ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Συμφωνείτε με την απόφαση του Φαν Σιπ για τον Σιόβα;

NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ έθεσε εκτός Εθνικής ομάδας τον Δημήτρη Σιόβα και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να εκφράσουν την άποψή τους για το αν είχε δίκιο ή όχι ο Ολλανδός προπονητής.

Με απόφαση του Τζον Φαν Σιπ, ο Δημήτρης Σιόβας τίθεται εκτός Εθνικής ομάδας μετά τις δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού της Ουέσκα μετά τον αγώνα με το Κόσοβο, όπου αναφέρθηκε στους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, οι οποίοι παραμένουν εκτός κλήσεων, ενώ τόνισε πως δεν είχε χημεία με τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Στράτο Σβάρνα.

"Αν θέλει να γίνει προπονητής, ας σταματήσει το ποδόσφαιρο και ας γίνει προπονητής. Του μίλησα και του το ξεκαθάρισα μετά το παιχνίδι και αυτό σημαίνει πως είναι εκτός ομάδας. Δεν σεβάστηκε την εξέλιξη της ομάδας και ξεκάθαρα έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα". τόνισε ο Φαν Σιπ στο Open, ενώ για το θέμα μίλησαν οι "Τόρο" και "Πάπα" στο Mega.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος πήρε θέση για το θέμα που έχει προκύψει στις τάξεις της γαλανόλευκης και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να εκφράσουν την άποψή τους για το αν είχε δίκιο ή όχι ο Ολλανδός προπονητής για τον διεθνή σέντερ μπακ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ