CHARLIE BETS

Charlie bets: Το combo bet διπλασιασμού του Ολυμπιακού, η παράδοση στο ντέρμπι και τα γκολ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten επιστρέφει μετά τη διακοπή και ο Τσάρλυ προσεγγίζει στοιχηματικά τα ζευγάρια της πέμπτης αγωνιστικής.

Δίκαιες τιμές στο goal/goal του Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα, νικάει τον Ατρόμητο και διπλασιάζει ο Ολυμπιακός. Οδηγός η παράδοση στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Ματς για γκολ το ΟΦΗ - Παναθηναϊκός. Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Αστέρας για να μην πάρει αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΛ..

Charlie Bets

(Σάββατο, 16:00) Εντυπωσιακό το ξεκίνημα και για τον Βόλο και για τον ΠΑΣ. Η ομάδα του Βόλου έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία. Δύο σημαντικά διπλά σε Ατρόμητο και Λαμία, άδικη ήττα από τον Άρη με 0-1 και λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Στην επιστροφή στη δράση η ενσωμάτωση του Ουάρντα αναμένεται να πάει ένα επίπεδο πάνω τον Βόλο τόσο στην δημιουργία, όσο και στην ποιότητα της τελικής απόφασης.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από δύο σημαντικές ισοπαλίες. Πήρε το 2-2 στο Βικελίδης με τον Άρη και έκανε την μεγάλη έκπληξη, παίρνοντας το 1-1 από τον Ολυμπιακό. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, θα μπορούσε να χάσει το παιχνίδι, αν δεν ακυρωνόταν το γκολ του Ολυμπιακού για χιλιοστά, δεν θα άλλαζε όμως πως έβγαλε θάρρος και επιθετικότητα. Είναι πολύ σημαντικό, για το πρωτάθλημα μας να έρχονται ομάδες και βγάζουν τον χαρακτήρα του ΠΑΣ. Περιμένω στον Βόλο, ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες, θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο, με επιθετικούς προσανατολισμούς και βλέπω με ενδιαφέρον τις τιμές για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Charlie Bets

(Σάββατο, 18:15) Το γεγονός πως το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Βικελίδης, αλλά στους Ζωσιμάδες, λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο του Άρη, κρατά σε αξιοπρεπή επίπεδα τις τιμές του άσου.

Δεν είναι κορόιδο ο Άκης Μάντζιος. Έμπειρος προπονητής, αμέσως κατάλαβε πως έπρεπε να αλλάξει τερματοφύλακα. Στο ΟΑΚΑ κράτησε στον πάγκο τον βαρύ Κουέστα και ξεκίνησε τον Ζακαρί Μπουσέ, που τα πήγε υπέροχα και βοήθησε να έρθει μία σπουδαία νίκη. Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά ο Έλληνας τεχνικός δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τα επίπεδα της φυσικής κατάστασης που βρήκε στην ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση όμως και η διακοπή αναμένεται να βοηθήσει και ο αντίπαλος προσφέρεται για μία καθαρή νίκη που θα κρατήσει τον Άρη στην πρώτη θέση. Ο Απόλλων πέτυχε τεράστια νίκη επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του, χωρίς όμως να την δικαιολογεί η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης για να δέσει η ομάδα και έχασε με 5-1 δείχνοντας πως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Είναι και λογικό με τόσα καινούργια συμβόλαια να μην είναι εύκολο να βρεθεί χημεία. Δεδομένο το πλεονέκτημα και από πλευράς ποιότητας και ετοιμότητας του Άρη. Το γεγονός πως το παιχνίδι γίνεται στους Ζωσιμάδες και όχι στην φυσική του έδρα, δίνουν τιμές δίκαιου φαβορί στον άσο.


Charlie Bets

(Σάββατο, 20:30) Πάντοτε ο Ατρόμητος είναι σκληρό καρύδι για τους μεγάλους, ειδικά όταν έχει και τον Κάναντι στο τιμόνι γίνεται ακόμα πιο ανταγωνιστικός. Η σεζόν ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Περιστερίου με εντός έδρας ήττα από τον Βόλο. Σε σημαντικό βαθμό έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρισβάνη αρκετά νωρίς στο παιχνίδι. Στην συνέχεια έδειξε δείγματα ομάδας του Κάναντι. Ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα, ισοπαλία 2-2 στο Γεντί Κουλέ, επικράτησε με 1-0 επί της ΆΕΚ. Ο Ατρόμητος βγάζει χαρακτήρα και δείχνει πως δεν θα είναι εύκολη λεία για κανέναν.

Ο Ολυμπιακός ακόμα έτοιμος δεν είναι, όμως δεν συνηθίζει επί Μαρτίνς να κάνει δύο γκέλες στην σειρά. Έστω και οριακά περιμένω να κερδίσει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Οι τιμές στον άσο, είναι πολύ χαμηλές και δεν αξίζουν. Ψάχνοντας στην interwetten συνειδητοποιείς πως η απόδοση εκτοξεύεται, πλησιάζει στο όριο τον διπλασιασμό, αν επιλέξεις μία combo επιλογή την νίκη του Ολυμπιακού με under 3,5.

Με βάση την εικόνα που δείχνει ο Ατρόμητος, αλλά και ο Ολυμπιακός, φαντάζει ακραίο να κερδίσει με ευρύ σκορ την ομάδα του Περιστερίου, κάτι που επίσης επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία. Από το 2005 στο Καραϊσκάκης έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες συνολικά 16 φορές, βάζοντας μέσα και ένα παιχνίδι κυπέλλου που είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Το ρεκόρ υπέρ του Ολυμπιακού είναι 12-2-2. Προσέξτε τώρα, από τις 12 νίκες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο οι 10 νίκες έχουν έρθει με under 3,5. Με μια ματιά στις τιμές, γίνεται αντιληπτό, πως αυξάνεται υπερβολικά και γίνεται δίκαιη η απόδοση συνδυάζοντας τον άσο με under 3,5.


Charlie Bets

(Κυριακή, 16:00) Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, παράγει ευκαιρίες, είναι ευάλωτος όμως στην άμυνα και χάνει εύκολα την μπάλα, αν τον πιέσει ο αντίπαλος. Ο Συλαϊδόπουλος, που θα έχει το κουμάντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, φαίνεται πως καταλήγει σε ένα επιθετικό καθαρό 4-4-2. Δοκιμάζει σύστημα με ταυτόχρονη παρουσία σε δίδυμο επίθεσης των Μακέντα-Καρλίτος και τους Αϊτόρ-Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα. Με βάση όσα έχουμε δει ούτε ο ΟΦΗ έχει την άμυνα, αλλά και τη σιγουριά στη μεταβίβαση από χαμηλά στο παιχνίδι ρίσκου που παίζει για να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη επιθετική τετράδα, ούτε όμως υπάρχει ικανό δίδυμο στον άξονα του Παναθηναϊκού για να σταματήσει την ανάπτυξη του ΌΦΗ.

Ο τρόπος παιχνιδιού των Κρητικών, τα πλεονεκτήματα και οι αδυναμίες της ομάδα του Σίμου, αλλά και της τακτικής που ετοιμάζει ο Συλαϊδόπουλος, με κάνουν να βλέπω με ενδιαφέρον την τιμή στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Σε 6/8 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Ηράκλειο έχει επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.


Charlie Bets

(Κυριακή, 18:15) Δεν ήταν για να χάσει η ΑΕΛ στη Ριζούπολη, όμως το αποτέλεσμα δείχνει την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η Λάρισα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Μία ομάδα αργή, χωρίς ποιότητα και ταλέντο. Για τον Αστέρα το αποτέλεσμα στο Αγρίνιο σίγουρα ήταν αποτυχημένο. Έπαιξε από το 17ο λεπτό με παίκτη παραπάνω, ισοφαρίστηκε και κινδύνεψε ακόμα και να χάσει το παιχνίδι. Θετικά μηνύματα πάντως άφησε στο φιλικό με τον Απόλλωνα στη διακοπή που κέρδισε με 5-1.

Η ΑΕΛ εκτός του ότι παρουσιάζει ένα άθλιο αγωνιστικό πρόσωπο, έχει να διαχειριστεί και σημαντικές απουσίες. Ο Γρηγορίου δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό φορ και σημείο αναφοράς της προβληματικής επίθεσης Ντουρμισάι και το βασικό του δίδυμο στόπερ των Μιχαήλ και Ζίζιτς. Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα ο Αστέρας για να μην πάρει αποτέλεσμα, επιλογή το Χ2Δ.

Charlie Bets

(Κυριακή, 20:30) Δεν είναι ποτέ εύκολο να προεξοφλήσεις πως θα πάει ένα ντέρμπι. Σε ένα σημαντικό βαθμό την κατεύθυνση την δίνει ο τρόπος που σκέφτονται που δουλεύουν τις ομάδες τους οι δύο προπονητές. Δεν είναι τυχαίο που και οι τρεις περσινές μάχες ανάμεσα σε Καρέρα και Φερέιρα ήρθαν under 2,5 και Νο Goal.

Ο Καρέρα είναι από τη φύση του ένας συντηρητικός προπονητής, ασχολείται με τον αντίπαλο, θέλει πάντοτε να έχει δεμένες τις ομάδες του. Η λογική του είναι να έχει ένα συμπαγές σύνολο που θα απορροφά την επιθετικότητα του αντιπάλου. Ο Φερέιρα εδώ και καιρό εφαρμόζει τακτική με τρεις στόπερ και μία φιλοσοφία που δημιουργεί επιθέσεις με λίγους ποδοσφαιριστές. Σε σχέση με πέρυσι ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει σαν πλεονέκτημα την καλύτερη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του και το γεγονός πως μεσοεπιθετικά έγιναν μεταγραφές που επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ο Καρέρα πως με τις προσθήκες που έγιναν απέκτησε εξτρέμ και μεσοεπιθετική ταχύτητα. Ακόμα όμως ο Τάνκοβιτς δεν έχει μπει στην ομάδα και αν αγωνιστεί φαντάζει δύσκολο να είναι έτοιμος να κάνει τη διαφορά και ο Λέβι Γκαρσία είναι εκτός με θλάση. Οπότε και από τους δύο δεν περιμένω να δω μία πολύ διαφορετική προσέγγιση και εικόνα από τις ομάδες τους σε σχέση με αυτό που μας έχουν συνηθίσει με αυτήν που είδαμε στα περσινά μεταξύ τους ντέρμπι. Υπάρχει λοιπόν ένα σύνολο πραγμάτων που με κάνει να πιστεύω πως το ντέρμπι των Δικεφάλων θα έχει λίγες φάσεις, χαμηλό ρυθμό και θα πάει σε λίγα τέρματα. Λογικά δίνεται οριακό φαβορί το under 2,5, που είναι και η επιλογή μου.

Charlie Bets

(Δευτέρα, 19:30) Άλλαξε προπονητή η Λαμία, πήρε τον έμπειρο Μπάμπη Τεννέ στη θέση του άπειρου Πετράκη. Είναι σίγουρο πως η φιλοσοφία της θα γίνει πιο συντηρητική και ο έμπειρος αμυντικογενής τεχνικός, θα προσπαθήσει να συμμαζέψει τα πολλά αμυντικά προβλήματα που παρουσίασε στο ξεκίνημα της σεζόν η Λαμία. Είναι δεδομένο λοιπόν, πως από τη Λαμία θα δούμε μία εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Τεννές θα προσπαθήσει να μάθει την ομάδα, να παίρνει αποτελέσματα παίζοντας χειρότερο ποδόσφαιρο και είναι κάτι που γνωρίζει να το κάνει. Ο Παναιτωλικός έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα και αν δεν υπήρχε η αλλαγή προπονητή και η διακοπή υπήρχε μία ροή που έμοιαζε υπέρ του. Δεν αποκλείεται οι σταθερές να μην αλλοιωθούν σημαντικά και να πάρει αποτέλεσμα, όμως το γεγονός πως η Λαμία θα έχει τελείως διαφορετικές αρχές στο παιχνίδι της με οδηγεί στο No Bet.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114


TAGS CHARLIE BETS ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΡΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ