CHARLIE BETS

Charlie bets: Οδηγός η παράδοση για την κόντρα, combo bet η ΑΕΚ

Ο Παμλίδης πανηγυρίζει γκολ στη Super League Interwetten κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο Παμλίδης πανηγυρίζει γκολ EUROKINISSI SPORTS

Η 16η αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται με δυο αναμετρήσεις και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και εστιάζει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Οδηγός η παράδοση για την κόντρα, combo bet η ΑΕΚ

(17:15) Ο ΠΑΣ συνολικά έχει πάρει λιγότερα πράγματα από ό,τι δικαιούται με βάση το ποδόσφαιρο που παίζει και τις δυνατότητες του. Μεσοβδόμαδα ήταν σημαντικό να μην χάσει το παιχνίδι στην Λάρισα δεν ρίσκαρε όσο σε άλλα φετινά του παιχνίδια και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Η λευκή ισοπαλία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιαννίκη, αλλά και το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει στο Αλκαζάρ.

Υποδέχεται τον Άρη που απέναντι του έχει μία εντυπωσιακά θετική πρόσφατη παράδοση. Εντός έδρας μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και ένα αήττητο ρεκόρ 4 παιχνιδιών. Συνολικά, και ανεξαρτήτως έδρας, στα 8 τελευταία παιχνίδια του το ρεκόρ είναι 4-3-1 υπέρ της ομάδας των Ιωαννίνων. Εκτός αποστολής με πρόβλημα τραυματισμού Μπερτόγλιο και Κουέστα.

Με βάση την εικόνα τους στο γήπεδο θα μπορούσαν να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία ο ΠΑΣ και η λογική λέει πως σιγά σιγά θα υπάρξει και μία βαθμολογική διόρθωση για την ομάδα του Μάντζιου. Το γεγονός πως δίνεται στην Interwetten ξεκάθαρο φαβορί ο Άρης, επιτρέπουν ποντάρισμα υπέρ του ΠΑΣ με κάλυψη την ισοπαλία.

Charlie bets: Οδηγός η παράδοση για την κόντρα, combo bet η ΑΕΚ

(19:30) Δεν εντυπωσίασε η ΑΕΚ στην πρώτη νίκη της στην επιστροφή του Χιμένεθ, όμως είναι θετικό πως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μετά από 13 παιχνίδια. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως δεν υπάρχει χρόνος για δουλειά και τη βελτίωση θα την ψάξει μέσα από τις νίκες. Ασφαλώς και είναι στο χέρι της ΑΕΚ να κερδίσει στη Λαμία και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως υπήρξε ξεκάθαρη αμυντική βελτίωση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Χαμηλές οι τιμές στο διπλό, όμως ο Χιμένεθ έχει κερδίσει τα δικά του παιδιά και φέρνει την ομάδα του σε μία κατάσταση που τουλάχιστον θα είναι σε θέση να κερδίζει κατώτερους αντιπάλους χωρίς να χρειάζεται να πετυχαίνει πολλά τέρματα. Εκτός αποστολής Μιτάι, Τσιγκρίνσκι και Γκαρσία.

Η Λαμία δείχνει βελτίωση με τον Γρηγορίου, πέτυχε στο ντεμπούτο του μία σημαντική νίκη επί του Άρη, πάλεψε στο Ηράκλειο όμως για ακόμα μία φορά φάνηκε πως υπάρχει ταβάνι. Το διπλό με under 3,5 υπερβολικό που φτάνει στα όρια του διπλασιασμού.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ