ΣΤΗΛΕΣ

Ο δρόμος του Ιντέγε, τα τροφεία του Νάνι και η τιμή του Γκαρσία

Ο δρόμος του Ιντέγε, τα τροφεία του Νάνι και η τιμή του Γκαρσία

Τα τροφεία που ζητά η Ρόμα για πρώτη επιλογή του Ίβιτς για την ΑΕΚ, Ματίας Νάνι, η τιμή που έβαλε ο Ερυθρός Αστέρας στον Ματέο Γκαρσία και ο δρόμος α λα Φετφατζίδη που θέλει ν' ακολουθήσει ο Μπράουν Ιντέγε. Οι πρώτες transfer bullets του καλοκαιριού από τον Βασίλη Τεμπέλη.

Η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα βαδίζει προς την τελική της ευθεία, αλλά η μεταγραφική δραστηριότητα εξελίσσεται παράλληλα με τις ομάδες να κινούνται για ενίσχυση με το βλέμμα στην επόμενη.

Το Sport24.gr σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τους στόχους των ομάδων της Super League. Τα τροφεία που ζητά η Ρόμα για πρώτη επιλογή του Ίβιτς για την ΑΕΚ, Ματίας Νάνι, η τιμή που έβαλε ο Ερυθρός Αστέρας στον Άρη για τον Ματέο Γκαρσία, ο δρόμος α λα Φετφατζίδη που θέλει ν' ακολουθήσει ο Μπράουν Ιντέγε και οι σειρήνες από την Ινδία για τους τρεις του Βόλου.

  • Ο Ματίας Νάνι είναι η πρώτη επιλογή του Ίλια Ίβιτς για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός θα μείνει ελεύθερος από τη Ρόμα, από την οποία είχε παραχωρηθεί τελευταία δανεικός στη Σεντράλ Κόρδοβα. Οι τζαλορόσι δεν έχουν πρόθεση να επεκτείνουν τη συνεργασία μαζί του, ενώ διατηρούν καλή σχέση με τον ατζέντη του καθώς είναι και εκπρόσωπος του νυν μέσου της Παρί Σεν-Ζερμέν και πρώην της ιταλικής ομάδας, Λεάντρο Παρέδες. Η Ρόμα θα τον αφήσει ελεύθερο και θα διεκδικήσει τα τροφεία ύψους 200.000 ευρώ. Η Κάλιαρι την οποία έβαλαν στο παιχνίδι Ιταλοί και Αργεντινοί δεν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για τον 22χρονο. Αντίθετα υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Serie B, η οποία ωστόσο δεν συγκινεί τον ίδιον τον παίκτη.
  • O Άρης θέλει την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία ban επιτρέποντος. Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι φωτογραφίες κατά τις δυο επισκέψεις του Αργεντινού στη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης. Με την κίτρινη φανέλα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αυτή που ουσιαστικά αποτέλεσε διαβατήριο για τη μεταγραφή του από τη Λας Πάλμας στον Ερυθρό Αστέρα. Στο Βελιγράδι δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο δανεισμού, καθώς χρειάζονται ρευστό. Οι ερυθρόλευκοι της σερβικής πρωτεύπουσας έθεσαν ως τιμή εκκίνησης για κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα τα 2.200.000 ευρώ, πολύ υψηλό για τον Άρη ακόμη κι από τα έσοδα από τη μετακίνηση του Γιάννη Φετφατζίδη στην Αλ Αΐν. Πιέζει ο 23χρονος, αλλά το σίριαλ θα έχει κι άλλα επεισόδια.
  • Το δρόμο του Γιάννη Φετφατζίδη θέλει ν' ακολουθήσει και ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Άρη κι από σήμερα (1/7) είναι και τυπικά είναι ελεύθερος. Ο Αφρικανός βλέπει το μέλλον του στην Ασία και ειδικά σε κάποιο πρωτάθλημα της αραβικής χερσονήσου. Ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από ομάδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας. Στα ΗΑΕ - όπου θ' αγωνίζεται ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του με τη φανέλα της Αλ Αϊν - το προφίλ του δεν πέρασε. Όχι για τα χρήματα, αλλά για ηλικιακούς λόγους. Ο Ιντέγε είναι ήδη 31. Έχει προταθεί και στην Κίνα, από το πρωτάθλημα της οποίας έχει περάσει, αλλά και στην Ιαπωνία. Το πρωτάθλημα της τελευταίας προσφέρει ακόμη υψηλά συμβόλαια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ