CHARLIE BETS

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές τιμές ο Ολυμπιακός

Εμβιλά και Αραμπί πανηγυρίζουν στη Λαμία, μετά το φοβερό γκολ του Γάλλου
Εμβιλά και Αραμπί πανηγυρίζουν στη Λαμία, μετά το φοβερό γκολ του Γάλλου EUROKINISSI

H δράση στη Super League Interwetten επιστρέφει μετά τη διακοπή. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές τιμές ο Ολυμπιακός

(15:00) Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της ΑΕΚ αλλάζοντας τη φιλοσοφία του. Δημιούργησε συνθήκες να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο χρησιμοποιώντας στον άξονα την τριάδα Ελ Καντουρί, Σβαμπ και Αουγκούστο. Προερχόταν από τρία παιχνίδια με Αστέρα εκτός, Άρη εντός και Παναθηναϊκό εκτός που πήρε κατοχή 66,7% 61,9% 56,9% αντίστοιχα και μάζεψε μόλις έναν βαθμό.

Ο Γκαρσία με την ΑΕΚ χρησιμοποίησε την τριάδα Σβαμπ, Κανουρί Αουγκούστο στον άξονα, χαμήλωσε τις γραμμές του, πήγε σε κατοχή μπάλας μόλις 36,3% και κατάφερε να κερδίσει. Με την ίδια λογική θα αγωνιστεί και στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό του Μπόλονι. Με αντίπαλο που παίζει συντηρητικά και δεν ρισκάρει. Πάγια εκτός για τον Παναθηναϊκό Βελέθ, Κουρμπέλης, Σανκαρέ και Αγιούμπ. Το νέο πλάνο του Γκαρσία και η συνολική φιλοσοφία του Μπόλονι οδηγεί σε ντέρμπι με λίγες φάσεις, κάνει το under 2,5 στο 1.57 της Interwetten να μοιάζει σαν ασφαλής επιλογή.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές τιμές ο Ολυμπιακός

(17:15) Η ομάδα του Μάντζιου κρατά γερά το ευρωπαϊκό εισιτήριο και βγάζει μία πειστική εικόνα. Το παιχνίδι με τον Αστέρα όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο εκτιμούν οι εταιρίες. Ο Αστέρας είναι το αουτσάιντερ των playoffs, αλλά και η ομάδα που είναι σε θέση να κάνει αυτή τη διαδικασία πιο συναρπαστική από την περσινή.

Βλέπετε πέρυσι η έκτη θέση έβγαζε Ευρώπη, ο ΟΦΗ που ήταν η τελευταία ομάδα των playoffs αποδείχτηκε σάκος του μποξ και ολοκλήρωσε το μίνι τουρνουά με ρεκόρ 0-2-8. Τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια λιγότερα και ο Αστέρας είναι ανταγωνιστικός. Την προηγούμενη αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κατάφερε και επέστρεψε από το 0-2. Μείωσε στο 83ο λεπτό και βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 97ο με τον τερματοφύλακα του. Έμεινε ζωντανός και το παιχνίδι στο Βικελίδης είναι οριακό. Πάγια εκτός για τον Άρη ο Μπεναλουάν και ο Κάτσε.

Αν η ομάδα του Ράσταβατς πάρει αποτέλεσμα δεν θα επιτρέψει στον Άρη να ξεφύγει και θα φωνάξει σε όλους πως δεν έχει σκοπό να πάρει τον ρόλο του κομπάρσου στα playoffs. Σημαντική η επιστροφή του Μπαράλες, για να πάρουν όμως αποτέλεσμα οι Αρκάδες θα πρέπει να βελτιώσουν την άμυνα τους. Ο Μάντζιος επενδύει σε νίκες στο 1-0, οπότε το 1.55 στο under 2,5 της Interwetten είναι προτιμότερο από τις ακόμα πιο χαμηλές αποδόσεις του άσου.

Charlie bets: Πληρώνει σε δυνατές τιμές ο Ολυμπιακός

(19:30) Το βαθμολογικό κίνητρο είναι από την πλευρά της ΑΕΚ, όμως με βάση τις δυνατότητες των δύο ομάδων και τις απουσίες στο ανασταλτικό κομμάτι που αντιμετωπίζουν εδώ και καιρό οι γηπεδούχοι δημιουργείται η εξής πραγματικότητα. Το πού θα πάει το παιχνίδι εξαρτάται από την όρεξη που θα δείξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Αντιμετωπίζοντας η ομάδα του Μαρτίνς την ΑΕΚ χωρίς τους Σιμόες, Σάκχοφ, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη ασφαλώς και έχει τον πρώτο λόγο.

Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Ολυμπιακός για να μην κερδίσει. Τιμωρημένος για τον Ολυμπιακό ο Λαλά, ενώ ανέτοιμος είναι ο Ρέαμπτσιουκ. Τίποτα δεν αποκλείεται, ειδικά όταν δεν πιέζεσαι βαθμολογικά για το αποτέλεσμα. Ο Μαρτίνς όμως αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με όλα τα βαριά χαρτιά απέναντι σε έναν αντίπαλο με προβλήματα και με σοβαρές απουσίες που επηρεάζουν την αμυντική του συνοχή. Με βάση όμως την αξία και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών που θα παρουσιαστούν στο γήπεδο οι δύο ομάδες, το διπλό στο 2.35 της Interwetten μοιάζει σαν μία προφανής επιλογή.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ