CHARLIE BETS

Charlie bets: Κόντρα με ασφάλεια

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Οι παίκτες του Ατρομήτου πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η δωδέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten ολοκληρώνεται στην Τρίπολη με την αναμέτρηση του Αστέρα κόντρα στον Ατρόμητο και ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα του αγώνα.

Charlie bets: Κόντρα με ασφάλεια

(19:30) Παραμένουν στη μάχη της εξάδας ο Αστέρας και ο Ατρόμητος, πηγαίνουν όμως και οι δύο πολύ χειρότερα από ό,τι υπολόγιζαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Προέρχονται από απίθανες αυτοκτονίες. Έκαναν κάτι πολύ δύσκολο την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ατρόμητος κέρδιζε με 2-0 τον Άρη στο Περιστέρι, έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 36ο λεπτό και όμως κατάφερε να μην κερδίσει. Ο Αστέρας σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω. Είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στην Τούμπα και έχασε εύκολα 2-0.

Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Ράσταβατς κέρδιζε 1-0 τον Βόλο, ήταν καλύτερη είχε φάσεις για να καθαρίσει το παιχνίδι, αριθμητικό πλεονέκτημα, και όμως ισοφαρίστηκε στο 95ο λεπτό.

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα και την προϊστορία στο συγκεκριμένο ζευγάρι οι τιμές φαβορί υπέρ του Αστέρα είναι λανθασμένες. Ο Ατρόμητος έχει μία συγκλονιστική υπέρ του παράδοση με αντίπαλο την ομάδα της Τρίπολης. Ένα ρεκόρ 1-2-9 στα 12 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, 1-2-3 το ρεκόρ στην Τρίπολη στα 6 τελευταία σε επίσημες διοργανώσεις. Δίκαιες και μεγαλύτερες από ό,τι θα έπρεπε οι τιμές στο Χ2 από την Interwetten.


Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ