ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Χαρτί υγείας και Φελίπε Μέλο - Το πάντρεμα της δεκαετίας

Χαρτί υγείας και Φελίπε Μέλο - Το πάντρεμα της δεκαετίας

Δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσουμε να φιλάμε εικόνες του Τσιόδρα, δεν ξέρουμε πότε θα ανταμώσουμε ξανά στα μπαρ, ξέρουμε όμως ότι θα έχουμε μπροστά μας κάθε λογής CHALLENGES. Για να περάσει η ώρα, για να κάνουμε φιγούρα.

Στις εποχές που ζούμε φίλες και φίλοι, τα πάντα είναι όπως φαίνεται κάπως ρευστά. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε ολοκληρωτικά από τα σπίτια μας, δεν ξέρουμε πότε θα σταματήσουμε να φιλάμε εικόνες του Τσιόδρα λες και είναι ο Άγιος Ανδρέας, δεν ξέρουμε πότε θα ακούμε βήχα και δεν θα παθαίνουμε κρίση πανικού, δεν ξέρουμε πότε θα ανταμώσουμε πάλι στα μπαρ και θα μοιραζόμαστε τα ίδια τετραγωνικά χωρίς να πηγαίνουμε ανά τρίλεπτο στην τουαλέτα για να λουστούμε από το κεφάλι ως τις πατούσες με αντισηπτικό ΓΙΕΛ.

Γενικώς, δεν ξέρουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ξέρουμε όμως ΚΑΠΟΙΑ πράγματα. Ξέρουμε ας πούμε πως η σχέση μας με τα σούπερμαρκετ θα παραμείνει ζεστή και τρυφερή, ίσως και πιο ζεστή και τρυφερή από πριν. Ξέρουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΕΟΝ ότι η σχέση μας με την προσωπική μας υγιεινή θα βελτιωθεί ΣΦΟΔΡΑ, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα. Ξέρουμε στα σίγουρα ότι η λέξη «αντισηπτικό» θα γίνει πιο σημαντική για μας από το «καλημέρα» ή από το «έναν καφέ παρακαλώ».

Και ξέρουμε, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ότι όσο θα είμαστε σε αυτήν την κατάσταση, με τα #μένουμεσπιτι, με τους εγκλεισμούς και τις ΠΟΛΛΕΣ ώρες εντός διαμερισμάτων, μονοκατοικιών και των ρέστων θα υπάρχουν κάθε λογής CHALLENGES. Για να περάσει η ώρα, για να κάνουμε φιγούρα, για να συμμετάσχουμε κι εμείς με τον τρόπο στο κάθε τι viral της εποχής και της περιόδου.

Ένα από τα τελευταία viral challenges λοιπόν, είναι αυτή η καραμπουρδάρα που διάφοροι και διάφορες ακολουθούν το παράδειγμα ποδοσφαιριστών και κάμουν εκεί τα ταπ-ταπ-ταπ με την μπάλα από πόδι σε πόδι για όσο περισσότερο μπορούν ή θέλουν τέλος πάντων, με την μικρή λεπτομέρεια, ότι στην θέση της ποδοσφαιρόμπαλας βρίσκεται ένα ρολό από χαρτί υγείας. Όπου μπάλα ποπόχαρτο δηλαδής.

Και βγήκε ένα κάρο κόσμος και το έκαμε και τι καλά που είναι να λένε ούλοι και οποία χαρά και τέτοια. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. Μόνο ένας ΤΟΛΜΗΣΕ και πήγε ενάντια στο ρεύμα. Μόνο ένας είπε «όχι κύριοι, ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Και θα σας τήνε δείξω. Με το ζμπάθειο».

Και το όνομα αυτού; Φελίπε Μέλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοτσέκουρας, γενικώς και ειδικώς ηλίθιος αν θέλουμε να μιλήσουμε για το σύνολο του ανθρώπου (δηλαδή εντάξει ένθερμος υποστηρικτής του Μπολσονάρου είναι, θέλετε κι άλλα;), κατάφερε να αφήσει στην άκρη την γενική του ηλιθιότητα (και εμείς την αντιπάθεια που του έχουμε ως οπαδός του Μπολσονάρου) για να μας χαρίσει την πιο ΤΣΙΛΙΚΗ διασκευή του νέου viral ποποχαρτικού trend.

Διότι φίλες και φίλοι, εκεί που όλος ο πλανήτης κάνει τσαλιμάκια με το χαρτί υγείας, ο Φελίπε Μέλο του σερβίρει αυτό που ξέρει ο ίδιος καλύτερα από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη: ΤΑΚΛΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ.

Θα μου πείτε τώρα, ΜΑ ΚΑΛΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΚΛΙΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΠΟΧΑΡΤΟ;

Αν μιλούσαμε για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο, για οποιονδήποτε άλλο αθλητή, ίσως και να σας απαντούσα πως ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για οποιονδήποτε αθλητή. Εδώ μιλάμε για τον Φελίπε Μέλο, έναν ΔΟΛΟΦΟΝΟΤΣΕΚΟΥΡΑ από καλούπια που δεν βγαίνουν πια (δόξα τον πανάγαθο), ο οποίος και να θέλατε να κάνει τσαλίμι δεν το έχει.

Έχει τάκλιν. Έχει κλωτσά. Έχει τσαμπουκά. ΑΥΤΑ.

Και τα δείχνει όλα, σε μια απλή κίνηση, σε ένα σύντομο ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ βιντεάκι, από τα τελευταία που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ.

Δείτε, χωνέψτε, ΛΑΤΡΕΨΤΕ:

TAGS ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ