ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Ποδοσφαιρικό σπηκάζ στον καιρό της καραντίνας

Ποδοσφαιρικό σπηκάζ στον καιρό της καραντίνας

Τώρα με τον κορονοτέτοιονα, τι ακριβώς κάμουν οι ποδοσφαιρο-αθλητικοί σπήκερ; Πώς περνάνε τον χρόνο τους τώρα που λόγω καταστάσεων, δεν ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, δεν πάνε στα γήπεδα και δεν μιλάνε στα μικρόφωνα;

Αποτελεί ένα κάποιο ερώτημα. Το οποίο είναι το εξής: τώρα με τον κορονοτέτοιονα, τι ακριβώς κάμουν οι ποδοσφαιρο-αθλητικοί σπήκερ; Πώς περνάνε τον χρόνο τους τώρα που λόγω καταστάσεων, δεν ταξιδεύουν ανά την Ευρώπη, δεν συντάσσουν ντοσιέ με πληροφορίες για κάθε ματς, δεν πάνε στα γήπεδα, δεν κάθονται στις καρέκλες τους, δεν μιλάνε στα μικρόφωνα, ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ;

Και μην ακούσω τίποτα μπούρδαι, ότι σιγά τα αυγά, απλά αράζεις σπιτάκι σου. Όχι φίλες και φίλοι. Έχοντας εργαστεί για λίγο σε έναν ρόλο που εφάπτεται σε αυτόν του σπήκερ (ως συλλέκτης αγωνιστικών δεδομένων, ας μην το συζητήσομε τώρα, ήταν μια περίεργη περίοδος, είχα χρέη), μπορώ με σιγουριά να σας πω, ότι η εμπειρία του να μεταδίδεις ή να συμμετέχεις στην μετάδοση ενός αγώνα, ΖΩΝΤΑΝΑ, μέσα στο γήπεδο, είναι πέρα για πέρα ΝΑΡΚΩΤΙΚΗ. Αν μπει στο σύστημά σου, δύσκολα βγαίνει. ΓΑΤΖΩΝΕΤΑΙ.

Άρα λοιπόν, τι κάνουν τώρα οι δύσμοιροι οι σπήκερ που το ποδόσφαιρο έχει πάρει άδεια από την κορονοσημαία; Τίποτα είναι η απάντηση. Κάθονται σπίτι τους και τρώγοντας τα νύχια τους, αναμένουν όπως όλοι μας το πέρασμα της μπόρας και την στιγμή που θα ανακοινωθεί με κάθε επίσημο τρόπο πως ΑΡΧΙΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

ΕΚΤΟΣ βέβαια αν είσαι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ αν είσαι ένας σύγχρονος ΘΡΥΛΟΣ του σπηκάζ και αρνείσαι να παρατήσεις το επάγγελμα ακόμα και στις μέρες του εγκλεισμού.

ΕΚΤΟΣ και αν σε λένε Κλάηβ Τίλντζλεη δηλαδή. Γιατί τότε βρίσκεις τον μαγικό τρόπο να προπονήσεις την φωνή σου, να ρίξεις λίγο σπηκάζ ακόμα και στο μαγείρεμα.

Ναι φίλες και φίλοι. Αυτό έκανε ο μέγιστος Κλάηβ, που αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, σίγουρα σας λέει κάτι η φωνή του, μιας και πέρα από το ότι ήταν για χρόνια η ΦΩΝΗ του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αγγλία, πέρα από το ότι θεωρείται ένας από τους καλύτερους σπήκερ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, είναι επίσης και μια από τις φωνές που «ντύνουν» τα παιχνίδια μας στο FIFA. Αυτό της κονσόλας ντε.

Ο Κλάηβ-αρος λοιπόν έκανε ΣΠΗΚΑΖ ΚΟΥΖΙΝΑΣ. Έκανε σπηκάζ καθώς βοηθούσε την γυναίκα του να ετοιμάσει λαζάνια φούρνου. Και είναι ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΟ ΟΣΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ. Παραπάνω ίσως:

Γιατί τελικά, όταν έχεις τον Κλάηβ στο πλευρό σου, ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΤΕΤΟΙΟΣ;

Αυτό ακριβώς, ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ.

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ