CHARLIE BETS

Charlie bets: Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, αξία στην ΑΕΚ

Ο Ολιβέιρα και ο Λόπες πανηγυρίζουν μετά από γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κύπελλο
Ο Ολιβέιρα και ο Λόπες πανηγυρίζουν μετά από γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 21η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων της Κυριακής και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, αξία στην ΑΕΚ

(15:00) Βγάζει κούραση και έχει φανερή πτώση στα τελευταία του παιχνίδια ο Απόλλων. Η ομάδα του Παράσχου μετρά 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια για το πρωτάθλημα και δείχνει σημάδια κόπωσης.

Ο ΠΑΟΚ στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έχει ενισχυθεί. Είναι ξεκάθαρο, το είδαμε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και σε αυτό το Κυπέλλου με την ΑΕΛ πως υπάρχει μία διάθεση, μία όρεξη να αποδείξει το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές πως γίνεται καλή δουλειά. Εκτός ο Νινούα με πρόβλημα, αλλά και οι Μιχαηλίδης, Τσόλακ και Ντούγκλας Αουγκούστο.

Τα παιχνίδια με τις μικρές ομάδες τα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά ο ΠΑΟΚ και μεσοεπιθετικά το ρόστερ πλέον έχει πολλές λύσεις που επιτρέπουν να καθαρίζει με άνεση αυτά τα παιχνίδια. Ανεβαίνει η απόδοση να κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Απόλλωνα αν συνδυαστεί με over 1,5 στην Interwetten.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, αξία στην ΑΕΚ

(17:15) Από τη στιγμή που έφυγε ο Ουάρντα ο Βόλος έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία. Έχει σκοράρει μόλις 3 τέρματα σε 6 παιχνίδια. Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό φεγγάρι. Τρέχει ένα ρεκόρ με 5 νίκες στην σειρά και προέρχεται από δύο κομβικές νίκες εξάδας με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ και τον Άρη στην Τρίπολη με ανατροπή.

Βγάζει μία δυναμική που οδηγεί όχι μόνο στο να καθαρίζει με την είσοδο του στην πρώτη εξάδα, αλλά δίνει στην ομάδα του Ράσταβατς το δικαίωμα να μπει με στόχους στα playoffs. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει στον Βόλο να επεκτείνει το νικηφόρο ρεκόρ, δεν πιστεύω όμως πως θα σπάσει το αήττητο σερί του Αστέρα.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, αξία στην ΑΕΚ

(17:15) Ο ΟΦΗ παίζει ένα ποδόσφαιρο που είναι ξεκάθαρο πως οι ποδοσφαιριστές του δεν είναι έτοιμοι να το υπηρετήσουν και όταν το επίπεδο του αντιπάλου ανεβαίνει χάνει τα παιχνίδια με άνεση. Στο μεσοαμυντικό κομμάτι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει την ποιότητα για να χτίσει παιχνίδι από χαμηλά και να βγάλει τις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον Σίμο σε παιχνίδια με τους μεγάλους είναι ο Μεγιάδο, που όμως είναι τιμωρημένος. Με Λαλά και Παπασταθόπουλο η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός Σουρλής, Χολέμπας και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Πρόκειται με διαφορά για τον πιο κομβικό ποδοσφαιριστή της κρητικής ομάδας. Η απουσία του δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πετύχει μία άνετη νίκη ο Ολυμπιακός. Με ασιατικό χάντικαπ -1,5 στην Interwetten βρίσκουμε μία αξιοπρεπή τιμή για ποντάρισμα υπέρ του Ολυμπιακού.

Charlie bets: Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός, αξία στην ΑΕΚ

(19:30) Η ΑΕΚ φαίνεται να ξεπερνά την πρώτη κρίση που πήγε να δημιουργηθεί από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ. Η συμφωνία του Παπασταθόπουλου με τον Ολυμπιακό, η άρνηση του Λιβάγια να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ έφερε γκρίνια. Η γκρίνια φέρνει γκίνια και ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ. Η αλήθεια είναι πως ο εύθραυστος ΟΦΗ ήταν ο ιδανικός επόμενος αντίπαλος για να ξεπεράσει τα προβλήματα της η ΑΕΚ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Σβάρνας και Σάκχοφ.

Μία ομάδα με αμυντικές αδυναμίες που κερδίζεται εύκολα και το μέγεθος της κάνει την επιτυχία να φαίνεται πιο μεγάλη από ό,τι πραγματικά είναι. Το κλίμα έφτιαξε και στη συνέχεια θετικά μηνύματα βγαίνουν από τα ρεπορτάζ για την υπόθεση Λιβάγια.

Έχει αρχίσει και φεύγει η ρέντα από τον Άρη που χρειάζεται να πάρει επιθετική ώθηση για να αντέξει στη μάχη της τετράδας. Δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ο Άκης Μάντζιος. Οι τιμές στον άσο δίνονται σε τιμές διπλασιασμού στην Interwetten και είναι δίκαιες.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ