CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει ο Παναθηναϊκός

Ο Φεντερίκο Μακέντα πανηγυρίζει κόντρα στον Βόλο
Ο Φεντερίκο Μακέντα κόντρα στον Βόλο EUROKINISSI

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 21η αγωνιστική. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων του Σαββάτου και αναζητά επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνει ο Παναθηναϊκός

(17:15) Η Λαμία είναι βελτιωμένη με τον Γρηγορίου. Έχει βελτιωθεί σημαντικά στο αμυντικό κομμάτι και επίσης έχει δημιουργήσει μία επιθετική τετράδα αξιοπρεπή για μία ομάδα που παίζει για την παραμονή της.

Καραμάνος - Βασιλακάκης το επιθετικό δίδυμο, οι Ρομάνιτς - Ντέλετιτς στα δύο άκρα. Με αυτή τη λογική και με πολύ παιχνίδι πίσω από την μπάλα πήρε το 0-0 στη Λεωφόρο. Στο παιχνίδι με την απογοητευτική ΑΕΛ πρέπει να δημιουργήσει να πάρει την μπάλα και να ανοίξει την άμυνα μιας ομάδας που παίζει μόνιμα παθητικά.

Η Λάρισα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εδώ και 6 παιχνίδια. Τα τρία από αυτά τα έχασε με 1-0 είχε μία ήττα με 2-0 και δύο ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Με βάση τον τρόπο που αγωνίζονται οι δύο ομάδες το under 2,5 φαντάζει ασφαλής επιλογή. Ανάμεσα στο 0-0 και σε νίκη των γηπεδούχων στο 1-0 προσδιορίζω το παιχνίδι, αξίζει να δείτε τις τιμές στην Interwetten.

Charlie bets: Πληρώνει ο Παναθηναϊκός

(19:30) Έχει τα εσωτερικά του ζητήματα ο Παναθηναϊκός. Οι ποδοσφαιριστές δεν τα έχουν καλά με τον Μπόλονι, δεν έχουν συνηθίσει να δέχονται πίεση από τους προπονητές τους, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει και σημάδια μειωμένης απόδοσης για να τον φάνε. Είναι καλή η συγκυρία που πηγαίνει ο Παναθηναϊκός να δώσει το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ο αντίπαλος του είναι σοκαρισμένος από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ που έφερε και την απομάκρυνση του Κάναντι. Στην επίθεση έχει δύο σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Χριστοδουλόπουλος - Μανούσος. Τιμωρημένοι Πούγγουρας και Χουάνκαρ. Καλές οι αποδόσεις στο διπλό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ