CHARLIE BETS

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

Ο Σα πανηγυρίζει στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Σα κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI

H Super League Interwetten επιστρέφει μετά τη μίνι διακοπή λόγω εορτών με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής. Λογικές τιμές στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Σταυρόλεξο το Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης. Έτοιμος για ακόμα ένα διπλό ο Άρης. Στο χέρι των παικτών του Γκαρσία το ματς με την ΑΕΛ.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Κυριακή 15:00) Δύσκολο ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό. Παρότι έχει υπάρξει φανερή βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι στην ομάδα υπάρχει μία μόνιμη γκρίνια. Συγκεκριμένοι παίκτες λες και έχουν γεμίσει τον σύλλογο τίτλους, όταν γίνονται αλλαγή δυσανασχετούν και ο τρόπος που χάθηκε το παιχνίδι στην Τούμπα με ευθύνες και του Μπόλονι έχει δημιουργήσει μία ένταση στο εσωτερικό της ομάδας. Ταυτόχρονα ο Μαουρίτσιο γύρισε θετικός στον κορονοϊό και οι Κουρμπέλης - Διούδης αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών.

Ο Αστέρας έκλεισε με τρία καλά αποτελέσματα το 2020 πήρε ισοπαλία 1-1 στον Βόλο έκανε το καλύτερο του φετινό παιχνίδι στην νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου και τελείωσε τις υποχρεώσεις του για το 2020 με το 2-2 στους Ζωσιμάδες. Το ρεπορτάζ δεν βοηθά για ποντάρισμα υπέρ του Παναθηναϊκού, όταν όμως βρίσκει ρυθμό ο Βιγιαφάνιες μπορεί να ορίζει την τύχη τέτοιον παιχνιδιών. Καλύτερη επιλογή το πάσο, ξεκάθαρο no bet.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Κυριακη 15:00) Άσχημα έκλεισαν και οι δύο το 2020 με δύο σκληρές εντός έδρας ήττες που τους αφήνουν μακριά από τους στόχους τους. Ο Παναιτωλικός στο εξάποντο παραμονής έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα και ο ΟΦΗ 3-0 από τον Άρη.

Ο Σίμος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν επηρεάσει σημαντικά τη συνοχή της ομάδας του. Οι Μαρινάκης, Ναμπί, Ντε Γκουζμάν, Γιαννούλης, Γιάννου, Σακόρ είναι βασικοί ποδοσφαιριστές και οι απουσία τους δυσκολεύουν σημαντικά το έργο του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παναιτωλικός έχει μία εξαιρετική παράδοση απέναντι στον ΟΦΗ όπου τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί με 6 συνεχόμενες νίκες. Ο ΟΦΗ κυκλοφορεί σε τιμές φαβορί. Η ακραία παράδοση υπέρ της ομάδας του Αγρινίου σε συνδυασμό με τις κομβικές απουσίες του ΟΦΗ με οδηγούν σε ποντάρισμα στο 1ΧΔ.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Κυριακή 17:15) Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το πράσινο φως και οι Ουάρντα - Λάμπρου επέστρεψαν στον Δικέφαλο. Ο Αιγύπτιος έχει την ποιότητα για να γλυκάνει το παιχνίδι του Δικεφάλου και να δώσει δημιουργικά χαρακτηριστικά που έλειπαν στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Η ΑΕΛ είναι η δυσάρεστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Φτωχό ταλέντο χωρίς ιδέες στο παιχνίδι της από νωρίς φάνηκε πως θα περάσει μία δύσκολη σεζόν. Η απόλυση του Γρηγορίου έμοιαζε επιβεβλημένη. Στην πράξη όμως αποδείχθηκε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει να κάνει με την ποιότητα του ρόστερ δεν έφερε καμία βελτίωση με τον Γιάννη Τάτση μετρά 1 λευκή ισοπαλία στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο και 4 ήττες με παθητικό 2-11.

Άμυνα θα παίξει η ΑΕΛ και θα σκιστεί για πολλούς λόγους να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι έχουν σαν ταβάνι το 0-0, αν οι παίκτες του Γκαρσία αποδειχτεί πως δεν επηρεάστηκαν από τη διακοπή θα βρουν την άκρη για να πάρουν το παιχνίδι. Λογικά δίνεται σε τιμές φαβορί το διπλό του ΠΑΟΚ στην Interwetten.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Κυριακή 17:15) Η εικόνα που έχουν οι δύο νεοφώτιστοι έχουν βοηθήσει σημαντικά την εικόνα του φετινού πρωταθλήματος. ΠΑΣ και Απόλλων παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο, χτυπάνε όλα τους τα παιχνίδια και έχουν βάλει βάσεις για να παραμείνουν στην κατηγορία. Η ομάδα του Παράσχου προέρχεται από εντυπωσιακά εκτός έδρας αποτελέσματα. Ισοπαλίες σε Περιστέρι, Τρίπολη και διπλα σε Ηράκλειο και Αγρίνιο.

Ο ΠΑΣ παίζει ένα 4-4-2 πίεσης και έντασης και σε όλα τα παιχνίδια του καταφέρνει και δημιουργεί σημαντικό αριθμό καθαρών ευκαιριών. Η νοοτροπία και η αγωνιστική πρόοδο των δύο ομάδων με οδηγούν να ποντάρω στις υψηλές τιμές στο αμφίσκορο που στην Interwetten δίνεται αρκετά πάνω από τις τιμές του διπλασιασμού.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Κυριακή 19:30) Θα πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα ο Χιμένεθ για να ανατραπούν οι ισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί. Ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσει μία αμυντική προσέγγιση με στόχο να ανακόψει την δημιουργία των ερυθρόλευκων και να πάει το ντέρμπι σε λίγες φάσεις. Στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ μπορεί να μην υπήρξε νικητής το τέλος του όμως άφησε την αίσθηση πως οι ερυθρόλευκοι είναι ανώτεροι.

Ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες σε ροή αγώνα και είχε χώρους και τρόπους για να απειλήσει. Τα άκρα της άμυνας της ΑΕΚ προβληματικά και σε αυτόν τον χώρο ο Μαρτίνς γνωρίζει πως αν πιέσει θα βρει... πετρέλαιο. Ότι και να επιλέξει ο Χιμένεθ δεν είναι εύκολο σε τόσο μικρό διάστημα να μεταμορφώσει τους ακραίους του αμυντικούς. Συν τοις άλλοις ανιχνεύθηκε θετικός με κορονοϊό ο πολύτιμος χαφ Σιμάνσκι.

Ασφαλώς η παρουσία του Ισπανού προπονητή δημιουργεί συνθήκες για δεύτερες σκέψεις, δεν φαίνεται όμως να υπάρχει σε συγκεκριμένους χώρους το υλικό για να διορθωθεί άμεσα η κατάσταση. Λογικά χαμηλές οι τιμές στον άσο.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα

(Δευτέρα 17:15) Ο Βόλος έχει μία αλλεργία στο παιχνίδι του. Προσφέρει δύο όμορφες ώρες σε όποιον κάθεται στον καναπέ του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα του. Έχει καλή κυκλοφορία μπάλας επιθετικότητα από τα μπακ, βάζει ρίσκο στο παιχνίδι του και αμυντικά είναι ένα εύθραυστο σύνολο. Είναι σημαντική η απώλεια του Ουάρντα το τελευταίο διάστημα, όμως είναι φανερό πως ανεβαίνει ο Νίνης και από εδώ και μπρος θα πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Ο Ατρόμητος είναι πιεσμένος και έχει ανάγκη να πάρει αποτέλεσμα στον Βόλο. Η επιστροφή του Κάναντι δεν έχει δώσει τα αποτελέσματα που περίμενε η διοίκηση της ομάδας και ο Αυστριακός προπονητής είναι υπό κρίση. Ο τρόπος παιχνιδιού του Βόλου περιμένω να οδηγήσει σε ακόμα ένα γεμάτο με φάσεις και γκολ παιχνίδι της ομάδας του Λόπεζ. 9/10 τελευταία παιχνίδια του Βόλου έχει επαληθευτεί το αμφίσκορο που δίνεται σε τιμές ισορροπίας στην Interwetten.

Charlie bets: Λογικές τιμές στο ντέρμπι, καλοπληρωμένα γκολ στα Γιάννενα


(Δευτέρα 19:30) Τρένο πάει η ομάδα του Μάντζιου που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Στα 12 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Άρης έχει καταφέρει να περάσει με νίκες από πολύ πιο δύσκολες έδρες από αυτήν της Λαμίας. Πρόκειται για την ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών με 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 παιχνίδια.

Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος φάνηκε πως η Λαμία είναι η χειρότερη ομάδα όχι μόνο της φετινής Super League Interwetten αλλά που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Ο νεαρός Πετράκης προσπάθησε να την κάνει πιο επιθετική τα κατάφερε στα νούμερα, όχι όμως στα αποτελέσματα, η επιλογή να επιστρέψει ο Τεννές αποδείχτηκε καταστροφική. Ο Γρηγορίου έχει αναλάβει εδώ και περίπου 20 ημέρες τη Λαμία χωρίς να έχει δώσει επίσημο παιχνίδι. Θα έχει πάντως σημαντικές απουσίες στην πρεμιέρα του και θα πρέπει να αποδεχτεί Κόπερφιλντ για να καταφέρει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην συνέχεια. Το διπλό δίνεται σε δίκαιες τιμές στην Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ