CHARLIE BETS

Charlie bets: Την αλλάζει ο Τεννές

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξαιρετικά κύλησε το Σαββατοκύριο με 5/6 επιλογές να επιβεβαιώνονται για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το Λαμία - Παναιτωλικός και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το ζευγάρι.

Charlie Bets

(19:30) Άλλαξε προπονητή η Λαμία, πήρε τον έμπειρο Μπάμπη Τεννέ στη θέση του άπειρου Πετράκη. Είναι σίγουρο πως η φιλοσοφία της θα γίνει πιο συντηρητική και ο έμπειρος αμυντικογενής τεχνικός θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τα πολλά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε στο ξεκίνημα της σεζόν η Λαμία. Είναι δεδομένο λοιπόν πως από τη Λαμία θα δούμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Τεννές θα προσπαθήσει να μάθει την ομάδα, να παίρνει αποτελέσματα παίζοντας χειρότερο ποδόσφαιρο και είναι κάτι που γνωρίζει να το κάνει. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα και αν δεν υπήρχε η αλλαγή προπονητή και η διακοπή υπήρχε μία ροή που έμοιαζε υπέρ του. Δεν αποκλείεται οι σταθερές να μην αλλοιωθούν σημαντικά και να πάρει αποτέλεσμα, όμως το γεγονός πως η Λαμία θα έχει τελείως διαφορετικές αρχές στο παιχνίδι της με οδηγεί στο No Bet.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ