SPORTS & GOSSIP

Κορονοϊός: Ο Γουόκερ έκανε πάρτι με δύο call girls εν μέσω καραντίνας

Manchester City's Kyle Walker applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester City's Kyle Walker applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City, at the Emirates Stadium in London, Sunday, Dec. 15, 2019. (AP Photo/Ian Walton) AP PHOTO/IAN WALTON

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sun", ο Κάιλ Γουόκερ κάλεσε στο σπίτι του δύο call girls προκειμένου να περάσει ευχάριστα το χρόνο του, εν μέσω καραντίνας.

Σε σοβαρά μπλεξίματα έχει μπει ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της " Sun", ο Άγγλος διεθνής μπακ κάλεσε στο σπίτι του δύο call girls προκειμένου να περάσει ευχάριστα το χρόνο του, μαζί με έναν φίλο του, εν μέσω καραντίνας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γουόκερ προχώρησε σε αυτή την κίνηση μία ημέρα πριν ζητήσει από τον κόσμο, μέσω ανάρτησης στο twitter, να σεβαστεί την καραντίνα και να μείνει σπίτι προκειμένου να σταματήσει η διασπορά του κορονοϊού.

Κορονοϊός: Ο Γουόκερ έκανε πάρτι με δύο call girls εν μέσω καραντίνας

Μάλιστα, η "Sun" αποκαλύπτει και λεπτομέρειες της "καυτής βραδιάς", αλλά και τα χρήματα που προσέφερε ο Γουόκερ στις δύο γυναίκες για να τον επισκεφτούν στο σπίτι. Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο 29χρονος σταρ κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο από τη διοίκηση της Σίτι, η οποία είναι δεδομένο πως δεν θα ανεχτεί μία τέτοια συμπεριφορά.

Photo Credits: AP Photo/Ian Walton

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ