ΣΤΙΒΟΣ

Εκτός ημιτελικών η Πεσιρίδου, τερμάτισε 7η στην τρίτη προκριματική σειρά

Η Ελισσάβετ Πεσιρίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου
Η Ελισσάβετ Πεσιρίδου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου EUROKINISSI SPORTS

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό, τερμάτισε 7η στα 60 μέτρα με εμπόδια, ενώ βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.

Η πρωταθλήτρια των εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου, δεν προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μέτρων με εμπόδια, όμως κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ της, σε μία περίεργη για την ίδια χρονιά.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, τερμάτισε σε 8.31, μία επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ για την ίδια, ενώ ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της, όντας στην 38η θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

"Μετά την άκυρη εκκίνηση φοβήθηκα και κρατήθηκα πίσω στον βατήρα. Γενικά η κούρσα πήγε λίγο άρρυθμα, παρόλα αυτά ήρθε ένα φετινό ρεκόρ. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είμαι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι κάποια τεχνικά λάθη, που δεν αφήνουν την επίδοση να έρθει. Ωστόσο δεν με ανησυχεί ο κακός χρόνος, γιατί ξέρω πως στον ανοιχτό που μου ταιριάζει περισσότερο θα τρέξω στις επιδόσεις που μπορώ. Είμαι χαρούμενη που είμαι σε αυτή διοργάνωση, με όλα όσα ζούμε τον τελευταίο χρόνια καταφέραμε να κάνουμε ευρωπαϊκό. Νομίζω από εδώ και πέρα, θα χαιρόμαστε κάθε διοργάνωση, ακόμη και το Πανελλήνιο και το διασυλλογικό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ