ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Για τον Παυλή τον Πογκμπά όλα είναι YOLO

Manchester United's soccer player Paul Pogba, wearing the South Korean traditional hat, speaks during a media day in Seoul, South Korea, Thursday, June 13, 2019. Pogba is in Seoul as a part of his Asian tour. (AP Photo/Lee Jin-man)
Manchester United's soccer player Paul Pogba, wearing the South Korean traditional hat, speaks during a media day in Seoul, South Korea, Thursday, June 13, 2019. Pogba is in Seoul as a part of his Asian tour. (AP Photo/Lee Jin-man) AP

Ο Μάκης Παπασημακόπουλος γράφει για τον Παυλή τον Πογκμπά που ενώ ήθελε να φύγει από την Γιουνάη τώρα ζητάει μια καινούργια συμβολαιάρα.

Φίλες και φίλοι γεια σας. Ο κοροναβάηρους δεν με έχει φάει (ΑΚΟΜΑ), όλοι (ΣΧΕΔΟΝ) είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, ζώντας στιγμές κάτι-σαν ζόμπι απόκαλιπς, αλλά αν νομίζατε ότι έτσι θα γλυτώσετε από την χειρότερη στήλη του ελληνικού διαδικτύου κάματε λάθος.

Επιστρέψαμε λοιπόν, γιατί με όλο τον χαμό που έχει δημιουργήσει ο κορόνας, πέρασε στα ψιλά μια ειδησάρα, μια ξεκάθαρη δήλωση διασυμπαντικού YOLO που υπό νορμάλ συνθήκες θα ξεκλείδωνε αμέσως μπόνους κανονάκι, ίσως και χρυσελεφάντινο άγαλμα δια να τιμηθεί ο άνθρωπος που έκαμε την δήλωση.

Ο Πολ ο Πογκμπάς λοιπόν αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Όχι γενικά και αόριστα. Έχει επειδής έχει πολύ ωραίο κούρεμα και κάμει ωραία στόριζ στο ίνσταγκραμ (που ναι, το αξίζει ένα μπράβο για το πόσο ρέκλας είναι). Όχι επειδής τόσο καιρό, πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ από την Μάνστερ Γιουνάη και λίγους τους ανεβάζει, ολοκληρωμένους κύκλους καριέρας τους κατεβάζει. Όχι επειδής από το καλοκαίρι κάμει μέσω του μάνατζέρ του και όχι μόνο τα γλυκά τα ματάκια σε Ρεάλ (ειδικότερα) και Γιούβε (γενικότερα). Όχι επειδής τα τσεπώνει κανονικά και έχει χάσει ΟΛΗ σχεδόν την σεζόν με κάτι τραυματισμούς τύπου «φύσηξε νοτιάς και έκαμα βαβα στον αστράγαλο», καθώς και «δεν μου έκατσαν καλά τα τσάκρας και έπαθα διάστρεμμα ψυχής», αν και ειδικά για αυτό τελευταίο αξίζει ένα ιατρικό βραβείο, να τα λέμε όλα.

Όχι για όλα αυτά λοιπόν. Ο Παυλής ο Πογκμπάς αξίζει ένα ολόχρυσο, ΤΕΡΑΣΤΙΟ βραβείο YOLO επειδής είδε ότι Γιουνάη πήρε τα πάνω της με τον Πορτογάλο ομορφονιό (λέμε τώρα) Μπρούνο Φερνάντες και κάπου φάνηκε να γλυκάθηκε. Και να κάμει σκέψεις τύπου «Ε ΡΕ ΜΙΑ ΔΙΔΥΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΜΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΕΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ, ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΓΚΟΛΖ ΘΑ ΒΑΛΟΜΕ». Του άρεσε η ιδέα του παιδιού ρε αδερφέ, τόνε κάνει κέφι τον Πορτογάλο, διότι σου λέει, άλλο Μπρούνο και άλλο Μακτόμινεη και Φρεντ και Μάτιτς και κάτι άλλα φιστίκια τύπου Περέιρα και Γκάρντνερ και κάτι τέτοια. Σου λέει εδώ έχω πράμα που σαλεύει στα πόδια μου, ποια Ρεάλ και ποια Γιούβε τώρα.

Και ΓΙΟΛΑΡΟΝΤΑΣ εντυπωσιακά, κάμει μια στροφή 180 μοιρών φίλες και φίλοι και λέει «ε καλά τώρα, όταν είπα ότι αυτή η ομάδα δεν πάει πουθενά, ότι ο Σόλσκιερ δεν κάνει ούτε για τσοπάνης και ότι πρέπει να πάω αλλού για να δείξω αυτά που ξέρω, δεν εννοούσα ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ότι αυτή η ομάδα δεν πάει πουθενά, ότι ο Σόλσκιερ δεν κάνει ούτε για τσοπάνης και ότι πρέπει να πάω αλλού για να δείξω αυτά που ξέρω. ΕΝΝΟΟΥΣΑ βασικά ότι εγώ την Γιουνάη την έχω στην καρδιά μου, ότι είμαι μια χαρά περδίκι και τώρα που τελειώνει η σεζόν, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ έτσι για να με δείτε, αλλά θέλω να δοκιμάσω και τα κυβικά μου δίπλα στον Μπρούναρο».

Miami Heat forward Jimmy Butler, left, talks with Manchester United midfielder Paul Pogba, right, before a NBA basketball game between the Miami Heat and New Orleans Pelicans, Saturday, Nov. 16, 2019, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Miami Heat forward Jimmy Butler, left, talks with Manchester United midfielder Paul Pogba, right, before a NBA basketball game between the Miami Heat and New Orleans Pelicans, Saturday, Nov. 16, 2019, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) AP

Έκτοτε βέβαια ήρθε με φόρα ο κορονοβάηρους και κάπου την χάλασε την μανέστρα του Παυλή του δουλευταρά, αλλά είπαμε ο τύπος είναι YOLO, όχι τίποτα σαχλαμάρες. Τα λέει εκεί με τον μεγαλομάνατζερ τον Μίνουλα τον Ραιόλα και ΠΡΙΝ προλάβει να έρθει και να στρογγυλοκάτσει ο κορονοβάηρους, ο Παυλής έχει σερβίρει πιάτο γκουρμέ: «ακούστε να δείτε», τους λέει, «είναι τέτοια η κάψα μου να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου, τέτοια η δίψα μου να παίξω με τον Μπρούναρο τον Φερνάντες, που θέλω να μου ετοιμάσετε και ένα καινούργιο συμβολαιάκι ΣΕΝΙΟ, με ενισχυμένα μπόνους και αναρτήσεις και τέτοια, έτσι ώστε να παίζω με ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ».

Και τους λέει όλο αυτό χωρίς να «σπάει», χωρίς να περιμένει να φάει έναν κεσέ γιαούρτι στην κεφάλα, χωρίς τίποτα. Απόλυτα λογικά πράματα, είπαμε, μιλάμε για τον βασιλιά του YOLO.

Απάντηση ακόμα δεν έχει πάρει από τα μεγάλα κεφάλια της Γιουνάη, αν και τέτοια κορόιδα που είναι μπορεί να τους φιλήσουν και τα χέρια.

Άλλωστε τι ζήτησε το παιδί; Έχοντας κάνει γνωστό εδώ και καιρό ότι θέλει να φύγει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, έχοντας εκφράσει ότι η ομάδα είναι πλέον πιο χαμηλά από τις φιλοδοξίες του, έχοντας υποδυθεί τον τραυματία για μια ολόκληρη σεζόν και έχοντας δει ότι τελικά το ενδιαφέρον των συλλόγων που του αρέζονε δεν είναι πια και τόσο έντονο, κάμει μεταβολή τσολιαδάτη, βαράει το σήμα της ομάδας εκεί στο ύψος της καρδιάς, ζητάει μια καινούργια συμβολαιάρα και δηλώνει έτοιμος να πάει την Γιουνάη στην κορυφή.

Αν αυτό το οσκαρικό θράσος δεν είναι YOLO που αξίζει βραβείο τότε ποιο είναι;

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ