CHARLIE BETS

Charlie bets: Ματς για πολλές φάσεις και γκολ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)
Ο Ουάρντα κάνει κεφαλιά EUROKINISSI SPORTS

Η ένατη αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα στο Βόλος - ΟΦΗ.

Charlie bets: Ματς για πολλές φάσεις και γκολ

(19:30) Ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό ο Βόλος, έφτασε στα 17 κρούσματα και αναβλήθηκε το παιχνίδι του στην Τρίπολη. Το Σάββατο θετικοί στον κορονοϊό ανιχνεύθηκαν άλλοι δυο, εκ των οποίων ο ένας ποδοσφαιριστής. Αγωνιστικά πρόκειται για την μεγάλη έκπληξη της φετινής σεζόν. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν το Θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Δεν κέρδισε, έμεινε στο 1-1 όμως για ακόμα μία φορά έδειξε χαρακτήρα και τις δυνατότητες του. Πλήρωσε ένα λάθος του τερματοφύλακα έμεινε πίσω στο σκορ στο 50ο λεπτό με παίκτη λιγότερο και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δημιούργησε φάσεις και έφτασε δίκαια στην ισοφάριση. Στο 85ο λεπτό έμεινε με αυστηρή αποβολή με 9 παίκτες όμως άντεξε και πήρε την ισοπαλία.

Ο ΟΦΗ δεν συνεχίζει στα επίπεδα της περσινής σεζόν και χρειάζεται άμεσα βελτίωση και αποτελέσματα. Τα καλά νέα για τους Κρητικούς είναι πως έχουν κάποιες καλές επιστροφές, οι Σαρδινέρο Γιαννούλης, Γρίβας θα επιτρέψουν στον Σίμο να παρουσιάσει μία πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα. Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων με κάνει να πιστεύω πως θα δούμε πολλές τελικές και θα πρέπει να γίνει κάτι ακραίο για να μην επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ