CHARLIE BETS

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΛΕΙ ΟΦ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΣΦΙΝΤΕΡΣΚΙ
Στιγμιότυπο από το Άρης - ΠΑΟΚ με τον Σφιντέρσκι στα playoffs της Super League EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με τη δωδέκατη αγωνιστική και ο Τσάρλυ καταθέτει τις στοιχηματικές εκτιμήσεις του από τα ματς της αγωνιστικής.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Σάββατο 17:15) Ομάδες με πολλά προβλήματα. Η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να πάρει καλά αποτελέσματα ούτε με την αλλαγή προπονητή. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν βελτιωμένη στο δημιουργικό κομμάτι, είχε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες από κάθε άλλο φετινό της παιχνίδι, όμως πίσω το πρόβλημα ήταν μεγάλο.

Για το ΟΦΗ υπάρχει η εξής πραγματικότητα. Η ομάδα του Σίμου είναι πολύ χειρότερη από πέρυσι και μοιάζει σαν να προσπαθεί να παίξει ένα δύσκολο ποδόσφαιρο που δεν μπορεί να υπηρετήσει. Με 18 τέρματα παθητικό μαζί με τη Λαμία έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Ο ΟΦΗ έχει δεχτεί γκολ σε όλα του τα φετινά παιχνίδια. Αμυντικά δεν είναι πολύ καλύτερη η ΑΕΛ που ακολουθεί με 17 τέρματα παθητικό και μόλις σε ένα παιχνίδι έχει κρατήσει το μηδέν. Επιδόσεις που κάνουν τις τιμές ισορροπίας στο αμφίσκορο να μοιάζουν δίκαιες.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού


(Σάββατο 19:30) Έπρεπε να πλησιάσουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων για να δούμε τον Παναθηναϊκό με ορθολογική σύγχρονη ποδοσφαιρική διάταξη. Η εικόνα του γηπέδου φώναζε πως θα πρέπει να σπάσει το δίδυμο των Μακέντα - Καρλίτος. Ο Μπόλονι είναι έμπειρος προπονητής, άργησε, αλλά το κατάλαβε. Η παρουσία του Βιγιαφάνιες και το αγωνιστικό ανέβασμα των Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλου κάνουν τον Παναθηναϊκό πιο δημιουργικό.

Ο ΠΑΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ο Γιαννίκης εφαρμόζει ένα σύγχρονο 4-4-2 έντασης, μπορεί να πιέσει ψηλά να δυσκολέψει και να οδηγήσει σε λάθη την αρχική ανάπτυξη των αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός όμως με την παρουσία του Βιγιαφάνιες, αλλά και των Αλεξανδρόπουλου - Μαουρίτσιο έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στον τρόπο που κυκλοφορεί την μπάλα.

Αυτήν την εποχή δείχνει ικανός με τον τρόπο που θα κυκλοφορεί την μπάλα να σπάσει την πίεση του αντιπάλου. Ο ΠΑΣ με τη νίκη επί της Λαμίας είναι πλέον αρκετά πιο άνετος έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη να χτίσει πάνω στην νίκη επί της ΑΕΚ και να μαζέψει βαθμούς για να μπορέσει στα playoffs να μπει με στόχο την διεκδίκηση της 4ης θέσης. Η επιστροφή στη Λεωφόρο μετά από 2 ½ χρόνια είναι ένα επιπλέον θετικό κίνητρο, ο άσος λογικά σε τιμές φαβορί από την Ιnterwetten.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 15:00) Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά, δεν έχει τρεξίματα αυτήν την εποχή και είναι μία πραγματικότητα που την αποδέχεται και ο προπονητής του. Όμως χειρότερη ομάδα στη Super League από τη φετινή Λαμία ειδικά από την ημέρα που την ανέλαβε ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Η Λαμία έχει δώσει μέχρι σήμερα 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μετρά 7 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στα 8/9 παιχνίδια δέχτηκε από δύο τέρματα και πάνω. Δηλαδή, μιλώντας στη στοιχηματική γλώσσα 8/9 φορές ο αντίπαλος της Λαμίας έχει επιβεβαιώσει το over 1,5 στα τέρματα που έχει πετύχει.

Ο Ολυμπιακός είναι τυχερός, που σε μία εποχή που δεν υπάρχουν τρεξίματα, πηγαίνει στην έδρα μιας ομάδας που μπορεί να την κερδίσει εύκολα και περπατώντας. Ακολουθεί ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Το διπλό με over 1,5 φαντάζει δύσκολο να μην επαληθευτεί.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 17:15) Στο στοίχημα πρέπει εκτός από τα μεμονωμένα παιχνίδια να βλέπεις και τη μεγάλη εικόνα. Να σκέφτεσαι με βάση την εμπειρία από το παρελθόν και τη συνολική δυναμική των ομάδων πώς θα εξελιχθεί η χρονιά.

Ο Απόλλων φώναζε πως θα πάρει αποτελέσματα και τα κατάφερε. Η ομάδα του Παράσχου είναι ανταγωνιστική σε όλα της τα παιχνίδια, πήρε ισοπαλίες στην Τρίπολη και στο Περιστέρι, κέρδισε στο Γεντί Κουλέ. Με βάση την εικόνα του Απόλλωνα και το πρόσωπο που δείχνουν η Λαμία, η ΑΕΛ και ο Παναιτωλικός φαντάζει βέβαιο πως δεν θα πέσει.

Πιστεύω όμως πως η ΑΕΚ θα περάσει από τη Ριζούπολη. Εκτιμώ πως ο Καρέρα τη θέση του θα την παίξει με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να κερδίσει τον Απόλλωνα και να έχει την ευκαιρία να γυρίσει την κατάσταση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Σημαντικό πλεονέκτημα το γεγονός πως έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τη Ριζούπολη σαν έδρα και συνηθίζει να παίζει πολύ καλά σε αυτό το γήπεδο. Πρόσφατα κέρδισε με πολύ καλή εμφάνιση με 3-1 την ΑΕΛ. Το διπλό σε δίκαιες τιμές στην Interwetten.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 17:15) Τα παιχνίδια του Βόλου έχουν γκολ, σασπένς και θέαμα. Η ομάδα του Λόπεθ παραμένει στην 6η θέση έχει όμως να κερδίσει από την 5η αγωνιστική. Απέναντι στον Παναιτωλικό επιστρέφει το ‘πρέπει’.

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσει για να αποδείξει πως μπορεί να συνεχίσει να διεκδικεί θέση στα playoffs του πρωταθλήματος. Υπάρχει μία πραγματικότητα που με οδηγεί προς τον άσο. Οι πολλές καθαρές φάσεις που δέχτηκε ο Παναιτωλικός από έναν αντίπαλο με περιορισμένο ταλέντο όπως η ΑΕΛ σε συνδυασμό με την μεσοεπιθετική ποιότητα που έχουν στο ρόστερ τους οι γηπεδούχοι.

Άνοιξε λογαριασμό ο Πέρες στην Τρίπολη, ανεβαίνει ο Νίνης είναι ικανός πάντα για να κάνει τη διαφορά ο Ουάρντα. Ο άσος δίνεται σε καλές τιμές στην Interwetten.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Κυριακή 19:30) Μεγάλο παιχνίδι, δεν βγαίνει εύκολα άκρη. Θα πάρω το ρίσκο να ποντάρω στη λογική πως η Δευτέρα θα είναι πολύ δύσκολη για τον ηττημένο. Δεν θα είναι απλό να διαχειριστούν στον ΠΑΟΚ μια ήττα από τον Άρη, που θα ανοίξει ακόμα περισσότερο τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό έχοντας ήδη αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Απότομη θα είναι η προσγείωση όμως και στον Άρη αν ηττηθεί, καθώς η ομάδα του Μάντζιου είχε αναπτύξει μία δυναμική. Είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες που θα πάψουν να υπάρχουν αν μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό ακολουθήσει και μία εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Με λίγα λόγια αν υπάρξει χαμένος θα έχει μία δύσκολη Δευτέρα. Αυτή λοιπόν η πραγματικότητα με κάνει να πιστεύω, πως αν το παιχνίδι πηγαίνει στην ισοπαλία, θα υπάρξει συμβιβασμός. Για όποιον ψάχνει μεγάλες αποδόσεις, για να τις βάλει σε δελτία με ζητούμενα, το Χ στο ντέρμπι είναι μία λογική επιλογή.

Charlie bets: Ο συμβιβασμός του ντέρμπι και το μομέντουμ του Παναθηναϊκού

(Δευτέρα 19:30) Παραμένουν στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, πηγαίνουν όμως και οι δύο πολύ χειρότερα από ό,τι υπολόγιζαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Προέρχονται από απίθανες αυτοκτονίες. Έκαναν κάτι πολύ δύσκολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ατρόμητος κέρδιζε με 2-0 τον Άρη στο Περιστέρι, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 36ο λεπτό και όμως κατάφερε να μην κερδίσει. Ο Αστέρας σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω. Είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στην Τούμπα και έχασε εύκολα 2-0.

Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ράσταβατς κέρδιζε 1-0 τον Βόλο, ήταν καλύτερη είχε φάσεις για να καθαρίσει το παιχνίδι, αριθμητικό πλεονέκτημα, και όμως ισοφαρίστηκε στο 95ο λεπτό.

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και την προϊστορία στο συγκεκριμένο ζευγάρι οι τιμές φαβορί υπέρ του Αστέρα είναι λανθασμένες. Ο Ατρόμητος έχει μία συγκλονιστική υπέρ του παράδοση με αντίπαλο την ομάδα της Τρίπολης. Ένα ρεκόρ 1-2-9 στα 12 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, 1-2-3 το ρεκόρ στην Τρίπολη στα 6 τελευταία σε επίσημες διοργανώσεις. Δίκαιες και μεγαλύτερες από ό,τι θα έπρεπε οι τιμές στο Χ2 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ