ΣΤΙΒΟΣ

Σεβαστής: Το "αντίο" του αθλητικού κόσμου στον εκλιπόντα

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ 2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παράγοντες του αθλητικού χώρου και Ομοσπονδίες αποχαιρέτησαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Βασίλη Σεβαστή, με δηλώσεις και ανακοινώσεις τους.

Ο θάνατος του Βασίλη Σεβαστή έχει σκορπίσει θλίψη στο χώρο του στίβου. Αθλητές, παράγοντες και Ομοσπονδίες αποχαιρέτησαν τον πρώην πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ.

Η Τασούλα Κελεσίδου και η Αναγέννηση στίβου εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η απώλεια του Βασίλη Σεβαστή αποτελεί άλλη μία θλιβερή είδηση για την οικογένεια του ελληνικού στίβου. Τα μέλη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια ενός σημαντικού ανθρώπου που υπηρέτησε και προσέφερε στο χώρο του στίβου ξεκινώντας ως αθλητής και φθάνοντας μέχρι την θέση του προέδρου της ομοσπονδίας.

Συμμετέχουμε στο πένθος της οικογένειας του στίβου και του κλασικού αθλητισμού που ο εκλιπών υπηρέτησε για περισσότερα από 50 χρόνια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και στο έμψυχο δυναμικό της ομοσπονδίας μας, αθλητές, προπονητές, στελέχη και όλους όσους ο εκλιπών συνεργάστηκε επί σειρά ετών."

Ο Πρόεδρος της Διεθνής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή. "Πριν λίγο έφυγε από την ζωή ένας καλός φίλος, ένας έντιμος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένας ανιδιοτελής παράγοντας και μια μεγάλη προσωπικότητα στον χώρου του Ελληνικού κλασσικού αθλητισμού!

Ο Βασίλης Σεβαστής! Ένας γεννημένος νικητής! Χτυπημένος από τον Κορονοϊό και διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο, συμμετείχε παρά ταύτα στις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΓΑΣ και βγήκε πανηγυρικά νικητής, ως εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αποδεικνύοντας πως οι σεμνοί υπηρέτες του αθλητισμού δεν ξεχνιούνται, ακόμα και όταν δεν είναι δυνατή η φυσική τους παρουσία.

Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε μεν ως νικητής, όπως ήταν πάντα εξάλλου, αλλά δυστυχώς όχι δικαιωμένος, μιας και δεν θα μπορέσει να υπηρετήσει την Ολυμπιακή Ιδέα που ήταν το όνειρο του, ως μέλος της ΕΟΕ. Χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο! Καλό ταξίδι Βασίλη σε έναν κόσμο πιο φωτεινό όπως πάντα ήθελες!" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Ελληνική Ιστιοπλοΐκή Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ανέφερε: "Ένας σπουδαίος άνθρωπος , ένας μεγάλος αθλητής , μία ανιδιοτελής, ηθική και εμβληματική προσωπικότητα του στίβου και του ερασιτεχνικού αθλητισμού μάς αποχαιρέτησε σήμερα.

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία πενθεί για το θάνατο του Βασίλη Σεβαστή , του φίλου μας, του συνεργάτη μας , του ανθρώπου που στεκόταν δίπλα μας στα δύσκολα. Ψηλός στην ψυχή και στο ανάστημα ,δούλεψε με όραμα και στόχους που εκτόξευσαν τον ελληνικό κλασικό αθλητισμό σε επιτυχίες ανεπανάληπτες και ιστορικές.

Τον αποχαιρετούμε με οδύνη , δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ