ΣΤΙΒΟΣ

Σε ριάλιτι ο Μο Φάρα για 300.000 λίρες

O Μο Φάρα στην κούρσα των 5.000 μέτρων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017
O Μο Φάρα στην κούρσα των 5.000 μέτρων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 AP PHOTO/MATT DUNHAM)

Ο Μο Φάρα θα συμμετάσχει σε βρετανικό ριάλιτι έναντι περίπου 300.000 λιρών αφήνοντας για λίγο την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε μία περίεργη αν μη τι άλλο απόφαση προχώρησε ο Μο Φάρα ο οποίος από την ερχόμενη Κυριακή (15/11) θα συμμετέχει στο ριάλιτι "I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!"

Ο σπουδαίος δρομέας θα διαγωνιστεί μαζί με άλλους διάσημους για τον τίτλο του... Βασιλιά του κάστρου. Βλέπετε, λόγω κορονοϊού το φετινό ριάλιτι δεν θα πραγματοποιηθεί στη ζούγκλα της Αυστραλίας, αλλά σε κάστρο της Βόρειας Ουαλίας.

Φυσικά, κανείς δεν θα μπει στο ριάλιτι δίχως να δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται. Συγκεκριμένα ο Μο Φάρα φέρεται να συμφώνησε έναντι περίπου 300.000 λιρών για να πάρει μέρος.

Η συγκριμένη εξέλιξη πάει πίσω την προετοιμασία του Μο Φάρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όπου ο Βρετανός θέλει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10.000μ. Υπενθυμίζουμε ότι ο θρυλικός δρομέας μετρά τέσσερα χρυσά μετάλλια σε 5 και 10χλμ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου και του Ρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ