CHARLIE BETS

Charlie bets: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για over

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λαμία σε ματς Κυπέλλου
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στη Λαμία EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Περιστέρι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten, ενώ στη Λάρισα η ΑΕΚ κοντράρεται με την ΑΕΛ. Ο Τσάρλυ καταγράφει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων που ρίχνουν την αυλαία της αγωνιστικής.

Charlie bets: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για over

(17:15) Δεν είναι εύκολο να παίξεις μέσα σε τρεις ημέρες στο γήπεδο σου με τον Απόλλωνα και τη Λαμία και να δεχτείς συνολικά 4 τέρματα. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν τον Ιανουάριο να ενισχύσουν αποκλειστικά την μεσοεπιθετική τους λειτουργία και δεν έκαναν καμία κίνηση για να διορθώσουν το αμυντικό πρόβλημα, που είναι τεράστιο από την αρχή της σεζόν. Μάλιστα, το πρόβλημα μεγάλωσε ακόμα περισσότερα στο αμυντικό κομμάτι από την στιγμή που πήρε μεταγραφή ο Γιαννούλης, αποχώρησε ο Εσίτι και μπήκε σε εσωτερική τιμωρία ο Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ με την προσθήκη των Ουάρντα - Κρμέντσικ - Καγκάβα δημιουργεί και σκοράρει πιο εύκολα, όμως γκολ δέχεται για πλάκα. Ο ΠΑΣ παίζει με δύο φορ και είναι δεδομένο πως θα πιέσει την τελευταία γραμμή άμυνας του ΠΑΟΚ. Τιμωρημένος ο πολύτιμος στόπερ και ενίοτε αμυντικός χαφ Κάργας. Περιμένω ένα όμορφο γεμάτο φάσεις παιχνίδι. Στο 2.10 δίνεται να μπουν περισσότερα από 2,5 τέρματα στην Interwetten.

Charlie bets: Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για over


(17:15) Η αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα Δευτέρα (15/02), καθώς αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω χιονιού. Η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη για την ΑΕΛ. Την περασμένη εβδομάδα ανακλήθηκαν τα δελτία των μεταγραφών λόγω σφραγισμένης επιταγής. Ο Αλέξης Κούγιας αρνήθηκε να μην βάλει τους ποδοσφαιριστές, ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το παιχνίδι και η τύχη του θα κριθεί στα δικαστήρια. Το πρόβλημα πάντως ξεπεράστηκε. Η ΑΕΛ έχει πετύχει μόλις 9 τέρματα στο πρωτάθλημα, δεν έχει σκοράρει για 6 παιχνίδια και είναι επιθετικά ακίνδυνη. Εκτός ο αρχισκόρερ Πινακάς.

Θα πρέπει να παίξει πολύ άσχημα η ΑΕΚ για να γκελάρει με την εικόνα που δείχνουν όλη τη χρονιά οι γηπεδούχοι. Μετά από την σκληρή ήττα από τον Άρη δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα του Χιμένεθ να επιστρέψει στις νίκες. Δεν παίζει ο χαφ Κρστίτσιτς, επιστρέφει ο μπακ Μπακάκης. Στον "πάγο" ο Λιβάγια. Θετικό που πήρε μπρος ο Τάνκοβιτς στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο. Περίμεναν περισσότερα στην ομάδα από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Δεν θα μπορούσε το διπλό να είναι μεγαλύτερο από το 1.53 που δίνεται στην Interwetten.

Photo credits: eurokinissi

Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια είναι πιθανό να έχει σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις και να προκαλέσει εθισμό. Το επιτρεπτό κατώτατο όριο ηλικίας για τη συμμετοχή στα παίγνια είναι το 21ο. Για τη λήψη υπηρεσιών υποστήριξης σχετικά με τον εθισμό στα παίγνια καλέστε στην γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ 1114

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ