SPORTS & GOSSIP

Ο πόλεμος των WAGs "χώρισε" Ρούνεϊ και Βάρντι

England's Wayne Rooney, center, talks to England's Jamie Vardy during the International friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, England, Thursday, June 2, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein)
England's Wayne Rooney, center, talks to England's Jamie Vardy during the International friendly soccer match between England and Portugal at Wembley stadium in London, England, Thursday, June 2, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein) AP

Οι καλές σχέσεις του Ρούνεϊ με τον Βάρντι, μάλλον, ανήκουν στο παρελθόν. Οι σύζυγοι των δύο επιθετικών μαλλιοτραβιούνται στα social media.

Κολίν Ρούνεϊ και Ρεμπέκα Βάρντι στα χαρακώματα. Οι δύο WAGs πολεμούν στα social media και τα σκανδαλοθηρικά Μέσα στην Αγγλία κάνουν πάρτι. Η σύζυγος του Γουέιν Ρούνεϊ, λοιπόν, κατηγόρησε δημόσια αυτήν του Βάρντι ότι "έσπαγε" προσωπικές της ιστορίες στην εφημερίδα Sun.

Σ' ένα μακροσκελές post, η μητέρα των παιδιών του Γουέιν Ρούνεϊ, έγραψε πως εδώ και πέντε μήνες είχε μπλοκάρει όλες τις επαφές της στο προσωπικό της Instagram, αφήνοντας μόνο αυτή της Ρεμπέκα Βάρντι να μπορεί να βλέπει τα Instastories. Το διάστημα αυτό, σύμφωνα με την Κολίν Ρούνεϊ, οι ψεύτικες ιστορίες που ανέβαζε εσκεμμένα συνέχισαν να διαρρέουν στην Sun, γεγονός που την έκανε να κατηγορήσει δημόσια την Ρεμπέκα Βάρντι.

Η σύντροφος του Τζέιμι Βάρντι από την πλευρά της υπερασπίστηκε τον εαυτό της και επίσης δημόσια αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τις διαρροές. Εννοείται πως τα ταμπλόιντ στο Νησί γιορτάζουν και το πρωί της Δευτέρας (14/10) έγραφαν ότι ο επιθετικός της Λέστερ έσβησε τον Ρούνεϊ τόσο από το Instagram όσο και από το Twitter. Σ' ένα γρήγορο τσεκ που κάναμε, βέβαια, ο Ρούνεϊ τουλάχιστον ακολουθεί κανονικά τον έτερο Άγγλο φορ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ