CHARLIE BETS

Charlie bets: Βασικό το goal/goal, ρίσκο με σκορ

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H Super League Interwetten συνεχίζεται με την τέταρτη αγωνιστική και ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά το ζευγάρι του Σαββάτου Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης.

Η πρόσφατη παράδοση στην αναμέτρηση του Σαββάτου δίνει κατεύθυνση και ρίσκο με σκορ.

Charlie Bets

(19:30) Η ομάδα του Χάβου έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με αξιοπρέπεια. Έδειξε πως είναι βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά και πως μπορεί φέτος να παραμείνει πιο εύκολα στην κατηγορία. Ο Αστέρας του Ράσταβατς στην πρεμιέρα εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και ξεκίνησε με νίκη. Η αλήθεια είναι πως στο Γ. Καραϊσκάκης έβαλε λιγότερες δυσκολίες στον Ολυμπιακό, από ό,τι θα έπρεπε και από ό,τι έκανε η ομάδα του Αγρινίου.

Ο Αστέρας πήρε ρεπό την περασμένη εβδομάδα, σε κάθε περίπτωση είναι ένα παιχνίδι που δύσκολα προσεγγίζεται. Υπάρχει μία πρόσφατη παράδοση όμως που δίνει μία κατεύθυνση . Τα 5/6 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων στο Αγρίνιο έχουν έρθει στο αμφίσκορο, τα 4 μάλιστα από αυτά με σκορ 1-1 και τα 6 παιχνίδια έχουν κυμανθεί ανάμεσα στα 2 με 3 τέρματα. Ανεξαρτήτου έδρας το ρεκόρ στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 7/10 και 8/10 η επιβεβαίωση σε σκoρ ανάμεσα στα 2 με 3 τέρματα. Η Interwetten έχει σε απόλυτη ισορροπία τις τιμές στο GG με το ΝG. Κύριο ποντάρισμα λοιπόν στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σαν fun bet η repetition στο 1-1. Τρεις συνεχόμενες φορές σε αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Αγρίνιο έχει κάτσει η μπίλια στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ