CHARLIE BETS

Charlie bets: Must win για την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
Ο Λιβάι Γκαρσία κόντρα στον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Η 13η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με δυο αναμετρήσεις και ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων μετά τo 2/2 της Κυριακής.

Charlie bets: Must win για την ΑΕΚ

(17:15) Σημαντική νίκη ανάσα για τον Ράσταβατς αυτή που πέτυχε ο Αστέρας επί του Ατρόμητου στην με διαφορά καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης. Ο ΠΑΣ είναι σταθερά καλός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εφαρμόζει ένα 4-4-2 υψηλής έντασης, πιέζει στην αρχική ανάπτυξη τον αντίπαλο, τον οδηγεί σε λάθη και τα παιχνίδια του έχουν μόνιμα πολλές καθαρές ευκαιρίες.

Το γεγονός πως η ομάδα του Γιαννίκη επιχειρεί να πιέσει ψηλά δίνει την δυνατότητα και στους αντιπάλους της, όταν καταφέρνουν να σπάνε το πρέσινγκ, να βρίσκουν καθαρές ευκαιρίες καθώς μπορούν να βγάλουν παιχνίδι ανάμεσα από τις γραμμές του ΠΑΣ.

Έχουμε λοιπόν σαν δεδομένα τον τρόπο που λειτουργεί συνολικά ο φετινός ΠΑΣ τις σημαντικές επιστροφές των δύο βασικών επιθετικών Λεάο και Κρίζμαν και το γεγονός πως ο Αστέρας προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Τα στοιχεία λοιπόν μας οδηγούν σε ένα γεμάτο παιχνίδι που αξίζει να επιλέξουμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Δίκαιες οι τιμές στο αμφίσκορο.

Charlie bets: Must win για την ΑΕΚ


(19:30) Έβγαλε για μία ακόμα φορά αδυναμίες η ΑΕΚ στα άκρα της άμυνας, όμως αν εξαιρέσουμε τον Λιβάγια και τον Μπακάκη, κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έκανε μία τίμια προσπάθεια, ήταν φανερά κατώτερη από τους ερυθρόλευκους, το ήθελε όμως περισσότερο και κατάφερε προσωρινά να σώσει τουλάχιστον την παρτίδα.

Ασφαλώς είναι υποχρεωτικό να κερδίσουν τον Βόλο για να γίνουν γιορτές χωρίς απρόοπτα και να επικεντρωθεί η ομάδα στη συνέχεια στο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης στις 3 Ιανουαρίου. Εκτός αποστολής οι Λιβάγια, Νεντελτσεάρου, Γαλανόπουλος και Χνιντ που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ο Βόλος έχασε μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσει τον Παναιτωλικό που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Απέναντι στους μεγάλους παρουσιάζεται με άγνοια κινδύνου, παίζει το παιχνίδι του, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα αν βρει χώρους και είναι ελαφρύς αμυντικά.

Έχει την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές η φετινή ΑΕΚ αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Λιβάι Γκαρσία που δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Η επιλογή άσος με over 1,5 μοιάζει ασφαλής. Άλλωστε σε αντίθετη περίπτωση μπλέκουν τα πράγματα επικίνδυνα και οι γιορτές δεν θα είναι όπως τις φανταζόντουσαν και τις έχουν σχεδιάσει οι παίκτες της ΑΕΚ.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ