ΞΙΦΑΣΚΙΑ

ΕΟΞ: Νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας ο Γιάννης Λιγνός

Το σήμα της Ομοσπονδίας
Το σήμα της Ομοσπονδίας

Ο βαλκανιονίκης, Γιάννης Λιγνός είναι ο νέος πρόεδρος στην ομοσπονδία της ξιφασκίας και διάδοχος του Μανώλη Κατσιαδάκη, καθώς επικράτησε της Μαρινέττας Γούναρη - Χατζησαράντου στις εκλογές της ομοσπονδίας.

Στις εκλογές της ΕΟΞ συμμετείχαν 37 σωματεία και ο κ. Λιγνός έλαβε 26 ψήφους, έναντι 11 της Μαρινέττας Γούναρη-Χατζησαράντου, η οποία θα βρίσκεται στο νέο διοικητικό συμβούλιο, καθώς έλαβε ποσοστό άνω του 25%.

Εκπρόσωπος της ομοσπονδίας της ξιφασκίας στην ολομέλεια της ΕΟΕ θα παραμείνει ο Μανώλης Κατσιαδάκης, ο οποίος έλαβε 27 ψήφους, έναντι 10 του Χαρίλαου Τσολάκη. Αναπληρωματική εκπρόσωπος στην ΕΟΕ θα είναι η Ίρις Χριστίνα Βλαχουτσικου με 22 ψήφους έναντι 13 της Άννας Μεθυμάκη.

Στο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι: Χρήστος Γρόλλιος (17 ψήφοι), Στυλιανός Λόης (17), Ιπποκράτης Μανουδάκης (17), Ανέστης Κωστίδης (15), Χρήστος Παυλίδης (15), Μεταξία Σμαϊλη (15), Ίρις Χριστίνα Βλαχουτσικου (14), Μαρία Γεωργιλαδάκη (14) και Άννα Μεθυμάκη (14) και ως αναπληρωματικοί οι: Ιωάννης Καλαντζάκης, Αθανάσιος Σαφάρης, Αθανάσιος Στάντσιος (και οι τρεις με 13 ψήφους).

TAGS ΞΙΦΑΣΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ