ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ένσταση, ένσταση το μόνο που θα κάνω

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε μία μέρα που όλο το ελληνικό ιντερνέ ασχολείται με την (μη) ένσταση της ΑΕΚ, όλα θυμίζουν ένα τραγούδι των "Αντίδραση". Αυτό ακριβώς, τίποταλλο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι πανκ-όβιοι, πανκ-ιστές και πανκ-ο-τέτοιοι ανάμεσα στους ελάχιστους αναγνώστες της χειρότερης στήλης του ελληνικού ίντρενετ, ΝΑΙ, ο σημερινός τίτλος παραπέμπει ΑΣΦΑΛΩΣ, στο γνωστό κομμάτι των Αντίδραση, το οποίο και αυτό με την σειρά του λέγεται "Αντίδραση".

Θα μου πείτε τώρα που κολλάει αυτό, με την θεματολογία της χειρότερης στήλης του ελληνικού ίντρενετ; Κατά πρώτον παντού κολλάνε κάτι τέτοια, πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο, έτσι για το καλό.

Κατά δεύτερον είναι ένας κάπως πιο μουσικός τρόπος να περάσουμε την θέση αυτής της στήλης στο μεγάλο θέμα των ημερών. Δηλαδή στον ονλάη τσακωμό που έχει αρχίσει να τρέχει γύρω από το θέμα: " ένσταση: να κάνει ή να μην κάνει η ΑΕΚ", εμείς λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ΠΡΕΠΕΙ να κάνει.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Όχι επειδή είμαστε με την ΑΕΚ, ή δεν είμαστε με τον ΠΑΟΚ. Όχι. Πιστεύουμε όμως ότι το δικό μας ποδοσφαιρικό προϊόν, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ποδοσφαιρικό προϊόν της Σουπραλίγκας μας, ΟΦΕΙΛΕΙ να μείνει πιστό στις αρχές και τις παραδόσεις του ποδοσφαίρου μας.

Ως εκ τούτου, ερωτώ: είναι αυτή κατάσταση τώρα στα πλέη-οφ, να συζητάμε μόνο για τα των αγώνων; Για την κούρσα για την δεύτερη θέση, για τον υποβιβασμό και για τις Ευρώπες; Που είναι οι ανακοινώσεις για την διαιτησία, που είναι τα μαλλιοτραβήγματα των παραγόντων, που είναι οι τσαμπουκάδες τους, που είναι αυτά τέλος πάντων που συνθέτουν την ΨΥΧΗ του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Εμείς, οι πραγματικοί φίλοι και εραστές του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν ανεχόμαστε άλλο τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ του φουτμπόλ μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την κατάθεση ένστασης από την ΑΕΚ για να επιστρέψουμε ως ΑΘΛΗΜΑ και ως ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στα επίπεδα που ξέρουμε.

Να μπουκώσουν οι τηλεφωνικές γραμμές των ραδιοφωνικών σταθμών από φίλους των δύο ομάδων που θα μας κεράσουν αμέτρητα "Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕ ΓΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛΑΔΗ", "ΕΤΣΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ", αλλά και "ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ", καθώς και "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΚ". Να αρχίσει ένα τσουνάμι ανακοινώσεων από τα γραφεία τύπου των ομάδων το οποίο θα παρασύρει όλον τον Αύγουστο και θα σπάσει κατά τον Σεπτέμβρη όταν λογικά θα μπούμε σε έναν πανέμορφο τετράμηνο λοκντάουν και τελικά να αρνηθούν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα, μέχρι να περάσει το δικό τους, όποιο και αν είναι αυτό, δεν μας ενδιαφέρει πολύ κιόλας, εμείς για τον σαματά και τα ψηφιακά σπρωξίδια ήρθαμε.

Αν θέλετε όμως, αν θέλετε δηλαδή και πιο σωστά να το πάμε ένα βήμα παρακάτω, τρέξτε λίγο στο μυαλό σας και το παρακάτω. ΑΝ κάνει η ΑΕΚ την ένσταση που τόσο συζητιέται, όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ΠΡΙΝ τα ματς της Κυριακής. Εκεί δηλαδή που η ΑΕΚ θα είναι στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο ΠΑΟΚ θα κονταροχτυπιέται με τον αποδυναμωμένο Άρη. Σκεφτείτε το λίγο. Να έχει γίνει η ένσταση, ο ΠΑΟΚ να είναι θολωμένα εκνευρισμένος και να έχει να παίξει τοπικό ντέρμπι και η ΑΕΚ να είναι στο γήπεδο του Ολυμπιακού «γιορτάζοντας» για την δεύτερη θέση.

Σκεφτείτε αυτόν τον ΜΑΓΙΚΟ συνδυασμό σκηνικών, σκεφτείτε πόσο λίγο θα δώσουμε σημασία στα ματς, σκεφτείτε τι θα έχει γραφτεί μέχρι τότε, τι κατάρες θα έχουν ανταλλαχθεί εκατέρωθεν, ΤΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ θα έχουν γραφτεί από τον οπαδικό και όχι μόνο τύπο και μετά ελάτε πείτε μου ότι προτιμάτε να επικεντρωθούμε μόνο στην μπάλα.

Αστεία πράγματα κυρίες και κύριοι. Ποια μπάλα. Μόνο παραδοσιακή ελληνική σουπερλιγκ-ική καφρίλα.

Στην τελική κιόλας, ας είμαστε ειλικρινείς. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι ελληνικές ομάδες το να διεκδικεί κάποιος σύλλογος την δεύτερη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ΛΙΙΙΙΓΟ άσκοπο. Δηλαδής, που να περάσουν οι καψερές τόσα εμπόδια μέχρι τους ομίλους; Πώς να υπερπηδήσουν εμπόδια πολύ πιο ψηλά από τις αλτικές τους ικανότητες; Αδίκως κοπανιούνται. Ποδοσφαιρικά, η πραγματική διάσταση της δεύτερης θέσης είναι απλά μια επιτυχία για να λες "έλα μάνα πέρασα", όταν ουσιαστικά γράφεσαι μονάχος σου σε ΙΕΚ. Άδεια λόγια ένα πράμα.

Ενώ το να κοπανιέσαι, το να τσακώνεσαι σε παραγοντικό επίπεδο και να τα παίρνεις εις την κράνα για το επικοινωνιακό σου πάρε-δώσε, αυτό ναι. ΑΥΤΟ ΝΑΙ. Είναι ελληνικό, είναι σπουδαίο και είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΤΟ.

Ως εκ τούτου σας θυμίζουμε.

Υποστηράμε ούλοι την ένσταση της ΑΕΚ. Και μετά καθόμαστε με έναν κουβά ποπκόρν και απολαμβάνουμε την δράση

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ