ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Ολυμπιακός και ΓΣ Γλυφάδας πρωταθλητές Ελλάδας για το 2020

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ 2020 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Α/Γ 2020 / 2η ΗΜΕΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με θριάμβους του Ολυμπιακού (στους άνδρες) και του ΓΣ Γλυφάδας (στις γυναίκες) ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα.

Πρωταθλητές Ελλάδας αναδείθχηκαν ο Ολυμπιακός στους άνδρες κι ο Γυμναστικός Σύλλογος Γλυφάδας στις γυναίκες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/8) στην Πάτρα.

Οι Πειραιώτες συγκέντρωσαν 168 βαθμούς, με τον ΓΣ Ελευθέριο Βενιζέλο (98 β.) και τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας (74 β.) να ακολουθούν σε ανδρικό επίπεδο. Αυτός ήταν ο 14ος τίτλος για τους ερυθρόλευκους. Η Γλυφάδα, από την άλλη, είχε 145 βαθμούς με τον ΓΣ Κηφισιάς (109 β.) και τον ΑΣΣ Αλέξανδρο Μακεδονίας (95 β.) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα στις γυναίκες.

Τους αγώνες παρακολούθησε την Κυριακή ο γενικός γραμματέας Αθλητισμου, Γιώργος Μαυρωτάς, με την Κώστα Φιλιππίδη να κερδίζει στο επί κοντώ τον Εμμανουήλ Καραλή και τον Θοδωρή Χρυσανθόπουλο να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. Ο Ανδρέας Δημητράκης πήρε και τα 5.000μ. μετά από τα 1500μ., ενώ ο Ιάσωνας Θανόπουλος νίκησε στη δισκοβολία με βολή στα 59.09 μέτρα.

Στο άλμα εις ύψος ο Αντώνης Μέρλος πήρε το χρυσό (2.13 μ.), ενώ το έπαθλο "Γιάννης Σταματόπουλος" κατέληξε στα χέρια του Κώστα Δουβαλίδη για την παρουσία του στα 110 μέτρα με εμπόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ