00) Συμβαίνει καμία φορά στο ποδόσφαιρο να παίζεις άσχημα για μεγάλο χρονικό διάστημα και την κατακραυγή να την δέχεσαι μετά από ένα παιχνίδι που ήσουν αισθητά βελτιωμένος και απλά η μπάλα δεν ήταν μαζί σου.

Ο ΟΦΗ στη Ριζούπολη έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο, δημιούργησε σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών και στο τέλος πλήρωσε ένα ακραίο λάθος του τερματοφύλακα Σωτηρίου και έχασε το παιχνίδι με 2-1.

Ένα λάθος του τερματοφύλακα χάρισε και τη δεύτερη φετινή νίκη στην ΑΕΛ, την πρώτη με τον αντίπαλο να τελειώνει το παιχνίδι με 11 ποδοσφαιριστές. Δεν υπήρξε πραγματική βελτίωση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, απλά έπνιξε ένα γκολ ο Μελίσσας και στη συνέχεια κράτησαν με νύχια και με δόντια οι παίκτες του Φέστα το υπέρ τους 1-0.

Η εικόνα της περασμένης αγωνιστικής με οδηγεί σε ποντάρισμα υπέρ τους ΟΦΗ. Αν δείξουν το ίδιο πρόσωπο οι δύο ομάδες η ομάδα του Σίμου θα επικρατήσει, ο άσος στο 1.77 από την Interwetten.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Σάββατο 17:15) Εσωστρέφεια έφερε η εικόνα του Ατρόμητου στο Βικελίδης. Οι μεγάλοι κατηγορούν τους νέους για έλλειψη διάθεσης και επαγγελματισμού, ο Σάββας Παντελίδης ξεκαθάρισε πως για κάποιους τα δύο παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος αποτελούν και την τελευταία τους ευκαιρία. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα δεν βελτιώθηκε από την στιγμή που αντικατέστησε τον Κάναντι, παρότι οι έμπειροι ποδοσφαιριστές υποστηρίζουν πως δουλεύει καλύτερα.

Το κλίμα στον Αστέρα είναι τελείως διαφορετικό. Ένα εντυπωσιακό αήττητο 9 παιχνιδιών με ρεκόρ 7-2-0, που αποτελεί το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, όχι μόνο κλείδωσε την θέση του στην εξάδα, αλλά δημιούργησε συνθήκες και για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση στα playoffs.

Είναι ξεκάθαρο πως η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων δείχνει Αστέρα, όμως υπάρχει σημαντική πίεση στην ομάδα του Ατρόμητου. Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες να μοιάζει σαν υποχρέωση για τους ποδοσφαιριστές να δείξουν αντίδραση. O Αστέρας θα ψάξει το διπλό με νίκη στο 0-1, ο Ατρόμητος για να μπορέσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι θα χρειαστεί να το πάει στα λίγα τέρματα. Δύσκολα λοιπόν να φύγει το ζευγάρι από το under 2,5 που δίνεται στο 1.57 στην Interwetten.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Σάββατο 19:30) Ο ΠΑΣ μεσοβδόμαδα ταπείνωσε τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο γιατί τον απέκλεισε, αλλά επειδή πέτυχε τον στόχο με ανωτερότητα. Όσοι διαβάζετε την στήλη γνωρίζετε πως από πολύ νωρίς είχα επισημάνει τις δυνατότητες της ομάδας και το σύγχρονο ποδόσφαιρο που διδάσκει ο Γιαννίκης.

Ένα 4-4-2 υψηλής έντασης και με επιθετικότητα σε όλη του τη λογική. Έδωσε σε μικρό χρονικό διάστημα δύο παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό και πέτυχε δύο νίκες με 2-1. Ο τρόπος παιχνιδιού του ΠΑΣ ασφαλώς και ευνοεί το αμφίσκορο. Είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες του Μπόλονι να βγάλουν αντίδραση, όμως είναι δύσκολο να κρατήσουν στο μηδέν τον ΠΑΣ που πιέζει με 4 παίκτες την τελευταία γραμμή άμυνας του αντιπάλου.

Τα πρόσφατα παιχνίδια των δύο ομάδων έδειξαν πως θα έπρεπε να δίνεται φαβορί το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το γεγονός πως προσφέρεται στο 2.10 στην Interwetten κάνει ελκυστική την απόδοση.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Κυριακή 15:00) Αυτό που έχει πετύχει η Λαμία μοιάζει και με ένα μικρό θαύμα. Ο Γρηγορίου ανέλαβε μία από τις χειρότερες ομάδες που έχουν εμφανιστεί στη Super League Interwetten και κατάφερε να τη μεταμορφώσει.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα μετρά μόλις δύο ήττες σε έντεκα αναμετρήσεις και το γεγονός αυτό έβγαλε τη Λαμία από την επικίνδυνη ζώνη. Ασφαλώς και δεν περιμένει κανείς να πάρει το παραμικρό από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πολύ σημαντικό παιχνίδι που θα δώσουν το ερχόμενο Σάββατο με τη Λάρισα. Είναι δεδομένο πως θα γίνει εκτεταμένο ροτέισον στο Γ. Καραϊσκάκης και δεν θα πιέσουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους οι παίκτες του Γρηγορίου.

Το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει ακόμα περισσότερο, αλλά επειδή υπάρχει και η Άρσεναλ με ένα συντηρητικό παίξιμο το ασιατικό χάντικαπ -1,5 σε απόδοση 1.63 αναμένεται να το σπάσει εύκολα ο Ολυμπιακός.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Κυριακή 17:15) Ο Παναιτωλικός έχει το κίνητρο, ο Βόλος καλύτερη ομάδα. Ένας συνδυασμός που προσωπικά με οδηγεί στο να απέχω από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αν οι παίκτες του Βόλου πάνε στο Αγρίνιο και πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση παρόμοια με αυτή των τριών τελευταίων τους παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, αλλά και με την ΑΕΚ την περασμένη Πέμπτη ασφαλώς και θα πάρουν αποτέλεσμα.

Κίνητρο όμως βαθμολογικό δεν υπάρχει και πολλές φορές όταν πλησιάζουμε προς το τέλος το μονόπλευρο κίνητρο επιβεβαιώνεται. Είναι όμως νωρίς ακόμη για να μπορούμε με ασφάλεια να πούμε πως το κίνητρο θα είναι καθοριστικό για την τύχη του παιχνιδιού. Προσωπικά θα πάω πάσο, ξεκάθαρο No Bet.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Κυριακή 19:30) Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα σημαντικά αμυντικά του προβλήματα στην Τρίπολη και γνώρισε μία σκληρή ήττα, που επέτρεψε στον Άρη να τον προσπεράσει ξανά. Είναι ξεκάθαρο πως η πίεση για την είσοδο στην τετράδα είναι μεγάλη.

Ο Άρης δείχνει από την αρχή της σεζόν μεγαλύτερη σταθερότητα και η αλήθεια είναι πως αξίζει να πετύχει τον στόχο του. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο το κάζο να χάσει την τετράδα και απρόβλεπτες οι συνέπειες αν συμβεί κάτι τέτοιο. Βρίσκεται στο +4 από την τέταρτη θέση και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου είναι κρίσιμες. Στην πράξη μοιάζει σαν να ξεκινάνε πρόωρα τα playoffs για την ομάδα του Γκαρσία, καθώς υποδέχεται τον Άρη και κλείνει την κανονική περίοδο στη Λεωφόρο.

Ο Μάντζιος έχει πολλές λύσεις στα χαφ και στα άκρα της επίθεσης και μπορεί χωρίς πρόβλημα να διαχειρίζεται ακόμα και σημαντικές απουσίες όπως του Ματίγια. Το δίδυμο Τζέγκο - Σάσα που θα δημιουργηθεί προσφέρει σκληράδα και ασφάλεια στον άξονα στο παιχνίδι χωρίς μπάλα.

Ο Άρης θα έχει το πλεονέκτημα πως θα βρει μία άμυνα χωρίς ψυχολογία που είναι έτοιμη να κάνει το λάθος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολύ τη νίκη, δημιουργικά έχει ποιότητα για να ανοίξει την άμυνα του Άρη, πίσω όμως λυγίζει δίχως να χρειάζεται να κάνει πολλά πράγματα ο αντίπαλος. Τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες του ΠΑΟΚ μάς οδηγούν στο αμφίσκορο που δίνεται στο 2.05 Interwetten.

Καλοπληρωμένα γκολ στο ντέρμπι, με ασιατικό ο Ολυμπιακός

(Δευτέρα 19:30) Τυχερή αλλά μεγάλη η νίκη που πέτυχε ο Απόλλων επί του ΟΦΗ. Αποτέλεσμα που έφερε στο +8 τον Απόλλωνα από την επικίνδυνη ζώνη και του κάνει πιο ήρεμη τη ζωή ενόψει playouts.

Η πραγματικότητα πάντως είναι πως στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει ξεκάθαρη πτώση στην εικόνα της ομάδας του Παράσχου. Οι σοβαρές απουσίες που είχε η ΑΕΚ στη Λεωφόρο δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Χιμένεθ να εκμεταλλευτεί τα χάλια του Παναθηναϊκού και να ψάξει για καλύτερο αποτέλεσμα από την ισοπαλία. Λαχτάρισε την περασμένη Πέμπτη στον Βόλο και με πολύ άγχος πήρε την πρόκριση. Ο Χιμένεθ για ακόμα μία φορά δεν θα έχει στην διάθεση του τους Ολιβέιρα, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη. Απουσίες που κάνουν πιο ευάλωτη αμυντικά την ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός καταφεύγει σε ένα επιθετικό 4-2-3-1 στο οποίο στηρίζει πολλά στον Γκαρσία και στον εξτρέμ που θα χρησιμοποιήσει στην αριστερή πλευρά. Ο Απόλλων δέχτηκε πολλές ευκαιρίες από τον ΟΦΗ και έχοντας αυτό το παιχνίδι στο μυαλό μου περιμένω η ΑΕΚ να είναι περισσότερο παραγωγική από ό,τι στα τελευταία παιχνίδια.

Οι απουσίες στο αμυντικό κομμάτι των γηπεδούχων θα δώσουν το δικαίωμα και στον Απόλλωνα να έχει τις δικές του στιγμές. Ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και το over 2,5 προσφέρεται στο 1.80 στην Interwetten.

Photo Credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ