CHARLIE BETS

Charlie bets: Ποντάρισμα σε δυο διπλές ευκαιρίες

Charlie bets: Ποντάρισμα σε δυο διπλές ευκαιρίες

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League Interwetten και ο Τσάρλυ αναλύει τα πονταρίσματά του.

Αδικαιολόγητες τιμές φαβορί για τον Άρη στον Βόλο. Μόλις δύο διπλά σε 18 αγώνες πέρσι είχε ο ΟΦΗ, που προέρχεται από προβληματικές εμφανίσεις.

Charlie bets: Ποντάρισμα σε δυο διπλές ευκαιρίες

(Κυριακή, 18:15) Ο ΟΦΗ είναι ένα μοντέλο που αν το ακολουθούσαν κι άλλες ομάδες, θα είχαμε ένα όμορφο διαφορετικό ποδόσφαιρο. Όμως αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα. Έχει μάθει στα ωραία λόγια και μοιάζει σαν να έχει επαναπαυτεί σε αυτά. Στην ομάδα δεν υπάρχει η πίεση που θα έπρεπε. Στα playoffs έκανε τη μία ήττα μετά την άλλη, ποτέ δεν φάνηκε να μπαίνει η ανάγκη του αποτελέσματος, να ενοχληθούν από τις πολλές εύκολες ήττες. Αυτό που συνέβη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσου ήταν το αποκορύφωμα. Ο ΌΦΗ παίζει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι άθλια, στο δεύτερο μέρος με την ομάδα της Λεμεσού είναι πίσω στο σκορ και δεν παράγει ούτε μία φάση. Ούτε μία φορά, δεν γίνεται μία συνεργασία που έστω να βάλει την μπάλα μέσα στην περιοχή.

Αποκλείστηκε λοιπόν ο ΟΦΗ από μία έμπειρη Κυπριακή όμως ομάδα σε μονό εντός έδρας παιχνίδι, χωρίς μία σωστή ενέργεια σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και αμέσως μετά ο Σίμος μπροστά στις κάμερες δηλώνει περήφανος για τους παίκτες του και πως η πρόκριση χάθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν έδειξε την παραμικρή ενόχληση πως χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία, ούτε στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έπαιξαν άσχημα. Παράλληλα, στην αποστολή για το σημερινό ματς δεν βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός Φιγκεϊρέδο ο οποίος βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Αλ Ουάσλ.

Η Λαμία έχασε μέσα από τα χέρια της αποτέλεσμα στο Βικελίδης. Ήταν συνολικά ανώτερη, δεν είχε δεχτεί φάση και της γύρισε το παιχνίδι με ένα πέναλτι που χάρισε σε μία φάση που δεν ήταν επικίνδυνη και από μία λάθος άμυνα σε εκτέλεση φάουλ. Το τρίτο γκολ ήρθε όταν ανέβασε στο τέλος μαζικά και πρόχειρα τις γραμμές στην αντεπίθεση. Το τελικό 3-1 μαγική εικόνα και ξεγελάει. Δεν με πείθει ο ΟΦΗ, δύο διπλά έκανε μόλις πέρυσι σε 18 παιχνίδια που ήταν καλύτερος σαν ομάδα. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο οι τιμές στην διπλή ευκαιρία της Λαμίας, αλλά δεν με πείθει ο ΟΦΗ πως μπορεί να περάσει με διπλό. Επιλογή με ρίσκο το ξερό Χ, για μεγαλύτερη ασφάλεια το 1XΔ.

Charlie bets: Ποντάρισμα σε δυο διπλές ευκαιρίες

(Κυριακή, 20:30) Μόνο και μόνο το γεγονός πως μία ομάδα αλλάζει προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τόσο νωρίς, αποδεικνύει πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Πέρυσι ο Άρης είχε αγωνιστεί ξανά δεύτερη αγωνιστική στον Βόλο, είχε σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες, έχασε με 1-0 και στη συνέχεια αποχώρησε ο Παντελίδης. Φέτος ο Ένινγκ δεν έφτασε ούτε στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Ο Άρης θα πάει στον Βόλο με τον υπηρεσιακό Τόλη Τερζή. Πολλές φορές έχει αποδειχθεί πως στο πρώτο παιχνίδι ο υπηρεσιακός καταφέρνει και ξεμπλοκάρει την ομάδα, αρχικά λειτουργεί ευεργετικά.

Για όποιον επιλέξει την κόντρα του Άρη να ποντάρει την προβληματική εικόνα που εμφανίζει η ομάδα στο γήπεδο υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Υπάρχει όμως και η πραγματικότητα της εικόνας, αλλά και η τεράστια δυσκολία που συναντά η ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πέρυσι κέρδισε μόλις δύο παιχνίδια μακριά από το γήπεδο του στην κανονική περίοδο και τον ΌΦΗ στα playoffs. Με βάση και την εικόνα των δύο ομάδων στην πρεμιέρα, το ψυχολογικό άδειασμα που δημιούργησε στην ομάδα ο αποκλεισμός στην Ευρώπη σε έναν εντός έδρα αγώνα, με άσημο αντίπαλο, αλλά και η σωματική κούραση του να αγωνίζεσαι Πέμπτη βράδυ και μετά να δίνεις εκτός έδρας αγώνα Κυριακή, με κάνει να πιστεύω πως είναι αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός του Άρης. Αξίζουν οι τιμές υπερ του Βόλου. Λογική και καλύτερα πληρωμένη από τα δεδομένα που προκύπτουν η επιλογή το 1ΧΔ.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ