ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: Ξανά στο τραπέζι του ΠΑΟΚ ο Σωτηρίου

Cyprus' Pieros Sotiriou celebrates a goal against San Marino during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Cyprus and San Marino at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, March 21, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias)
Cyprus' Pieros Sotiriou celebrates a goal against San Marino during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Cyprus and San Marino at the GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Thursday, March 21, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Ο Κύπριος φορ της Αστάνα, Πιέρος Σωτηρίου, επανέρχεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση. Οι μνηστήρες του Χουάνκαρ πριν από το μπάσιμο του Παναθηναϊκού. Ο ατζέντης του Βαϊνάλντουμ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία που εξετάζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

  • Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για επιθετικό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε, είναι και του Πιέρου Σωτηρίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 27χρονου Κύπριου επιθετικού έχει ακουστεί στην Τούμπα. Η περίπτωσή του είχε εξεταστεί και το 2017 -όταν ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός- αλλά τότε ο Σωτηρίου έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ για την Κοπεγχάγη. Τον περασμένο χειμώνα, στις 20 Φεβρουαρίου, πωλήθηκε από την ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας στην Αστάνα. Δεν πετάει και τη σκούφια του να μείνει στο Καζακστάν και κυρίως από την πλευρά του έχει γίνει άνοιγμα στον Δικέφαλο. Ο δανεισμός είναι ένα πιθανό σενάριο αποχώρησης του Σωτηρίου.

  • Ο Χουάνκαρ προβάρει τη φανέλα του Παναθηναϊκού - βρίσκεται στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης (8/9) - καθώς είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για το αριστερό άκρο της άμυνας των πρασίνων. Ο 30χρονος Ισπανός δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιο με τη Μάλαγα, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας του έχει δώσει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του -καθώς δεν υπολογίζεται- γνωρίζοντας ότι δεν θα μπουν χρήματα στα ταμεία της. Οι προτάσεις που είχε μέχρι τώρα δεν ήταν συγκινητικές. Η Ράγιο Βαγιεκάνο (Segunda) τον πλησίασε, οι ΑΤΚ και Μουμπάι Σίτι (ομαδες της Ινδίας) με Ισπανούς προπονητές (Αντόνιο Λόπεθ Άμπας και Σέρχιο Λοβέρα αντίστοιχα), επίσης.

  • Ο Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ "παίζει" και για ΑΕΚ και για Ολυμπιακό, όπως ανέφεραν και οι Ισραηλινοί σε ρεπορτάζ τους την Τρίτη (8/9). Ο 22χρονος εξτρέμ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχει ατζέντη τον Ολλανδό, Χάμφρι Νάιμαν, ο οποίος έχει να ασχοληθεί και με άλλα ζητήματα την τρέχουσα περίοδο. Είναι ο ατζέντης και του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ της Λίβερπουλ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον συμπατριώτη του προπονητή των μπλαουγκράνα, Ρόναλντ Κούμαν. Ο Γκαρσία είναι ο δεύτερος με τη μεγαλύτερη αξία -σύμφωνα με το Transfermarkt- μετά τον μέσο της Λίβερπουλ στο πελατολόγιο του Νάιμαν.

  • Η Λαμία ανακοίνωσε το δανεισμό του Ζήση Χατζηστραβού από τον ΠΑΟΚ, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο 27χρονος Γεωργιανός μέσος, Γκούγκα Παλαβαντισβίλι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Βέντσπιλς. Ο προπονητής των Φθιωτών, Γιώργος Πετράκης, έχει έλθει σε επαφή με τον Αλέξανδρο Νικολιά. Τον γνωρίζει καθώς δούλεψε με τον πατέρα του, Γιάννη, στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ