CHARLIE BETS

Charlie bets: Value γκολ στα Γιάννενα, κόντρα στον Βόλο

Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν γκολ στο πρωτάθλημα EUROKINISSI

Σέντρα στα playoffs και τα playouts της Super League Interwetten. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του Σαββάτου και καταλήγει σε επιλογές με αξία.

Charlie bets: Value γκολ στα Γιάννενα, κόντρα στον Βόλο

(15:00) Ο Απόλλων όλη τη σεζόν έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από την ουραγό ΑΕΛ. Με τη νίκη επί του Παναιτωλικού πήρε βαθμολογικό πλεονέκτημα 9 βαθμών από την 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Μετά από την συγκεκριμένο παιχνίδι όμως παραιτήθηκε ο Παράσχος και την θέση του πήρε ο Μάκης Χάβος. Κανένας δεν μπορεί να είναι βέβαιος αν θα επηρεάσει αυτή η αλλαγή θετικά ή αρνητικά τον Απόλλωνα.

Η ΑΕΛ καίγεται για βαθμούς, ασφαλώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη για αποτέλεσμα όμως είναι και κατώτερη ομάδα. Επιστρέφει ο αμυντικός χαφ Σπαρβ, τιμωρημένος ο μπακ Γιακιμόφσκι. Είναι νωρίς ακόμα για να πάμε αποκλειστικά με το κίνητρο. Είναι δεδομένο πως οι ομάδες που έχουν μία μαθηματική άνεση θα θέλουν κάποια καλά αποτελέσματα τις πρώτες αγωνιστικές για να είναι άνετες στη συνέχεια. Παιχνίδι που δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό. Προτιμότερο το No Bet.

Charlie bets: Value γκολ στα Γιάννενα, κόντρα στον Βόλο

(17:15) Φορμαρισμένος και άνετος ο Βόλος. Παίζει την μπάλα της η ομάδα του Λόπεθ, βγάζει πρωταγωνιστές και πηγαίνει άνετος στα playouts. Δεν παίζουν λόγω τιμωρίας ο εξτρέμ Μπαρτόλο και ο χαφ Μπαριέντος. Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 13η θέση, τρέχει ένα σερί με δέκα ήττες στη σειρά και ελπίζει πως η παρουσία του Νιόπλια θα αλλάξει την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως είναι υπερβολικό να χάσει την κατηγορία ή να πάει ακόμη να παίξει την παραμονή του στα μπαράζ.

Πλήρωσε τον ελαφρύ τρόπο που αντιμετώπιζε τα άσχημα αποτελέσματα επί Σίμου. Εκτός για την κρητική ομάδα οι χαφ Ντε Γκούζμαν, Νέιρα, ο γκολκίπερ Σωτηρία και ο στόπερ Γιαννούλης. Μία κουλτούρα ποδοσφαίρου που μοιάζει να μην αντιλαμβάνεται πως το άθλημα έχει ψυχή και πλέον η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Ήρθε η ώρα η ανάγκη να οδηγήσει τους παίκτες του ΟΦΗ να δώσουν μάχη για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Ακόμα και ένας βαθμός στον Βόλο θα είναι πολύτιμος. Το Χ2Δ στο 1.57 στην Interwetten.

Charlie bets: Value γκολ στα Γιάννενα, κόντρα στον Βόλο

(19:30) Δεν έχει ακόμα νίκη ο Ατρόμητος με τον Παντελίδη στον πάγκο, όμως οι δύο ισοπαλίες και μία βελτιωμένη εικόνα που υπήρξε στα παιχνίδια με Αστέρα εντός 1-1 και Λαμία εκτός 0-0 έχει φέρει κάποια θετικά μηνύματα. Ασφαλώς όλοι κατανοούν πως πρόκειται για χαμένη χρονιά. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στο +9 από την 13η θέση δεν γίνεται να κινδυνέψει, ο Παντελίδης έχει όμως το κίνητρο να αποδείξει πως αξίζει να παραμείνει στο πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν. Μαθαίνω πως οι παίκτες του είναι ευχαριστημένοι από τον τρόπο που δουλεύει. Εκτός ο στόπερ Στρούγγης, τιμωρημένος ο μπακ Τομάσεβιτς.

Ο γηπεδούχος ΠΑΣ βρίσκεται σε ιδανικό φεγγάρι, ο Γιαννίκης βλέπει να αναγνωρίζεται η δουλειά του και θα συνεχίσει με την ίδια λογική και στα playouts. Δηλαδή σε ένα ποδόσφαιρο με πατημένο το γκάζι. Εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Κρίζμαν. Η ποδοσφαιρική πρόταση του ΠΑΣ και η προσπάθεια για μια βελτίωση και ένα αξιοπρεπές κλείσιμο της σεζόν που γίνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ομάδα του Περιστερίου με οδηγούν σε ποντάρισμα στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το οποίο προσφέρεται στο 1.95 στην Interwetten.

Charlie bets: Value γκολ στα Γιάννενα, κόντρα στον Βόλο

(19:30) Κομβικό εξάποντο παραμονής. Η Λαμία από την ημέρα που ανέλαβε ο Γρηγορίου κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση και να μοιάζει σήμερα σαν φαβορί για την παραμονή. Βρίσκεται 4 βαθμούς πάνω από τον 13ο ΟΦΗ και 3 βαθμούς πάνω από τον Παναιτωλικό. Καταλαβαίνετε πως όλα θα αλλάξουν αν ηττηθεί στο Αγρίνιο. Πρόκειται για τις δύο ομάδες με τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Παραμένει εκτός για την ομάδα του Αγρινίου ο εξτρέμ Μπαρμπόσα με τον στόπερ Καρασαλίδη. Πλήγμα για τη Λαμία η απουσία του επιθετικού Αραμπούλι.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε μόλις 13 τέρματα σε 26 παιχνίδια η Λαμία 14 στο διάστημα αυτό. Πρόκειται λοιπόν για μία αναμέτρηση δύο ομάδων που αθροιστικά πετυχαίνουν 1,30 τέρματα κατά μέσο όρο. 0,5 ο Παναιτωλικός 0,53 η Λαμία. Η πίεση και στους δύο θα είναι μεγάλη, φαίνεται δύσκολο να φύγει το παιχνίδι από το under 2,5 το οποίο πιέστηκε τις τελευταίες ώρες και πλέον δίνεται στο 1.43 στην Interwetten. Χωρίς τέρματα είχαν λήξει και τα δύο παιχνίδια τους στην κανονική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ