CHARLIE BETS

Charlie bets: Βάζει βάσεις για να κάνει διαδικαστικά τα playoffs ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Ο Βαλμπουενά πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League Interwetten συνεχίζεται με την 15η αγωνιστική και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων. Οι προβληματικές άμυνες οδηγούν στα γκολ στο ΑΕΚ - Παναιτωλικός. Η μονή επιλογή να πάει το παιχνίδι στις λίγες φάσεις στο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό.

Charlie bets: Βάζει βάσεις για να κάνει διαδικαστικά τα playoffs ο Ολυμπιακός

(15:00) Στον Παναθηναϊκό έχουν ένα απίστευτο ταλέντο να δημιουργούν εσωστρέφεια από το πουθενά. Ακόμα και μία ευκαιρία για ξεκούραση για να φορτίσουν οι ποδοσφαιριστές τις μπαταρίες τους κατάφεραν να την διαχειριστούν με έναν τρόπο ερασιτεχνικό. Δόθηκε η μεγαλύτερη άδεια από όλες τις ομάδες και στην επιστροφή 4 ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού το 0-0 με τον Αστέρα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ήρθε λόγω του Διούδη. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα λείψουν ξανά οι Κουρμπέλης, Σάντσες, Μαουρίτσιο, Βιγιαφάνιες. Με αυτές τις απουσίες είναι αδύνατον ο Παναθηναϊκός να είναι δημιουργικός και να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Απέναντι σε έναν Απόλλωνα που μακριά από τη Ριζούπολη εντυπωσιάζει, το μοναδικό που θα μπορέσει να βοηθήσει την ταλαιπωρημένη ομάδα του Μπόλονι να διεκδικήσει αποτέλεσμα είναι να καταφέρει να πάει το παιχνίδι σε λίγες φάσεις.

9/10 παιχνίδια που δεν έχει ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα ο Βιγιαφάνιες έχουν έρθει under 2,5 και σε 8/10 χωρίς τον Λούκας στη βασική ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει under 1,5 γκολ. Με βάση τα συγκεκριμένα νούμερα η τιμή στο να μπουν λιγότερα από 2,5 τέρματα που δίνεται στην Interwetten είναι δίκαιη.

Charlie bets: Βάζει βάσεις για να κάνει διαδικαστικά τα playoffs ο Ολυμπιακός

(17:15) Ο Μανόλο Χιμένεθ κατάλαβε από νωρίς πως έχει να κάνει σημαντική και δύσκολη δουλειά στην νέα του επιστροφή. Η ΑΕΚ έχει τεράστιο αμυντικό πρόβλημα που δεν της επιτρέπει να βρει συνοχή στους υπόλοιπους χώρους.

Ο Παναιτωλικός έχει βελτιωθεί στο δημιουργικό κομμάτι από την ημέρα που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας. Την περασμένη Κυριακή μπορεί να ήρθε η ανατροπή στο τέλος και να χρειάστηκε ένα εντυπωσιακό γκολ του Μανθάτη για να φθάσει στο 84ο λεπτό στην ισοφάριση, αλλά συνολικά ήταν καλύτερος από τον ΟΦΗ. Βρέθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι και δίκαια έφτασε στην νίκη.

Σε κανένα φετινό παιχνίδι που έπρεπε να αμυνθεί δεν κατάφερε να κρατήσει τον αντίπαλο του σε under 1,5 γκολ. Έχασε 2-0 στο Αγρίνιο από την ΑΕΚ, 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης, 3-1 εντός από τον ΠΑΟΚ, 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ για να κερδίσει χρειάζεται να βγάλει επιθετικότητα και να σκοράρει αρκετά. Η άμυνα του Παναιτωλικού θα της δώσει το δικαίωμα να βρει τα γκολ που θα χρειαστεί για να φτάσει στη νίκη. Θα βοηθήσει και η άμυνα της ΑΕΚ για να πληρωθεί το over 2,5 που δίνεται σε καλές τιμές στην Interwetten.

Charlie bets: Βάζει βάσεις για να κάνει διαδικαστικά τα playoffs ο Ολυμπιακός

(17:15) Είναι θέμα πως θα προσεγγίσει κάποιος το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ποιο από τα δεδομένα που υπάρχουν προς αξιολόγηση τον επηρεάζει περισσότερο. Υπάρχει η αύρα που δημιουργεί το πρόσφατο αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ πέτυχε τον στόχο της να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ, έφτασε μία άμυνα μακριά από μία μεγάλη νίκη, ενώ ο ΠΑΣ γνώρισε σκληρή εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα.

Εύλογα μπορεί να πει κανείς πως δημιουργείται μία δυναμική υπερ. της ΑΕΛ. Συνολικά όμως η ομάδα του Γιαννίκη έχει δείξει πολύ καλύτερα δείγματα. Η ήττα από τον Απόλλωνα θα την πάει τσιτωμένη για να πάρει αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ και ασφαλώς και το ποδοσφαιρικό σχέδιο έχει και τις δυνατότητες για να το πάρει.

Οι παίκτες του ΠΑΣ παίζουν σε πολύ πιο υψηλή ένταση, βγάζουν περισσότερο τρέξιμο και αυτό το στοιχείο είναι κομβικό για την επιλογή μου. Ποντάρισμα στο Χ2Δ.

Charlie bets: Βάζει βάσεις για να κάνει διαδικαστικά τα playoffs ο Ολυμπιακός

(19:30) Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να κάνει περίπατο στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Είναι στο χέρι του να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά και να δημιουργήσει τις συνθήκες να κάνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διαδικαστικά τα playoffs.

Προέρχεται από την άνετη νίκη επί της ΑΕΚ σε παιχνίδι που δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά πράγματα για να το κερδίσει καθαρά με 3-0.

Ο Αστέρας είχε το παιχνίδι στο πιάτο με τον Παναθηναϊκό, βρήκε έναν άρρωστο αντίπαλο χωρίς ψυχολογία και με μία ενδεκάδα που του ήταν αδύνατο να δημιουργήσει, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Το τελικό 0-0 στη Λεωφόρο με βάση τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί ήταν αποτυχία. Είναι τόσο φτωχό το επίπεδο του πρωταθλήματος, που ο Αστέρας με μόλις μία νίκη στα τελευταία 9 παιχνίδια και ρεκόρ 1-5-3 παραμένει στην πρώτη εξάδα. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Ντρούπι.

Ο Ολυμπιακός βάζει στην εξίσωση και τον Βαλμπουενά. Δεν βρίσκω λόγο να γκελάρει στην Τρίπολη. Λογικά σε τιμές φαβορί το διπλό.

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ