ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

H καλύτερη δικαιολογία του 2020 είναι γεγονός

H καλύτερη δικαιολογία του 2020 είναι γεγονός

Λίγα πράγματα αναστατώνουν αυτήνα εδώ την στήλη περισσότερο από τις ΠΟΛΥ καλές δικαιολογίες.

Για να είμαστε ξεκάθαροι. Όταν λέμε ΠΟΛΥ καλές δικαιολογίες, εννοάμε στην πραγματικότητα αυτές τις δικαιολογίες που ξεκινούν με την ετικέτα "γελοίες", ή και "πανδελώς ασόβαρες" και μέσα από το γελοιότητά τους εν τέλει ανεβαίνουν στα ύψη του μεγαλείου.

Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει, είναι δικαιολογίες όπως αυτή που ξεστόμισε ο Χρήστος Κάλοου στα Καθάρματα, όταν ο Απόστολος Σουγκλάκος τον τσακώνει στο κρεβάτι με την κινηματογραφική του αδερφή. Η Στεφανία (η αδερφή του ντε) σηκώνεται τσίτσιδη από το κρεβάτι, ο Χρηστάρας είναι κι αυτός τσίτσιδος, δεν έχει που να κρυφτεί, αλλά ξεστομίζει την υπέροχη ατάκα: "στο ορκίζομαι, δεν την άγγιξα καθόλου". Μιλάμε για ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ δικαιολογίες.

Μια τέτοια σκέφτηκε να σερβίρει και ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή της Ανζέ, Φαρίντ Ελ Μελαλί, όταν ο πελάτης του σκέφτηκε πως "ρε συ, εδώ που κάθομαι μέσα στην καραντίνα, δεν πάω κάτω στην αυλή, να πάρω λίγο μάτι εκείνη την κυρά στο ισόγειο και να γαργαλήσω τα καλαμπαλίκια μου;".

Διότι ο Φαρίντ ο Ελ Μελαλί αυτό ακριβώς έκανε. Πιάστηκε να αυνανίζεται δημοσίως, κοιτώντας μια άτυχη κυρία που ζούσε στο ισόγειο του συγκροτήματος διαμερισμάτων στο οποίο διαμένει και ο κάπως ανάρμοστος εξτρέμ της γαλλικής ομάδας. Μάλιστα, ο Ελ Μελαλής το έχει χόμπι το συγκεκριμένο "σπορ", μιας και είχε γίνει καταγγελία και τον Απρίλη για παρόμοιες "επιδόσεις", αλλά τότενες δυστυχώς για τους γείτονες ευτυχώς για τον ίδιο δεν τον είχαν πιάσει με το "όργανο" στο χέρι.

Αυτήν την φορά όμως δεν την γλύτωσε. Ο Ελ Μελαλής συνελήφθη, ο δικηγόρος του έτρεξε στο πλευρό του πελάτη του και εκεί αρχίζει να γράφεται η ιστορία αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ δικαιολογίας.

Ο δικηγόρος του Ελ Μελαλί βλέπετε δεν βολεύτηκε να παίξει απλή μπάλα. Να πει για παράδειγμα κάτι όπως "ο πελάτης πάσχει από εμμονές σεξουαλικές φύσεως, ζητά ταπεινά συγγνώμη και θα επιχειρήσει να "γιατρέψει" το πρόβλημά του μέσω της ψυχιατρικής οδού". Που θα ήταν κάτι απλό και ουσιαστικά φάνταζε ως θέση και κάπως μονόδρομος εδώ που τα λέμε. Σε έπιασαν να κάνεις κάτι ανάρμοστο, αποδέξου το λάθος σου, αντιμετώπισέ το και προχώρα.

Αλλά ο μονόδρομος δεν είναι κάτι που αφορά τον δικηγόρο του Ελ Μελαλί. Αφού το σκέφτηκε για λίγο, το ζύγισε και το μύρισε για να έχει πλήρη εικόνα, αποφάσισε να ακολουθήσει την εξής ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ γραμμή:

"Δεν ενόχλησε κάποιον και δεν ήταν επιθετικός απέναντι σε κανέναν".

Δεν ΕΝΟΧΛΗΣΕ και δεν ήταν ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ.

Ή αν προτιμάτε: "Ελάτε ρε παιδιά τώρα, νεαρό παιδί ήταν να ξεσκάσει ήθελε. Κι αυτή η σουρλουλού να πούμε ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; Ας είμαστε σοβαροί, ο πελάτης μου δεν ενόχλησε κανένανε, δεν ζήτησε κάποια βοήθεια από την κυρία, ούτε την έβρισε. Έκατσε εκεί στην γωνίτσα του, έκανε την δουλίτσα του και έφυγε. Ένα λαμπρό παράδειγμα ΤΖΕΤΛΕΜΑΝ αν θέλετε να το πάμε ως εκεί. Και ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να το πάμε ως εκεί, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ; Διότι η κυρία τον είδε να κάνει την δουλίτσα του και δεν του προσέφερε τίποτα, ούτε ένα ποτήρι νερό μετά το τέλος της εκτόνωσης. Είναι συμπεριφορά καλής γειτονίας αυτή; ΟΧΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ, σας διαβεβαιώνω πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ".

Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει να πείσει τον οποιονδήποτε με την υπερασπιστική του γραμμή, αλλά η στήλη εικάζει πως μέχρι και ο Ελ Μελαλής πρέπει να άκουσε τον δικηγόρο του και να του είπε «ρε συ, μήπως να το πάρουμε αλλιώς; Με έπιασαν έξω από το παράθυρό της να αυνανίζομαι όχι να συμπληρώνω κουπόνι στοιχήματος».

Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι πως όταν είσαι ένα ΛΑΜΠΡΟ παράδειγμα δικηγόρου, από Μάτλοκ δηλαδή και πάνω (τι λέω τώρα κι εγώ σε σας τους νεότερους, που να θυμάστε ποιος ήσαντο ο Μάτλοκ), δεν κρύβεται. Και στην περίπτωση του δικηγόρου του Ελ του Μελαλί, έχουμε ακριβώς να κάνουμε με ένα τέτοιο αστέρι.

Η στήλη ξεκινά καμπάνια δια να του αποδοθεί κάποιο μετάλλιο, ή έστω κάποιος έπαινος και καταλήγει να θυμίζει σε όλους και όλες, ότι με βάση την γραμμή υπεράσπισης του λαμπρού δικηγόρου:

Ο δημόσιος αυνανισμός είναι εξαιρετικός, αρκεί να μην ενοχλάτε κανέναν. Ταπεινότητα και στην εκτόνωση.

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ