CHARLIE BETS

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν μετά από γκολ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα της 13ης αγωνιστικής ψάχνοντας επιλογές με αξία.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 17:15) Θετικό βήμα για τον Παναιτωλικό το γεγονός πως άντεξε με παίκτη λιγότερο και πήρε το 0-0 στον Βόλο. Η αλήθεια όμως είναι πως δεν ξεμύτισε. Έπαιξε ταμπούρι έμεινε βαθιά κλεισμένη η ομάδα του Δέλλα μέσα στην περιοχή της και από καθαρή τύχη και από εντυπωσιακές επεμβάσεις του δεύτερου τερματοφύλακα Μελισσά, που έπαιξε στην θέση του τραυματία Κνετ, πήρε τον βαθμό.

Η ομάδα του Παράσχου έχει καταφέρει φέτος να μείνει όρθια σε πιο δύσκολες έδρες από αυτήν του Αγρινίου. Πήρε ισοπαλία στο Περιστέρι, ισοπαλία στην Τρίπολη, διπλό στο Γεντί Κουλέ. Από νωρίς έδειξε ο Απόλλων πως διαθέτει ένα καλά γυμνασμένο δεμένο σύνολο, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πρόοδο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Οι αποδόσεις στο Χ2Δ είναι πιο χαμηλές από ό,τι θα ήταν πριν από λίγο καιρό. Όμως σωστά οι εταιρίες κρίνουν πως ο Απόλλων έχει πιο γερές βάσεις σαν σύνολο.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Σάββατο 19:30) Σημαντικό παιχνίδι για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Αν δεν ηττηθεί η ομάδα του Μάντζιου και στο Γεντί Κουλέ θα αποδειχθεί πως έχει πραγματικά μεγάλες αντοχές και είναι ικανή να μείνει μέχρι τέλους στα ψηλά πατώματα.

Η ομάδα του Μάντζιου προέρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έχει την ευκαιρία να κάνει γιορτές στη δεύτερη θέση. Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άρη δεν θα περίμενε να βρίσκεται τόσο ψηλά η ομάδα του ένα παιχνίδι πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στη Λάρισα, σε ένα παιχνίδι που έπαιξε κυρίως ρόλο η άσχημη κατάσταση που βρέθηκε ο αντίπαλος.

Ο Σίμος έχει δύο φρέσκιες σημαντικές απουσίες στο κέντρο της άμυνας των Γιαννούλη - Ουές, ενώ μέχρι σήμερα έχει δεχτεί γκολ και στα 6 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, αν υπολογίσουμε και το ευρωπαϊκό με τον Απόλλωνα Λεμεσού έχει δεχτεί και στα 7 εντός έδρας. Με αυτές τις συνθήκες λοιπόν αξίζει το ενδεχόμενο το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο δίνεται σε τιμές έστω και οριακού αουτσάιντερ στην Interwetten.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 15:00) Θα μπορούσε να φύγει με το διπλό ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο. Ήταν επιπόλαιος και δεν πάλεψε στον βαθμό που το έκανε ο φανερά κατώτερος αντίπαλος του. Σε κάθε περίπτωση όμως διατήρησε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους ανταγωνιστές του. Υποδέχεται μία από τις χειρότερες ομάδες μαζί με τον Παναιτωλικό και τη Λαμία της φετινής Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ άλλαξε προπονητή, όχι όμως και ιδέες. Με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο μετρά 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια και τρεις ήττες στην σειρά, σε παιχνίδια μάλιστα που είχε στοχεύσει για να διεκδικήσει αποτελέσματα. Στο Γ. Καραϊσκάκης η έτσι κι αλλιώς αδύναμη ΑΕΛ θα παραταχθεί με πολλές απουσίες. Ο βασικός φορ Ντουρμισάι, το δίδυμο στον άξονα των Σπαρβ - Μιλοσάβλιεβιτς ο μπακ Φίλιπ και ο εξτρέμ Τρούγιτς θα εκτίσουν την τιμωρία τους, ενώ δίνονται αμφίβολοι οι Μούζεκ, Μπέρτος. Καταλαβαίνετε πως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να πετύχει μία άνετη νίκη. Ασφαλής επιλογή το ποντάρισμα για νίκη του Ολυμπιακού με ασιατικό χάντικαπ -1,5.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Κυριακή 17:15) Αποκαρδιωτική εμφάνιση στην Τρίπολη και δίκαιη ήττα με 2-0 από τον Αστέρα γνώρισε ο Ατρόμητος. Η εικόνα της ομάδας του Περιστερίου δεν είναι αυτή που περίμεναν και φυσικά σε αυτές τις περιπτώσεις η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα με τη Λαμία παίζει ο Κάναντι την θέση του. Το καλό για τον Αυστριακό είναι πως ο αντίπαλος για μία νίκη ανάσα φαντάζει ιδανικός.

Θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν δεν είχε αποχωρήσει ο Τεννές, όμως θα πρέπει να αποδειχθεί μάγος ο Γρηγορίου για να καταφέρει με τρεις προπονήσεις που πρόλαβε να κάνει να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα. Η φετινή Λαμία, ειδικά από την στιγμή που ο Τεννές διαδέχτηκε τον Πετράκη, είναι η πιο αδύναμη ομάδα που έχει εμφανιστεί στο πρωτάθλημα εδώ και αρκετά χρόνια. Δίκαιες φαίνονται οι τιμές του άσου στην Interwetten.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός


(Κυριακή 19:30) Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τον Παναθηναϊκό για να κάνει καλές γιορτές και να μην επιτρέψει στον άμεσο αντίπαλο του για το πρωτάθλημα να ξεφύγει περισσότερους από 5 βαθμούς. Υπάρχει λοιπόν η υποχρέωση να γίνει επιθετικός και αν χρειαστεί να βάλει και ρίσκο στο παιχνίδι του.

Βρίσκει τον Παναθηναϊκό στην καλύτερη του εποχή. Βελτιωμένος σημαντικά στο δημιουργικό κομμάτι. Η ομάδα του Μπόλονι εφαρμόζοντας ένα λειτουργικό 4-3-3 με τέσσερις κεντρικούς χαφ στο γήπεδο μπορεί και έχει καλή κυκλοφορία μπάλας και να φτιάχνει συνεργασίες από τον άξονα για τις κινήσεις των ακραίων ποδοσφαιριστών.

Περιμένω ο Παναθηναϊκός χωρίς άγχος να κάνει ένα καλό παιχνίδι στην Τούμπα, να είναι απειλητικός και να βρει καθαρές ευκαιρίες. Η άμυνα του πάντως είναι δύσκολο να αντέξει την πίεση, που αναγκαστικά θα προσπαθήσει να ασκήσει η ομάδα του Γκαρσία.

Με βάσεις τις συνθήκες που υπάρχουν, δηλαδή την ανάγκη για ρίσκο από τον ΠΑΟΚ, τη φανερή βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι του Παναθηναϊκού, αλλά και από το γεγονός πως στα 7/10 παιχνίδια με τον Γκαρσία στον πάγκο ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί γκολ, μου προκαλεί εντύπωση πως προσφέρεται το goal/goal σε τιμές αρκετά πιο υψηλές από τον διπλασιασμό.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 17:15) Σημαντική νίκη ανάσα για τον Ράσταβατς αυτή που πέτυχε ο Αστέρας επί του Ατρόμητου στην με διαφορά καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας της Τρίπολης. Ο ΠΑΣ είναι σταθερά καλός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εφαρμόζει ένα 4-4-2 υψηλής έντασης, πιέζει στην αρχική ανάπτυξη τον αντίπαλο, τον οδηγεί σε λάθη και τα παιχνίδια του έχουν μόνιμα πολλές καθαρές ευκαιρίες.

Το γεγονός πως η ομάδα του Γιαννίκη επιχειρεί να πιέσει ψηλά δίνει την δυνατότητα και στους αντιπάλους της, όταν καταφέρνουν να σπάνε το πρέσινγκ, να βρίσκουν καθαρές ευκαιρίες καθώς μπορούν να βγάλουν παιχνίδι ανάμεσα από τις γραμμές του ΠΑΣ.

Έχουμε λοιπόν σαν δεδομένα τον τρόπο που λειτουργεί συνολικά ο φετινός ΠΑΣ τις σημαντικές επιστροφές των δύο βασικών επιθετικών Λεάο και Κρίζμαν και το γεγονός πως ο Αστέρας προέρχεται από την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Τα στοιχεία λοιπόν μας οδηγούν σε ένα γεμάτο παιχνίδι που αξίζει να επιλέξουμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Δίκαιες οι τιμές στο αμφίσκορο.

Charlie bets: Τα δεδομένα δείχνουν γκολ στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

(Δευτέρα 19:30) Έβγαλε για μία ακόμα φορά αδυναμίες η ΑΕΚ στα άκρα της άμυνας, όμως αν εξαιρέσουμε τον Λιβάγια και τον Μπακάκη, κανένας δεν μπορεί να έχει παράπονο από την προσπάθεια των υπολοίπων παικτών που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έκανε μία τίμια προσπάθεια, ήταν φανερά κατώτερη από τους ερυθρόλευκους, το ήθελε όμως περισσότερο και κατάφερε προσωρινά να σώσει τουλάχιστον την παρτίδα.

Ασφαλώς είναι υποχρεωτικό να κερδίσουν τον Βόλο για να γίνουν γιορτές χωρίς απρόοπτα και να επικεντρωθεί η ομάδα στη συνέχεια στο παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Βόλος έχασε μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσει τον Παναιτωλικό που έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Απέναντι στους μεγάλους παρουσιάζεται με άγνοια κινδύνου, παίζει το παιχνίδι του, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα αν βρει χώρους και είναι ελαφρύς αμυντικά.

Έχει την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές η φετινή ΑΕΚ αυτά τα παιχνίδια να τα κερδίζει. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Λιβάι Γκαρσία που δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της. Η επιλογή άσος με over 1,5 μοιάζει ασφαλής. Άλλωστε σε αντίθετη περίπτωση μπλέκουν τα πράγματα επικίνδυνα και οι γιορτές δεν θα είναι όπως τις φανταζόντουσαν και τις έχουν σχεδιάσει οι παίκτες της ΑΕΚ.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ