ΣΤΗΛΕΣ

Transfer Bullets: Οι απαιτήσεις και οι μνηστήρες για Άλι

Qatar's Almoez Ali attends a training session with his national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Qatar will face Colombia on Wednesday for a Group B match at the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine)
Qatar's Almoez Ali attends a training session with his national soccer team in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, June 18, 2019. Qatar will face Colombia on Wednesday for a Group B match at the Copa America soccer tournament. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Οι απαιτήσεις της Αλ Ντουχαΐλ και οι μνηστήρες για τον Άλι που θέλει η ΑΕΚ, ο Ρονάν που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, το ελληνικό τηλεφώνημα του Τζέγκο πριν πει το ναι στον Άρη, η πρόταση για Ρόμανιτς και το πρέσινγκ του Βόλου στον Δουβίκα.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

Οι απαιτήσεις της Αλ Ντουχαΐλ και οι μνηστήρες για τον Άλι που θέλει η ΑΕΚ, ο Ρονάν που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, το ελληνικό τηλεφώνημα του Τζέγκο πριν πει το ναι στον Άρη, η πρόταση για Ρόμανιτς και το πρέσινγκ του Βόλου στον Δουβίκα.

  • Το Sport24.gr αποκάλυψε την περίπτωση του Αλμούζ Άλι για την ΑΕΚ. Η υπόθεση του 23χρόνου δεν είναι εύκολη, καθώς ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό, ενώ υπάρχουν κι άλλοι μνηστήρες εκτός Ένωσης. Στο Κατάρ και την ομάδα του, Αλ Ντουχαΐλ, υποστηρίζουν ότι έχουν δεχθεί κρούση κι από την πορτογαλική Γκιμαράες, ενώ ο Άλι έχει προταθεί και σε Μπεσίκτας και Σπάρτα Πράγας. Οι ετήσιες απολαβές του στην Αλ Ντουχαΐλ ανέρχονται σε 1.000.000 ευρώ, ενώ η ομάδα ζητά από τους ενδιαφερόμενους να καλύψουν το μισό συμβόλαιο.
  • Μπορεί στον Παναθηναϊκό οι προτεραιότητες να είναι οι μπακ στις δύο πλευρές, αλλά ρίχνουν ματιές και προς την επίθεση για να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα. Μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν στους πράσινους ήταν του Ρονάν. Του 25χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού που ανήκει στη Ρίο Άβε και το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τοντέλα πετυχαίνοντας 5 γκολ σε 12 ματς. Δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, καθώς η Ρίο Άβε δεν τον αφήνει ελεύθερο, ενώ περιμένει να πουλήσει και τον βασικό της φορ Μεχντί Ταρεμί (ενδιαφέρεται έντονα η Πόρτο).

  • Ο Τζέιμς Τζέγκο συμφώνησε με τον Άρη για διετές συμβόλαιο - με οψιόν ανανέωσης για τρίτο χρόνο - και αναμένεται από τη Δευτέρα (10/8) στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξε για τον Αυστραλό διεθνή - γεννημένο στην Αυστρία - μέσο η συνομιλία στα γερμανικά με τους Άγγελο Χαριστέα και Μίχαελ Ένινγκ. Αυτοί όμως που τον βοήθησαν να πει το ναι ήταν Έλληνες. Η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους πρώην συμπαίκτες του στη Στουρμ Γκρατς, Τάσο Αυλωνίτη και Μπάμπη Λυκογιάννη, του έλυσαν κάθε αμφιβολία. Πριν δώσει τη θετική απάντηση στους κίτρινους μίλησε και με τον ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής Αυστραλίας, Γκρέιαμ Άρνολντ, καθώς θέλει να επιστρέψει στους socceroos με το βλέμμα στο Μουντιάλ 2022, το οποίος θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

  • Αβεβαιότητα επικρατεί στη Λαμία καθώς ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με επίσημη δήλωση έκανε γνωστό ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Η ομάδα της Φθιώτιδας παράλληλα έκανε την πρώτη της προπόνηση, ανακοίνωσε τις ανανεώσεις που είχε συμφώνησε -πλην Αραβίδη που τα βρήκε σε όλα με την Παναχαϊκή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου- και προχώρησε και δύο προσθήκες. Δεν λείπουν όμως και η προτάσεις. Η Ακαδημία Πούσκας θέλει τον Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες των Φθιωτών. Είναι η ίδια ομάδα που απέκτησε τον Ζοάο Νούνες από τον Παναθηναϊκό. Οι Ούγγροι επιμένουν κι αναμένονται εξελίξεις.

  • Ο Βόλος ανακοίνωσε τον Συμεών Παπαδόπουλο, ενώ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη Έλληνα. Η ομάδα της Μανγησίας έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τάσο Δουβίκα. Του 21χρονου επιθετικού, ο οποίος ανήκει στον Αστέρα. Άλλωστε και η ομάδα της Τρίπολης δεν θα έλεγε όχι σε έναν ενδεχόμενο δανεισμό του παίκτη της προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ