CHARLIE BETS

Charlie bets: Με τα γκολ στο ντέρμπι και στην Κρήτη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά τα κυριακάτικα ζευγάρια της πέμπτης αγωνιστικής.

Οδηγός η παράδοση στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Πλεονεκτήματα και αδυναμίες δείχνουν γκολ στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Αστέρας για να μην πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ.

Charlie Bets

(16:00) Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, παράγει ευκαιρίες, είναι ευάλωτος όμως στην άμυνα και χάνει εύκολα την μπάλα, αν τον πιέσει ο αντίπαλος. Ο Συλαϊδόπουλος, που θα έχει το κουμάντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φαίνεται πως καταλήγει σε ένα επιθετικό καθαρό 4-4-2. Δοκιμάζει σύστημα με ταυτόχρονη παρουσία σε δίδυμο επίθεσης των Μακέντα-Καρλίτος και τους Αϊτόρ-Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα. Με βάση όσα έχουμε δει ούτε ο ΟΦΗ έχει την άμυνα, αλλά και τη σιγουριά στη μεταβίβαση από χαμηλά στο παιχνίδι ρίσκου που παίζει για να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη επιθετική τετράδα, ούτε όμως υπάρχει ικανό δίδυμο στον άξονα του Παναθηναϊκού για να σταματήσει την ανάπτυξη του ΟΦΗ.

Ο τρόπος παιχνιδιού των Κρητικών, τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες της ομάδα του Σίμου, αλλά και της τακτικής που ετοιμάζει ο Συλαϊδόπουλος, με κάνουν να βλέπω με ενδιαφέρον την τιμή στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε 6/8 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Ηράκλειο έχει επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Charlie Bets

(18:15) Δεν ήταν για να χάσει η ΑΕΛ στη Ριζούπολη, όμως το αποτέλεσμα δείχνει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η Λάρισα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Μία ομάδα αργή, χωρίς ποιότητα και ταλέντο. Για τον Αστέρα το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο σίγουρα ήταν αποτυχημένο. Έπαιξε από το 17ο λεπτό με παίκτη παραπάνω, ισοφαρίστηκε και κινδύνεψε ακόμα και να χάσει το παιχνίδι. Θετικά μηνύματα πάντως άφησε στο φιλικό με τον Απόλλωνα στη διακοπή που κέρδισε με 5-1.

Η ΑΕΛ εκτός του ότι παρουσιάζει ένα άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο, έχει να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες. Ο Γρηγορίου δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό φορ και σημείο αναφοράς της προβληματικής επίθεσης Ντουρμισάι και το βασικό του δίδυμο στόπερ των Μιχαήλ και Ζίζιτς. Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Αστέρας για να μην πάρει αποτέλεσμα, επιλογή το Χ2Δ.

Charlie Bets

(20:30) Δεν είναι ποτέ εύκολο να προεξοφλήσεις πως θα πάει ένα ντέρμπι. Σε ένα σημαντικό βαθμό την κατεύθυνση την δίνει ο τρόπος που σκέφτονται που δουλεύουν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές. Δεν είναι τυχαίο που και οι τρεις περσινές μάχες ανάμεσα σε Καρέρα και Φερέιρα ήρθαν under 2,5 και Νο Goal.

Ο Καρέρα είναι από τη φύση του ένας συντηρητικός προπονητής, ασχολείται με τον αντίπαλο, θέλει πάντοτε να έχει δεμένες τις ομάδες του. Η λογική του είναι να έχει ένα συμπαγές σύνολο που θα απορροφά την επιθετικότητα του αντιπάλου. Ο Φερέιρα εδώ και καιρό εφαρμόζει τακτική με τρεις στόπερ και μία φιλοσοφία που δημιουργεί επιθέσεις με λίγους ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με πέρυσι ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ως πλεονέκτημα την καλύτερη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και το γεγονός πως μεσοεπιθετικά έγιναν μεταγραφές που επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ο Καρέρα πως με τις προσθήκες που έγιναν απέκτησε εξτρέμ και μεσοεπιθετική ταχύτητα. Ακόμα όμως ο Τάνκοβιτς δεν έχει μπει στην ομάδα και αν αγωνιστεί φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά και ο Λιβάι Γκαρσία είναι εκτός με θλάση. Οπότε και από τους δύο δεν περιμένω να δω μία πολύ διαφορετική προσέγγιση και εικόνα από τις ομάδες τους σε σχέση με αυτό που μας έχουν συνηθίσει με αυτήν που είδαμε στα περσινά μεταξύ τους ντέρμπι. Υπάρχει λοιπόν ένα σύνολο πραγμάτων που με κάνει να πιστεύω πως το ντέρμπι των Δικεφάλων θα έχει λίγες φάσεις, χαμηλό ρυθμό και θα πάει σε λίγα τέρματα. Λογικά δίνεται οριακό φαβορί το under 2,5, που είναι και η επιλογή μου.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΛ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ