CHARLIE BETS

Charlie bets: Ποντάρισμα ρίσκου μετά το 3/3 της Κυριακής

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ EUROKINISSI)
Φάση από το Παναιτωλικός - Άρης για τη Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Η ενδέκατη αγωνιστική ολοκληρώνεται στη Super League Interwetten και ο Τσάρλυ ποντάρει σε επιλογή ρίσκου από το Παναιτωλικός - ΑΕΛ, μετά το 3/3 της Κυριακής.

Charlie bets: Ποντάρισμα ρίσκου μετά το 3/3 της Κυριακής

(19:30) Δεν βλέπονται και οι δύο. Ο Παναιτωλικός και η ΑΕΛ παίζουν τόσο άσχημα που οι εταιρίες δίνουν τιμές στην ισοπαλία λες και πρόκειται για σημαδεμένο παιχνίδι τελευταίων αγωνιστικών. Κι όμως αυτό συμβαίνει σε έναν αγώνα που και οι δύο ομάδες πρέπει να τον κερδίσουν για να πάρουν ώθηση στη βαθμολογία.

Επικρατεί και για τους δύο η λογική πως 'αν δεν κερδίσω ούτε αυτόν τον αντίπαλο τότε πού θα βρω νίκη;'. Στην πράξη έγινε και στις δύο ομάδες αντιληπτό πως ευθύνη για την άσχημη εικόνα τους δεν είχαν μόνο οι προπονητές ή για να είμαι πιο ακριβής πως δεν φτάνει απλά μία αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για να έρθει η βελτίωση.

Η ΑΕΛ με τον Τάτση στον πάγκο έμεινε στο 0-0 εντός με τον Ατρόμητο και έχασε με 0-3 ξανά εντός από τον Άρη. Για την ομάδα του Αγρινίου ο Δέλλας είναι ο τρίτος προπονητής και μαζί του ο Παναιτωλικός μετράει δύο ήττες. Με Άρη εντός 0-1 και 1-2 στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό. Ο τυφλός με τον μονόφθαλμο παίζει θα πάρω το ρίσκο στο να επιλέξω το under 1,5. Έτσι κι αλλιώς και το ταλέντο είναι φτωχό και οι δύο ομάδες θα είναι πολύ φοβισμένες.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ